zola8787#13771
Szisztok! 21 éves vagyok, 6 éve futballozok, és kb 2 hónapja kaptam rá a gyúrásra. Eddig mindig azt mondtam, hogy tiszta hülyeség, unalmas (nem is próbáltam addig), de jött 1 csúnya térdsérülésem és valahogy lekellett vezetnem a feles energiáimat. 1ik osztálytársam levitt a suli konditermébe és áhh király :D Nem gondoltam volna. "Leírom az edzéstervemet" is:
Hétfő, csütörtök: bicepsz, váll, has
Kedd, péntek: mell, hát, tricepsz
Szerda és hétvége pihi
Megtaláltam a HIIT edzést is, amit 1 hete csinálok, baromi jó szerintem. 30 percen át fél perc sprint és 1 perc kocogás felváltva.
A térdsérülésem miatt feljött rám vagy 18 kiló felesleg, amit a kondival és fogyókúrával lecsökkentettem kb 3ra (15 kilót fogytam). De sajna ez a 3 kiló nem igen akarna lemenni, tudom, hogy kevés, de kocka hasakat szeretnék :) Edzés előtt L-carnitine ampullát iszom, mikor hasazok befóliázom a hasam és alapból hosszúba edzek. Sztem a kajával lehet bajom, bár úgy csinálom ahogy szakemberek mondták, napi többször keveset. Valaki tudna írni nekem, hogy mit kéne ennem, vagy mikor, vagy mennyit. Mindent megeszek, nem vagyok finnyás (kivéve a kocsonyát :P )
A válaszokat előre is köszönöm:.
Üdv: Zola !
U.i.: mindenkinek jó gyúrást, wazze :D