Roman#14085
:) én szeretem ezeket az önjelölt szakértőket. Jókat lehet rajtuk röhögni, pedig olyan aranyosan végzik a munkájukat.
Másik kedvencem a diétázó dagadtnő, aki este nyóckor az ötödik banán és második kiló dinnye után már csak almát eszik, ugyebár, a gyümölcs a fogyaszt!
:D meg az olyan cukormentes üdítő, amiben nem cukor van, hanem glükóz-frutkóz szirup.. vagy az még a jobbik eset, van olyan cukormentes valami, ami maltodextrinnel készül.
Szeretem még a lekvárfőző recepeteket, ahol dicsérik a dzsemet, hogy milyen egészséges, fasza étel, mellette vigyorog a dagadt szakácsnő, és a "lájt" receptet osztja meg, amihez "barna cukrot" meg mittomén mit használ.
Ahogy én szoktam mondani a jóó zsírban sült rántotthusira, amikor megkínálnak vele, hogy "ez is csirkemell, egyed nyugodtan, diétás" --> "köszönöm testvér, de tudod, a gatyát se veszem fel, ha szaros"
imádom őket. egytől-egyig. BTW, az normális, hogy minden edzésem hót faszán megy, mán rendesen örülök magamnak, hogy mennyit errősödtem aztán a következő edzésen a használt súlyok kb. 20%-al csökkennek, s minden ismétlésért meg kell küzdenem? Vagy nem?
Csak nálam vannak ilyen "megmagyarázhatatlan, ne is kérdezd" napok.. teszem azt fel, egyik héten 160 kg-al ötöt húzok fel, rá 1 hétre meg 140nél szarok be, s alig jön fel a negyedik.. vagy velem van a gond, vagy micsoda, : )