Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egybõl jobb minden, ha nem félsz hogy megemelkedik a rízs GI-je.
Az is jó ha leturmixolod a rízst.
Jó kis pizzatészta készül belõlle 😄
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Én 100% whey pros tejberizzsel próbálkoztam:d
És finom lett volna ha nem ég oda😄
Gracie Barra
Lehet baraomság, de azért megkérdezem.
Napi egyszer a "sima" rizset lehet helyettesíteni tejberízzsel? Hogy valami ízt is érezzek a számban 😊
Gondolom a CH tartalma marad ugyanaz...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
De a többség csak szedi ész nélkül, szendvics mellé, és csodálkozik h a kúra végén el is megy minden.
Gracie Barra
MJ rulz Pink Team The Only One
Ha lenne vele valami akkor már régen betiltották volna, ha csak kicsit is megbolygatja a hormonháztartást, az ANTSZ sose engedné hogy árulják, ott pedig komoly biológusok és orvosok dolgoznak. Õk jobban tudják hogy mi mehet és mi nem.
Sok vegás is ebbõl fedezi a protein szükségletet, és vannak vegás testépítõk is. Rajtuk se látszik hogy valami baj lenne velük.
Na mindegy, én kitartok a szója mellett, mint kiegészítõ.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
katt
de még a weiderben is azt olvastam, hogy nem ajánlják férfi testépitõknek, meg egy zsák újságban.
A glutamin meg Bcaa proteinek pénzbe kerülnek.
Azaz ha napi veszel mindegyikbõl 10 grammot akkor az több száz forint havonta. Ezek a cuccok nagyon drágák, de ezekbõl van dögivel a szója proteinben.
A szója protein nagyon jó ha úgy gondolsz rá mint többlet glutamin, Arginin, eszenciális protein forrás, Nagyon kedvezõ áron.
Kb 50 gramm 120- 140 Ft-ból megúszható.
És úgyan úgy be tudod vinni azokat a többlet fehérjéket amiket egyébként külön külön vinnél be napi 500 Ft körüli áron.
Mivel a szójának alacsony a biológiai értéke, önmagában izom építésre nem jó, mert kiegyensúlyozatlanok benne a protein arányok, De mint többlet glutaim, arginin, bcaa forrás, annak kiválóan alkalmazható mert pont ezek javára tolódik el az összetevõk aránya.
Szóval ha szójából fedezed ezeket az aminósavakat, akkor ugyan annyi pénzért dupla mennyiséget be tudsz vinni + egy csomó más protein fajtát, ami a szója fehérje por egyéb alkotó elemei is, ami megint pozitívum.
Csak nézzetek utánna, vegyétek elõ a számológépet és számoljátok a grammokat, árakat és vonjátok le a következtetést. Szója Rulez, mert olcsó és tényleg JÓ
De nem helyettesíti a tejsavót.
amúgy tanulok, tapasztalok a testem reakcióiból. ez a "vasárnapról hétfõre behízunk" dolog kezd szokásossá válni, valahogy, a vasárnapi "éhezéseket" a testem nagyfokú vízvisszatartással reagálja le.. legalábbis a mérleg.. 4 kg-ot egy nap alatt lehetetlen felszedni zsírban..
szóval úgy vettem észre, hogy hétköznap a magas ch-t úgy tolerálom, hogy iszonyat gyors az anyagcserém, hétvégén a pihiidõszak megvágott kajájánál pedig ilyen "pánikreakció" szerûen kezd megkötni mindent a bõr alatti szövetekben, amit csak meg tud.. vizet jóformán.
legalábbis gondolom. de ez azt jelenti, hogy diétánál majd úgy köll, hogy fokozatosan csökkentem a ch-t, mert ha hirtelen elveszem, akkor becsavarodik a testem. mondom én, hogy tanulok 😄. esetleg megpróbálkozhatok majd azzal, hogy kaja marad egy ideig, csak elkezdek más mozgásfajtákat tolni (úszás-interval futás), mert nálam fogyásra igazság szerint a közepes kaloribevitel mellett végzett extra aktivitás sokkal jobban bevált, mint az éhezés melletti szimpla súlyzó-aerob (utóbbi lófaszt nem ér véleményem szerint, mindössze ha reggelente sétálsz 1 órát, aznap frisebb s élénkebb leszel, tisztább fejjel.. de hogy zsírt nem csökkent, az 100)
sajnos a teremben tovább szaporodnak az idióták 😞 de most nem új tagok szmeélyében, a régiek kezdik a nyárral jövõ hülyeségeiket.. vagyis... nagynak kell lenni, szóval jöhet a napó s danabol.. de én ne beszéljem le õket, mert ez is csak akkor káros, ha valaki évekig csinálja, 1 kúra 1 évben nem árt semmit, s õk tudják, hogy ezek mellé inni kell napi 3-4 liter vizet is, mert a vízbõl csinálnak izmot 😞 😞
pedig jó haverjaim az illetõk, több gyilkos edzésünk meg jó poénkodásunk volt már együtt, de ez nem szimpi =\
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Egyébként persze, h be lehet vinni a glutamint sima kajával. Íme egy lista (biztosan nem teljes) a legtöbb glutamint tartalmazó ételekbõl:
teljes kiõrlésû búza, rozs, köles, zab, kukorica, lenmag, mandula, mogyoró, tej
mov ah,4ch int 21h end
Hello retek683!
Én igaz nem próbáltam a Tribu-X-et, de most vettem pár napja Anabolic Xtreme - Superdrol Ng-t és késõbbre levezetésnek Advanced PCT-t.
Nézz utána ha gondolod, egy fokkal hatásosabb, bár kicsit drágább is.
bár tegnap-tegnapelõtt nem csekély mennyiségû kávé-energiaital lecsúszott, nem bírtam tovább koffein nélkül 😄
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
#8873: 178 kb. nagyon max 180cm
a ch-ról annyit, hogy én jelenleg kb. ennyivel operálok.. vagyis többel, mert eszek gyümölcsöt, napi 2-3at. csak nagyon óvatos vagyok, a súlyom kúszik felfele, a tükröt nézem, tudjátok, az a fránya szövetmemória 😊
reggelre szerintem mehet a tojás-pp.. elvégre hat tojás az kb. 20 gr fehérje, a pp is annyi.. s reggelre kell a fehérje, mert elvileg akkor a legmagasabb a teszto szint, ekkor tudod hasznosítani igazán.
úgy tervezem hogy kezdem a szhot 260 grammal (ami 50g zabpehely meg 300g rizs/barna rizs lenne kb.) a fehérjét pedig 200al (ami 400g hal/csirke, 6 tojás(2s), 125g túró kb. és a maradékot pedig a pw fedezné) reggel-este 1-1 evõkanál len/olivaolaj, utolsó kajába a rizs helyett brokkoli menne. jah meg még annyi hogy reggelinek mehet a 6tojás-50zab-25g pw vagy szedjem szét és maradjon csak a tojás-zabpehely?
bocsi ha hülyeséget kérdezek😊
Egyébként a vizeletbõl szokták megállapítani a fehérje felszívódási arányt, és a biológiai értéket is ebbõl számították ki.
Ha sok fehérjét eszel, akkor jelentõsen megnõ az ammónia a vizeletben, mivel minden proteinnek van egy amónia gyöke, ami leszakad kiválasztáskor.
Nem vagyok biológus, de az biztos hogy egy részét kihugyozod a tápanyagoknak, leginkább a fehérjét.
Azaz ha csak fehérjét ennél, akkor kevésbé zsírosodnál el, mert a máj nem szereti átalakítani zsírrá meg szénhidráttá a proteint, egyébként is ehez sok energia kell amit szintén az átalakított protein elégetésébõl fedez. Tehát tényleg nem zsírosít annyira mint a többi makro nutriens.
itt !
http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_04_91_elsosegely_zsiregetes.php
itt rengeteg link van a cikkben. bár szerintem már ismered, s böngészgeted 😊 saját tapasztalat, hogy ha az ember fogyni akar, valamiért imádja ezt az oldalt böngészni. amúgy pár személyes észrevétel:
1. a szénhidrát elosztása nagyon fontos, hogy elkerüld a cukor-lezuhanásokat.. emiatt a minõsége is, legyen rostos, lassú felszívódású dolgokból a bevitel (lencse, bab, barna rizs, fullkorn (zõd) zab)
2. a gyümölcs egyáltalán nem olyan gyilokos.. reggel, vagy edzés elõtt 1 alma nem fog szignifikánsan befolyásolni semmit.. ellenben a májad telítve lesz, ami mindig jó. a lelked s sóvárgásod meg ápolva.
3. kéthetente 1 ch töltõ nap nagyon hasznos, mellesleg élvezetes is, nomeg segít sokat
4. ch ciklizálásnál célszerû szerintem úgy dolgozni,hogy legtöbb ch láb napra kerüljön pl., pihinapra alig
5. a megfelelõ zsírbevitel nagyon fontos (nálam legalábbis az volt).. napi 2-3 ek lenmagolaj. vagy egy kevéske dió.
a hülyeségekért elõre is elnézést, elvégre fél éve edzem, szóval kurva nagy tapasztalatom lehet, de azért próbálkozok 😊
két adag (reggeli tízórai)
hús rizs néha buresz
este alpa fehérje vagy zõdség vagy kis sali oszt csókolom
heti 1kg max vagy bukó
nem nagy dolog...
ja meg olaj (lenmag) - zsírtól sose féltem mégis fogytam, inkább szénhidrát a gáz, arra ügyelek. ha tele a cipõ, sajt is mehet. hüs helyett néha sonkázok. ennyi😊
Bocs a kérdésért, csak tömegelésrõl mindenhol lehet olvasni, de szálkásításról alig-alig. A tömegelés jól sikerült most 107 kg, és sokkal jobb a forma, mint tavaly, mikor 106 kg volt, de egy rakat zsírral. De persze most is van, csak kevesebb. Jól van, megpróbálok még olvasni, h okosabb legyek, aztán meglátjuk.
mov ah,4ch int 21h end
Ezek alapismeretek, menj faqolni.
Tömegelés alatt és szálkásítás alatt is ugyan annyi fehérjét szoktak enni, amennyit be tud építani a szervezeted, ami napi 2-3 g /tskg.
Ennél többet csak kihugyozol. De ha tömegelés alatt nem vittél be ennyit akkor hibáztál. Szálkásításkor jóhogy csökkenteni kell a zsírt, ha lehet a legkisebb mértékre, egy kis zsírra persze szükség van, a belek kenõanyagaként 😊)
Akarom mondani, a zsír jó kis anyagcsere fokozó, meg jobban szívodnak fel vele egyes vitaminok meg más hasznos szerver molekulák.
A szénhidrátot meg ciklizáld, hullámoztasd, zavard össze a szervezeted, hogy ne tudja mikor van kilátásba éhezés, és ne tudja leállítani az anyagcserédet. Ha mégis csökkene, úgy érzed lelassulsz, lehet egy csöppet emelni a szenen, meg egy kicsit a "növényi" zsíron.
Ugyebár a CH-t le kell vinni fokozatosan, míg a fehérjét azt fel kell emelni. A zsíron kell emelni, vagy csökkenteni? Sok zsírt a tömegelésem ideje alatt se ettem, fogalmam sincs, h mennyit, de tényleg nem sokat, mindig kerültem a zsíros kaját. Ha kell emelni rajta, akkor megpróbálok venni lenmagolajat. Ha nem tudok szerezni, akkor nagy gáz, ha dióval viszem be a zsírt? Az van itthon rogyásig.
De az igazi kérdésem a CH csökkentés - fehérje emelés párosítással lenne kapcsolatos. Most ezt hogyan csináljam? Amennyi CH-t elveszek, annyival emeljem a fehérje fogyasztást? Vagy nem kell ilyen drasztikusan, hanem mondjuk 50 g CH után elég 20 g fehérje? Hogy is vannak ezek az aránypárok? Vagy egészen rosszul gondolkodom?
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end