-
"2 hónapot szánok még rá"
Soha az életben nem lesz neked kockás hasad! Ilyen hozzá állással ez biztos.
El lett mondva normális diéta de mellette azért kell súlyzós edzést végezni viszont amikor beraktál képet utána egyértelmű volt hogy semmi izom nincs rajtad szinte csont és bőr vagy már pedig komoly szálkásságot csak izomtömeggel lehet elérni nem lehet átverni a szervezetet mert minél kevesebb rajtad a zsír annál inkább ragaszkodik hozzá hogy meglegyen a tartaléka és csak akkor enged ha van más és folyamatos az utánpótlás ezért is nem működnek a nem eszek semmit diéták egy szint alatt.
Kitartás nélkül nem mész semmire ez nem 2 hónap alatt kockás vagyok és minden oké soha többet nem kell csinálnom semmit ez életforma. Súlyal végzett hasizomedzés jó de nem minden helyzetben és nem mindenkinek. Én személy szerint egy pár hónapig használtam amivel sikerült átlendíteni egy holtponton de most nincs szükségem rá mert nélküle rákoncentrálással jobb eredményt tudok elérni. A másik tévhited (ami már el lett itt mondva) nincs szükség izomlázra ahhoz hogy fejlődj! Nekem hasizomnál szinte egyáltalán nincs és még sincs probléma vele. Az a baj hogy még mindig a csodamódszereket kutatod pedig nincsenek csak kemény munkával lehet elérni valamit nem az ilyen 8 perces valamik a lényeg és ha még mindig meg tudnak zavarni az ilyen csinálj néhány száz felülést idióták akkor mit vársz? Alapból felülésre nincs szükség mert ott semmi koncentrálás nincsen csak fölösleges mozdulat rásegítés meg lendület azzal nagyon lehet fejlődni.. baromira nem mindegy hogy csak összehúzod a hasad haspréskor vagy "szétszaggatod" vele a gerinced. Én több mint 2 éve edzek (lassan 3) nem egy hónap után sírok és el lehett mondva pár százszor ha csak a strandra kell az nem fog összejönni. Ja az ilyen meg az izmokat nem lehet naponta edzeni vagy mégis dologban néha olvass már utána miről van szó.. mert te kevered a nagy fő izmokat a kicsikkel.. Egy combizmot nem fogsz minden nap megedzeni de egy hasat pl. lehet bár szerintem továbbra is elég heti 4x mert különben megint a sok de kevés hibába esel.