12316971501353788406.png
  • Roman
    Mi olyan krva bonyolult ezen? Ha nincs elég kalória, az izom nem nő (pl. nálam :D kövérgyerek múltam miatt félek minden súlynövekedéstől, ezért a fejlődés lassú)

Ha megfelelő a kalória, kb. ugyanannyi zsír és izom jön majd. Ha meg túl sok, akkor több zsír jön, mint izom.. Láttál már strongman versenyzőket? Annál keményebb sportot, nehezebb edzéseket szerintem nem sokan csinálnak. A leggyilkosabb az izmokra, keringésre, tüdőre, vagyis romszálkásnak kéne lennie minden erősembernek. mégsem azok..

Mert ENNIÜK kell, hogy olyan erősek legyenek. Más kérdés, hogy ált. ha lediétáznak, látod,hogy mekkora állatok voltak, csak ugyebár a zsír az ápol s eltakar.

:D nekem lehet cseresznyém volt a biosszal meg kémiával, mer elég sokat beszéltünk tápkiegekről, kokszról, de ez lehet azért, mert én is ott ültem az osztályban.. ki tudja.. btw, melyikből lenne könnyebb emeltezni? én kémián gondolkodok mer oda segganyag nem kell annyi, csak józanész meg számolni tudás. Míg a bioszhoz elég sokat kőne söggelni. Ha valakinek van tapasztalata, megoszthatná.. csak jövőre mán érettségizek aztán krvára nem tudom, vagy orvosi, vagy gyógyszerészi.. csak nem tudom eldönteni..

addig is, edzetek keményen :D