12316971501353788406.png
  • Jamirofan89
    © zola8787
    "Találtam 1 has edzés programot. 8 perc az egész, minden nap 1szer megkell csinálni asszem. Ha valakit érdekel itt 1 link róla: http://www.youtube.com/watch?v=pNqrkGnkUWc"

Mit ne mondjak ettől végre már izomlázam van,pedig 10 kilós súlyzóval a nyakam mögött/és mellkasomon még nem volt az sőt csak 20at bírtam megcsinálni mindegyikből kivéve az alap felülést.Ma már sikerült a 30.Hogy mindennap 8 percet végezni?De hát nem úgy van,hogy 2-3 napot kell pihentetni az izomzatot hogy fejlődjön? :O na mind1.
    Tényleg az őrületbe kerget már ez a hasas dolog.Itt mindenki azt mondja,hogy diéta diéta diéta,de attól csak leépítem az izmomat.
    Másutt meg azt írják,hogy csináltak naponta nem tom hány száz felülést és 1 hónap után kockás has.Nem tom... A vidi alapján végzem a gyakorlatokat és olyan nincs,hogy a semmiért teszem.Egyszer biztos kockás lesz! Olyan nincs,hogy nem! Már több mint 1 hónap hasizom edzést tudhatok magam mögött Ha van itt olyan aki nem rég bukkant a fórumra és úgy véli,hogy pár hét alatt elő lehet csalni annak elárulom az eddigi eredmény: ugyanúgy nézezk ki
    2 hónapot szánok még rá.puszcsi :D