ne keverjük a testsúlynövekedést az izomnövekedéssel édes lelkem. én winstrollal egy 20-ast szedtem fel 4hónap alatt. na akkor király vagyok? nem hinném, mert szálkásítás után (újabb 6 hónap) maradt kemény 2 nagyjából. és majd 1 évem ment rá.
és van filmes spanom: szilikont raknak rájuk. meg kenceficéket. meg kokszolnak mint az állat. meg operatőr rulez. nem midnegy még egy tróger mobilfényképezőnél sem, hogy honnan fényképezel, milyen fénynél, akkor mit vártok egy iszonyat drága filmnél, cgi nél, még a szőrszálaikat is van aki külön bellítja. elég csak a csajokat néznetek a különböző magazinok címlapjain néznetek. pedig az csak ps. hun van onnan a bluebox? ne legyetek már naívak. de nem nekem kell hinni, hanem egy vörös zolinak, aki ismétlem a 3kg-ot tartja lehetségesnek. de a nemzetközi szinten is össsze teszik a kezüket, amikor mondják húúúú bazdmeg tavalyhoz képest nehezebb vagyok 4 kg-al!!!!!!
na részemről víge, ha valaki ezek után se vágja a témát, akkor már megint falra hánytam a borsót még csak 51.szer.