Rendben van. Kicsit eltúloztam a dolgot. Akkor még abban segítsetek h mégis mik a jó fehérjeforrások. Mert oké h a csirke az király, de sajna nálam ez a rizs meg csirke nem akar valami sokat segíteni. Vagy nem tudtok valami oldalt, vagy linket, ahol pontosan ki tudnám számolni h miből mennyit kell ennem? Valamint a tápkiegekkel kapcsolatban. Ezzel kapcsolatban is vannak kételyek, vannak akik ellenzik, és vannak akik szerint teljesen rendben vannak. Sokat gondolkozom érdemes lenne-e kipróbálni, viszont jelenleg nem szánnék rá nagy pénzt, szal az olcsóbb, 30%-osakat gondoltam h kipróbáljam. De ezekről is sokan mondják,h nem jó, mert sok olyan dolog van benne ami segíti a fehérje beépülését, és ezek nem valami egészségesek. Na most hogy is van ez? Meg vannak ismerőseim akik szednek tápkieget, bár pontosan nem tudom milyet,jól is néznek ki, viszont azok a súlyok amikkel "el bírnak bánni", hát enyhén szólva csalódást keltettek bennem, szóval nem sokat bírnak a kinézetükhöz képest. Ez miért van?