12316971501353788406.png
  • Roman
    Végre élet a topikban!

Imádom az iwantsickpackabs, getbigquick, gethweeege meg hasonló nevű játékokat. Megmondjam mit ér a kibebaszott kreatinod, fehérjeporod meg egyebek? Semmit, amíg Te magad nem vagy ott a szeren. Volt egy időszak, amíg tömtem magamba minden kiegészítőt, de még nem tanultam meg intenzíven edzeni. Nem sokat fejlődtem.

Most tömöm magamba a kaját, gyilkos edzéseim vannak amik után 1-2 óra délutáni alvás a minimum, s a kiegészítésem annyi, hogy edzés után 1 proteinturmix (búza-tejsavóprotein keverék) Ég és föld a különbség.

Most jogsi, de jövőre ballagás, gyűjtöm a nyersanyagot, pénzt, s jövő nyáron majd megmutatom, hogy intenzív edzéssel kombinált okos kiegészítés többet hoz a konyhára, mint az esztelen faszkodás.

És egy évben 3 kg gyarapodás az krva látványos, 10 év alatt az 30 kg. Ne számítson senki ettől sokkal gyorsabb növekedésre.

Scooby, a híres akcentusú kopasz sapkás 50 éves otthonedző szerint, HA tökéletes a kajád, nem hagysz ki egész évben 1 edzést se, egy héten 5ször edzel kb. 1 órát, s minden éjjel alszol 8 órát legalább, s egy szálkásító időszakot se tartasz, akkor építhetsz jó genetikával 5 kg izmot. HEHEHE. Különbség a sportok időmértéke közt..

F1ben ezredmásodpercekben mérjük az időt, a testépítésben meg... ÉVEKBEN. ^^