-
Roman #13886 a kreatin 0 kcal. Attól már hogy szednél fel zsírt?
Amúgy mindenkit bíztatok, edzetek keményen! Ne legyen hosszabb 1 órától az edzés, de tanuljátok meg magatokat legyilkolni hamar. És egyetek rengeteget.
Én 2 év edzés után sem vagyok izmos, pedig mindent megteszek, amit tudok. És mégsem. Kiegészítő ide vagy oda, az csak étel. Szóval ne féljetek se a vastól, se a fehérjétől, se a kreatintól.
Amire viszont figyeljetek, hogy sok tesztót olvassatok. Akár az angolt, akár a magyart, mindkettő a net LEGSZÍNVONALSABB bb témájú oldalai közt van. Ja, és nem kenyerem hypeolni edzőket, de Christian Thibaudeaut elég sokra tartom ahhoz, hogy belinkeljem az oldalát, ahun minden cikkjét megtaláljátok.
http://www.christianthibaudeau.com/
Ami jó benne meg Poliquinben meg társaikban, hogy nem csak testépítőket edzenek, hanem focistákat, kosarasokat, bringásokat, súlyemelőket, birkózókat, egyéb küzdősportosokat. És a jó 15-20 évnyi szakmai tapasztalat az edzésmúltjuk mellé.
Szóval remek. Kajálni meg mindig minden mennyiségben mindent, ami egészséges, és feldolgozatlan, bár a gyümölcsöket érdemes kerülni délután már. Utána inkább mogyi-dió-mandula lesz a jó a kalóriabevitel égbe baszására.
Ma amúgy sikeresen diagnosztizáltam, hogy kimerült vagyok, vagy franc se tudja, de 2 hónap alatt a mai volt a leggyíkabb, legszarabb, legfosabb, leggyengébb edzésem. Jöhet 1 hét pihi. Utána meg nekiállni tömegelni, tavaszig 105 kg a cél. Az 10 kg gyarapodás lesz. Szóval feleannyi, mint a tavalyi penzum vót 80-ról 100-ig, de szerintem reális. 5 kg fejlődés egy évben egész jó, nem?