12316971501353788406.png
  • Roman
    Nekem holnap megint úgy lesz, hogy reggel 6ra menjek az autóssuli elé, onnan valszegg felvezetek nyír1ig, ott átadom a kormányt másoknak, s mindenki megy 1-2 órát, én majd a végén megin, aztán lesz délután, mire hazaérek. :D

De imádom a tanulóautót, ahogy gyűlöltem régen, úgy szeretem most, mán elterveztem, hogy ha veszek autót használtan, vmi kis kocsi nagy dízellel lesz, mer az húúúz mint a zetor.

btw, ez az emelvényes kistárcsás felhúzás volt a legjobb ötletem mióta edzek.. durván izomlázas a vádlim-combhajlítóm-seggem-alsóhátam-csuklyám-széleshátam. Ez ilyen hátsólánc dolog, hogy ha valaki rádnéz hátulról, megmonnya, hogy emelsz.

Mostanában sok kis módosítástt hajtok végre az alapgyakorlatokon, s beválnak. Elölguggolást pl. szélesebb (kb. vállszéles) terpesszel csinálom jól megemelt sarokkal, fincsi. Szűknyomást franciarúddal, jobban érzem a tricepszem, fincsi. Vállra nyomásokat kb. 75 fokos padon, ez is fincsi, mellre szintén változtattam a 30 fokról és vízszintesről 15-re és 45-re.

pici változtatások, de beválnak. Még próbáltam a szegycsontos húzódzkodásokat is, ahol hátrahajolsz s úgy fejezed be, mint egy elbaszott evezést. Kibaszott nehéz gyakorlat számomra, de legalább gizda.

Amúgy imádkoznék, hogy úgy járjak, mint a szomszédfiú... Ő kétszer is egyedül ment el vezetni, az kétszer 4 óra tömény belváros, s mivel 14 óra városi vezetés kell, egész szépen lenyírbálta a penzumját az a két szerencsés alkalom. :D Plusz már vizsgára készülök, hátha kifogok olyan forgalmat, ahol kuplunggal araszolva tudok csak haladni, akkor kb. 1 km alatt letellik az 50 perces vizsgaidő. :)