Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
De aki reklámokból tájékozódik, sikeres ember nem lehet, azt jegyezd meg.
Gracie Barra
Gracie Barra
"Mi az amit a Volumass 35™ szedésével elérhetsz?
* Folyamatos, tiszta izomtömeg-növekedés.
* Gyors és folyamatos erõszint növekedés.
* Szedése kifejezetten ajánlott kezdõknek, mint egyetlen fogyasztandó termék.
* Tökéletes edzés utáni kreatin-szénhidrát-protein keverék."
Sztem a 2 együtt (kiegészítve egy 3dikkal, az erõnövekedéssel, azaz a használt súlyok nagysága) ad jó képet.
Gracie Barra
Igen, amíg tömeget növelsz (szerintem) nem olyan lényeges, csak olyan szinten ha esetleg elszabadulna a zsírod, akkor aerob vagy szénhidrát csökkentés, de ez nálad még nem áll fenn.
Egyébként ha tervbe van véve télen diéta akkor miért olyan nagy baj, ha zsírosodsz egy kicsit?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha tömegnövelsz, viszont érdemes a sok CH, anélkül nem is megy.
Tehát a Volumass35 a te porod😊
Gracie Barra
Akkor a protein mehet? Attól nem fogok túl sok pluszt felszedni, (mondjuk amíg tömeget növelek addig ez nem is olyan lényeges)?
Ha igen, akkor valamilyen tömegnövelõ vagy fehérje + szénhidrát és multivitamin.
2 hónapos edzésmúlttal egyébként nem biztos hogy szükség van rá, de ez csak az én véleményem.
("...van rajtam kb. 5kg felesleg, nem nagyon szeretnék többet felszedni!)" Ha tömeget akarsz növelni akkor mindenképp jön "felesleg" is vele, evvel számolni kell, ha nem akarsz, akkor max protein...
Edit: kreatin aztán tényleg felesleges ilyen hamar...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha nem akarsz több zsírt felszedni, akkor szálkásítással kezdd, de ne várd h közben több izom legyen rajtad.
Gracie Barra
Kb. 2 honapja, járok rendszeresen konditerembe, többen javasolták már, hogy elkezdhetnék valamit (kreatint, proteint, stb.) szedni, így 2hónap után! Ki mit tudna ajánlani így elsõnek (lehetõleg BioTech-et)?
(Most kb 182cm és 85kg vagyok, van rajtam kb. 5kg felesleg, nem nagyon szeretnék többet felszedni!)
Gracie Barra
Gracie Barra
MultiX-et ugye szeded? ha nem, akkor szedd mindenképp😊
És igen, az egyszer már megszerzett (nem koksszal) izomtömeget könnyebb visszaépíteni.
Gracie Barra
Az egy hónap lábadozást még várd meg, mert nem jó ész nélkül csinálni ezt a sportot. Úgy hamarabb árthatsz magadnak, mintha nem csinálnál semmit. Meg egy betegség kiheverése olyan energiaforrásokat is felemészt a szervezetedbõl, tartalékokat, amik szemmel nemigen láthatóak és hosszú idõ kell azok visszapótlására. Ez alatt az egy hónap alatt szedd rendbe kicsit a kajálásod. Töltsd vissza a raktáraidat, meg készülj a vizsgáidra! Aztán "nyáron" elkezdhetsz szépen megfontoltan újból edzeni! És meglásd nyár végére jobban fogsz kinézni, mint korábban! Az elvesztett súly hamar visszatér. És egyébként is, fél év intenzív edzés után azért illene pár hét pihenõ idõszakot tartani, hogy az ember idegrendszere is ki tudja pihenni magát.
Jobbulást! <#wave>#wave>
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Nagyon el vagyok szomorodva, kb. 5 hónapja elkezdtem kondizni, elõtte kb 2-3 hétig okosodtam a neten, ismerõsöktõl, hogy mit-hogyan-mikor (Én olyan típus vagyok aki, ha elkezd vmit csinálni azt a lehetõ legjobban akarja csinálni, nem alibizni stb.) Szóval miután kellõképpen kiokosodtam elkezdtem járni heti 3x edzeni, kalória/tápanyagbevitel számolgatás-táblázat, elég sok pénzt-energiát beleöltem a kajálásba (egyetemistaként úgy, hogy eddig a konyhába csak csodálkozni jártam elég nehéz volt a kezdet, de aztán belejöttem 😊) Szóval minden ment szépen 2 hónap után elkezdtem inni a V35-t is, szépen gyarapodtam, kb. 3 és fél hónap tömegelõ edzés alatt (elsõ fél hónapban átmozgató edzések/izületek szoktatása) felszedtem 7kgot, elõtte elég kaszvadt voltam (67 kg 180 cmhez), de így mivel láttam, hogy fejlõdök meg kezdtem jól érezni magam a bõrõmben lelkesen nyomtam, élveztem.
Na de, hogy ne legyen minden ilyen rózsaszín 1 hónappal ezelõtt (a kurvasok vitamin (lenkei pakk) ellenére sikerült benyalni egy viszonylag komoly betegséget (mononukleózis) amit a nagytudású háziorvos félrekezelt ennek köszönhetõen még bakteriálisan is felülfertõzõdtem, a két mandulám összeért, egybefüggõ gennyréteg, nemhogy enni de a saját nyálamat lenyelni nem tudtam. Így az eredmény 2 hétig napi 2x 3 ampulla antibiotikum injekciókúra volt (annyira megszoktam a seggem szurkálását, hogy már a koksz is mehetne oda 😄). Szóval két hétig kb babakaján meg ilyen leturmixolt banán/almán éltem, de hát fizikai kín volt ezeket is leerõltetni. 2 hét után nagy nehezen már le tudtam tolni a krumplipürét, meg ilyen kevésbé szilárd kajákat ezt további 1 hétig, múlt héten már egész tûrhetõen tudtam enni szilárdabb dolgokat.
Szóval most úgy tûnik 4,5 hét alatt tünetmentes lettem, de mivel a betegség miatt a májam, lépem megnagyobodott, most 1 hónapig nem csinálhatok semmi "fizikailag megterhelõt" nehogy megrepedjenek ezek a szervek. Mondanom sem kell az egésznapos itthon dögléstõl kb. az étvágyam 0. És ez a legnagyobb geciség ebbe, hogy relatív meggyógyultam, mennék szedni vissza az elvesztett súlyomat (kevesebb lettem mint az edzés kezdete elõtt voltam, mondjuk kicsit más maga a forma), de nem lehet mert 1 hónapig itthon kell döglenem és semmittennem, ami kurvára idegesít.
Olvastam, hogy az ilyen "gyorsan" elveszített súlyt sokkal könnyebb visszaszedni, gyorsan visszajön, errõl nektek mi a véleményetek, mert nagyon nem örülnék ha az utóbbi hónapok munkáját/beleölt anyagiakat most újra kezdhetném elõrõl a 0-ról. Ha valakinek van ilyen tapasztalata az nyugodtan megpróbálhat felvidítani 😄 Elkeseredni már nemigen tudok hova 😄
Ne haragudjatok a kis-regényért, köszönöm ha valaki idáig elolvasta és elõre is köszi a válaszokért.
01110000 01110010 00110000
Gracie Barra
-Biztos te is elolvastad, hogy hány kilós a srác.
Gracie Barra
Mennyi húst eszel naponta?
Megeszel napi 750 gramm csirkét?
Gracie Barra
Mindenhol azt olvasom, hogy tömegnöveléshez a legjobb kombináció a Trans-X és az Anabolic Whey. Az egyetlen probléma, hogy sehol sem írják, hogy hogyan kombináljam, tehát hogy mibõl mennyit és mikor kell inni.
Általában mindig sportoltam valamit, kb. 2,5 hónapja kezdtem edzeni heti 3-4 alkalommal. Eddig edzés után ittam Volumass 35-t, de így magában nem sokat ért szerintem. Egyébként 73kg/185 cm vagyok és egy olyan 7-8kg izmot szeretnék még felszedni. Napi 4-5 kajálás megvan, ami tartalmaz rizst és tojást is.
És engem dobott rendesen, na oké hogy a xplode jobb, de árba is hasonlísd már össze...
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Maradok az xplode-nál.
Pedig reménykedtem...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Jó lenne, ha tudnátok segíteni. Nekem nemrég van photoshoppom. Ezért nem nagyon tudom használni. Jó lenne, ha tudnátok küldeni valakirõl egy képet, hogy ilyen volt és ilyen lett,ÿ(az izomzatában, hogy ekkora volt és ekkora lett) és leírni mellé, hogy, hogy csináltátok. Csak mondták már egy csomó mindent nekem, de kép nélkül nehéz megcsinálni. Csak azért, mert én is az akarok lenni és megakarom csinálni, hogy kb milyen leszek. Ezért jÓ lenne, ha rettentõen izmos lenne a képen az ember, hogy megnézni közötte milyen szeretnék lenni nehogy kifussak a skálából. Ha lehet minnél többet küldjetek vagy, ha ti sem tudtok akkor a barátaitoktól.Nagyon jó lenne hogyha ide kitennétek a képeket, de jobb lenne, ha az e-mail címemre küldenétek:[email protected]
Elõre is köszönöm a segítságet és remélem gyorsan megérkeznek a levelek, hogy minnél elöbb elkezdhessem és is. Remélem rengeteg levél fog érkezni tõletek. Tényleg nagyon jó lenne valaki photoshoppossal, ha tudnátok segíteni velük eggyütt.
Kíváncsi leszek,mert mindenki nagyon dícséri.
Mondjuk az Xplode után nem várok sokat,remélem csalódni fogok!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Tanulgatok lassan. A szõlõcukros-kreatinos-proteines sék iszonyat jól visszatölt edzés után, s még óccsó is.
Egyetlen mostani "aggodalmam" a váll, hiszen tegnap vállaztam, ma fekvenyomtam, s nem gyengült a teljesítményem :| egyáltalán nem érzem a vállam nyomógyakorlatoknál, csak oldalemelésnél, meg döntött törzsû oldalemelésnél.
Szerintetek próbálkozzak azzal, hogy visszaveszek a súlyokból nyomásoknál, s rohadtul az izomérzetre megyek rá vállnál? Elég problémás terület 😊
Amúgy ma egy baromállatja elment a mosdóba kábelezni, s úgyhagyta az istenbarma.. áááá, ilyen faszoknak megengedi a teremtulaj, h járjanak, hiába utálja mindenki :@
Gracie Barra
Amúgy a dextróz se 100% CH.
Gracie Barra
Gracie Barra
Gracie Barra
Elég gyakori a cukorbetegség, ez a betegség fõleg a finomított élelmiszerek miatt is fejlõdik ki, azaz hogy túl gyorsan szívódnak fel a cukrok és extrém magas értékû lesz az inzulin, hosszútávon leálhat a termelés. Figy, vagy kevesebbet igyál edzés után egyszerre, vagy próbáld ki a maltodextrint amibõl ugyan annyit vegyél be és nézzük hogy alakulnak utánna a dolgok.
Ha ezt megcsinálod plusz még meg is tudjuk hogy a maltodextrin mennyivel lassabban szívódik fel, ha egyáltalán lassabban.
Mert sajnos nincs konkrét írás erre vonatkozóan sem.
Egyesek szerint sokkal lassabb a felszívódása, mások szerint jelentéktelen és gyakorlatilag ugyan olyan gyorsan megy végbe mint a dextroz esetében.
Szóval léci próbáld ki és számolj be.