-
Roman #13795 Figyejjetekmáide. Ez az oktatás hiányossága is. A mi sulinkban az osztályom nem a legalaposabb oktatást kapja bioszból, mert csak heti 2 óra van rá, ellentétben más osztály heti 4-5 órájával szemben.
De, még nálunk is szóba kerülnek ilyen apróságok, hogy pl. egy sportoló-testépítő miért eszi azt, amit, vagy pl. hogy a sok tejsavat termelő edzés miért emeli meg jobban edzés után az oxigénfelhasználást, s hogy ez miért jobb zsírégetés szempontjából meg társaik.
Lehet az iskolánk alkalmazottai végzik túl lelkiismeretesen a munkájukat, vagy én vagyok koczka, hogy 1 éve gyógyszerészire, most meg apám után orvosira szeretnék mönni majd tovább, de nagyon sok síkszarhülye ember van.
Pl. egy gyerek RENGETEGET nőtt.. napi 3 órás edzésekkel s napi 2 étkezéssel, aszondja, alig eszik. Mégis nagy lett. Persze kiderült róla, hogy ment a Dana marikszám, de ez mókás azért.
A testépítés szívvel-lélekkel-ésszel történő végzésére én elég egoista módon a hátamat szoktam felhozni, ami szerencsémre a legjobb részem. Kettő darab gyakorlatot végzek csupán rá, felhúzást és húzódzkodást, de ezeket olyan intenzitással, hogy beszarok. Mégis vastagabb, szélesebb, masszívabb, mint a csigát 3 órára blokkolók hátsó traktusa. BTW, pont miattuk nem végzek csigás gyakorlatokat. Fasz fog várni :)
Amúgy látta valaki mostanság Christian Thibaudeaut? A tmuscle.com főoldalán van egy videó, amibe benne van. Bazdmeg, ahhoz képest, hogy naturál, kicsit megnőtt az elmúlt időben. Jó csúnya is lett így kopaszon.. :D