12316971501353788406.png
  • zola8787
    Wolf: nem tudom miért kell mást egyből lecseszned :S Van akinek bejön ez a diéta, van akinek nem. És igen 15 kilót fogytam és TUDOM h nem 15 kiló zsírt, hanem mellette izmot is. Van 1 nadrágom ami a térdemig jött fel, a diéta után pedig nem tudom hordani mert majdnem 2szer beleférek. Komplett ruhacserét kellett csinálnom. Ja és, hogy majd visszahízom, hmmmm :) képzeld el, azóta nem kívánja a szervezetem a cukros üdítőket, csokikat, chipseket meg minden ilyen szemetet. Már emiatt emgérte csinálnom. sajnos nem otthon vagyok és nem tudok most képeket feltenni, de ha hazaérek ígérem teszek fel képeket a fogyás előttről és utánról. Attól hogy neked nem kell fogynod, vagy ha kell is nincs hozzá elég akaraterőd még kipróbálni is, attól sztem másnak nem kéne beszólogatni. És tudom h nem attól fogytam h szétválasztottam a kajákat, tudtam h a gyümölcs meg zöldség is szénhidrát, de korlátozott h ne zabáljak és egyek egészségesebben, és A 90 NAPOS DIÉTA ERRŐL SZÓL, CSAK NEM ÍRJÁK LE. Kb. 3-4 hónapja fejeztem be, és 1 DEKA SE jött vissza, pedig azóta keményen rááltam a gyúrásra is. Ennyi, van akinek bejön, van akinek nem, nekem bejött, örülök. Neked nem, az meg a te bajod.