Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello! Most vettem volumass 35-öt és nem adtak hozzá adagolókanalat. Ti hogy szoktátok kimérni a 100g-ot?
?????

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

22

retek hány éves vagy?

izomtömeg növeléshez

Szerintem jobb ha kipihened .

GAthersw
Nincs valakinek valami bevált módszere könyök húzódásra? Szerdán úgy néz ki kicsit túlvállaltam magam bicepszezésnél. Jegeltem, infrás masszírozóval nyomattam de nem az igazi, nem szeretném ha holnap ki kéne hagyni az edzést (alapból is ma akartam menni de holnap már muszáj lesz).

01110000 01110010 00110000

szexuális teljesítmény fokozására akarod használni vagy izomtömeg növeléshez ? 😊

sziasztok mi a véleményetek a Tribu x-rõl ?

Frayer
Próbáld kiszámolni a testzsír százalékodat.
Ha 18-20 % körül vagy , vagy az felett, gondolkodás nélkül azonnal kezdj bele a diétába.
Ha 14-16 körül, akkor egy kis masszát pakolhatsz elõtte magadra 45 napig.
Az elején mindig jól nõ az ember, csak azért, és több izomból szálkásítani jobb végeredményt hoz.

Na azért kell 20 % körül megkezdeni a diétát, mert itt a zsír hatására valamiért az ösztrogén hatásafoka kerül túlsúlyba a tesztoszteronnal szemben "férfiban is termelõdik ösztrogén" ami egy pozitív visszacsatolást vált ki, a többlet étel, a többlet ösztrogén miatt inkább zsíráá alakul, ami még erõsíti az ösztrogén hatást és megint csak zsírosít. Tiszta szívás. Meg a zsír memórai miatt is, nem érdemes túl nagy százalékra felmenni zsírban mert megjegyzi a kis szemét, és lehet hogy évekig vissza- vissza akar térni abba az állapotba tömegelés alatt.
Így nehéz lesz tömegelni ha közben nagyon zsírosodni akar a tested.
Azt mondják az izomra nézve a leg anabolikusabb állapotok 8-14 % körül vannak.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

FOXX supreme
Én is ezt mondtam volna, elõször egyszerre fogsz, erõsödni, és zsírt is leadni.

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Eleinte úgyis meglesz a kezdõ effektus. Én a helyedben egy középutas étrenddel visszaszerezném az erõnlétet, amit a mostani formádból ki lehet hozni, és utána már világosabban látszik h merre tovább.

Gracie Barra

jazzy
Mivel most egy kis betegség miatt ismét kimaradt egy két edzés (kurvajó.) azon gondolkoztam, hogy írtam hogy 1 évet nem tudtam edzeni és visszatért jópár kiló felesleg, gondoltam kikérem a tanácsotokat, mert nem tudok dönteni.

Szóval szerintetek elõbb szedjek magamra pár plusz kilót még és egy kis tömegnövelõvel nyerjem vissza a régi erõnlétet aztán pusztítsam le a zsírt, vagy fordítva?

Igazából nem nagyon tudok most dönteni. Kérem a véleményeket😊
Nem is rossz😊 Alap tápkieg, mint a szásszázalékvéjpró.

Gracie Barra

Na srácok úgy döntöttem Volumass 35-öt veszek kezdésnek, rosszat nem írtak róla.

FOXX supreme
Én is azt a "löttyöt" iszom, hogy egyik haveromat idézzem😄

A 100% whey az jó

Azért ez elég tömegfüggõ. Amit te írtál, az kb egy 100 kilós ember igénye.
Én 80 kilóval megvagyok fél kiló csirkén és 2 adag vejprón, és növök is rendesen😊

Egyébként a legtöbb helyrõl a 100% whey pró-t hallom (profiktól, stb...), szóval nem lehet olyan rossz😄

Gracie Barra

Énis😊

Persze mindenképp bele kell számoolni a napi összCH-ba. De ha valamikor érdemes több CH-t enni, az az edzés utáni pillanat. Az izommegtartás céljából. (ez az anti-katabolizmus ugye?)

Gracie Barra

Frayer
Amit érdemes nézni,hogy egy adagban hogy oszlanak el a makronutriensek, azaz hogy mennyi zsír van benne és cukor.
Minél kevesebb zsír és cukor van benne annál jobb mert annál nagyobb arány jut a fehérjének.
Én napi 50 gramm tejsavót és 50 gramm szója proteint tolnék, ez kb napi 350 ft körül van. Ez mellé még betolsz napi 750 gramm csirkét és jó is vagy, vagy fél kilót de akkor eszel mellé még sovány sajtokat, túrókat, olyan ételeket amikben magas értékû jelentõs fehérje van.

Milka
melyik jó fehérje?gondolkodom a váltáson,edig anabolic volt a No.1 nálam,most filozok hogy váltok,vélemények?100%whey isolate?wheyPro?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

de õ gondolom szõlõcukorra ondolt 😊

Edzés után nyugodtan lehet, sõt... Akkor a kiéhezett sejtek mindent elnyelnek.
Ha kihagyod, attól nem fog kevesebb zsír lerakódni, viszont jobban bomlik az izom.

Gracie Barra

Frayer
A createk gold az jó termék én is használtam, de az egy transzport rendszer. Szóval nem baj ha nem úgy néz ki mint a tista kokain, vagy kreatin. Asszem én málnásat ittam.

FOXX supreme
Semminek se szabad úsznia benne, teljesen átlátszó "víz"-nek kell kinéznie, a feltöltõdés amúgy kb. egy hét vagy másfél hét. Az után már érezned kell !

Brolly
akkor marad a glutamin, nem mintha nem lenne jó..😄

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

diétában nincs cukor 😊

Brolly
Szálkásításkor az edzés utáni turmixba tesztek szénhidrátot?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Hello!
Légyszi segítsetek vettem Createc Goldot és szedem már pár napja és igazából nem érzek semmit tõle hogy edzés jobban menne stb... de nem is ez a baj hiszen ez lehet hogy majd még jóval késõbb jön!De az a lényeg hogy kb mennyi idõ amig feloldodik és milyen feloldott állapotban mármint nem szabad hogy usszon benne semmi ilyen kis kristályos anyag?mert arra is gondolotam hogy nem oldodik fel rendesen elõre is kösz a segítséget!
Panzermeyer
Áh, nem, nem megyek én se. Csak azt hittem te mégy. Nálam az elõzetes személyes bejelentkezés miatt nem megoldható, ahhoz még1 szabadnapot ki kellene vennem, mert nem vagyok Szegedi (onnan 60 km).

mov ah,4ch int 21h end

FOXX supreme
Szevasz csuszi, eltüntél nagyon 😄

Napi ingadozást ne is figyeld, annyi minden közre játszik, hogy szinte nem is lehetne követni.

jazzy
Szevasz csuszi örülünk, hogy ismét itt vagy! 😊

Nem érdemes arról beszélni mi volt rég, akkora flamek voltak, hogy 15 hszbõl 1-et hagytam csak meg, mert a többi nem ütötte meg a kultúrált épeszû emberek szintjét.

De ha visszaolvasol megtalálhatod mert egy idõ után meguntam a törölgetést..

Na evezzünk vidámabb vizekre 😊
szerintem fején találtátok a szeget 😊

csak mostanában gyanúsan sós volt minden, amit megettem, iszonyat szomjas voltam kaják után, plusz a fogaim miatt (besárgultak) dobtam a napi 3 kávét, ami ugebár erõs vízhajtó..

szóval szerintem errõl van itt szó. 😊

tegnap ismét fasza bicepszezés volt.. kb. 10 percben, két gyakorlat, semmit sem éreztem.. ma meg nem bírom kinyújtani a kezem, olyan része fáj (a külsõ) amit eddig nem tudtam megedzeni..

látszik kezdõ vagyok még, tapasztalom a testem reakcióit 😊 annyi biztos, h a vádlim, mellem, hátam, combom már megtanultam edzeni, eddig a kis izmok (bicepsz fõleg, váll, meg has) voltak a problémásak.

de élvezem a kis játékot 😊 az motivál leginkább, hogy a "partnereim" mind lekoptak 1-2 hónap után, én meg még mindig itt vagyok 😄
csuszi
ez lehetett, só=víz.
fenyegetõ levelek: szót se érdemel, volt itt egy-két érdekes arc😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Frayer
Én arra gyanakszok,hogy nem figyelt és nem vette észre hogy valami sós ételt eszik. Leves, hús, bármi lehet, és ha úgy van elkészítve fel sem tûnik hogy megeszik fél kiló sót.
A só meg olyan a vízre mint a mágnes, visszatartja a sok vizet a szervezeted a só miatt és így eltömlõsödsz.
Felírok neked fél deci fekete kávét amit naponta kétszer szedj be, igyál sok vizet, és menj szaunázni. Majd következõ héten gyere vissza vizitre.

Frayer
Ki a faszom fenyegetett itt? Nem tok semmirõl? Mondjátok már el mi volt itt, had nevessek én is. 😄

Az tuti nem zsír. Annyi kalória nincs is egy napi kajában (még ha 100%os a lerakódás is), mint amennyi ennyi zsírhoz kell- Én elsõsorban vízre tippelnék. V vmi hasonló, ami amilyen gyorsan feljött el is tud tûnni.

A napi 1-2 kilós ingadozások meg simán kijönnek, elég ha telezabálod magad, tele iszod magad, vagy másik oldalról szarsz egy jót😊
Nameg az izmok kiürülése/feltöltõdése is ide tartozik.

Gracie Barra

Frayer
Szeva csuszi.
Rég láttuk a pofádat.

csuszi
na úgy látom, újra betehetem a fav-ba a topicot, régrõl talán emlékszik rám egy-két arc😊, nagyon gáz volt itt régen a hangulat (emlékeztek a jó kis privát leveles fenyegetésre - asszem jazz meg foxx kaptak még rajtam kivül😊, de ha jól látom lekoptak.
nem vagy versenyzó, én a helyedben nem törõdnék jgy a részletekkel, hetekben gondolkoznmék, nem kell szombatra vagy x napra legjobbnak lenni, pláne nem tömegelés alatt. olyan érdekes az emberi szervezet, órák alatt képes változni, nemhogy napok alatt, és teljesen kiszámíthatatlan néha (de hetekre simán lehet tervezni), néha 1-2 nap alatt leadok 2 kg-ot, aztán ugyanennyi visszajön. nem törõdök vele, hetekben nézem a dolgot.
múltkor valaki linkelt egy sovány sajtot (óvárit):
- sehol nem találok (cora, tesco, spar, match, real, plus,stb.)
- így bízz meg a tápanyagtáblázatban a kaják hátoldalán, ott basznak át ahol tudnak (lásd multivuitaminok, egyszer vizsgálták be õket, az összes boruilt a szarba) miért is?:
Fehérje 36
Zsír 6
Cukor 1,5
kcal: 170. 😄😄😄:ÁD csak tudnám hogy, amikor 1g zsír 9kcal, fehérje, szénhidrát meg 4. ez tény. számoljunk csak?😊 az 204. és ha lenne pénzem minden kaját elvinnék laborba, kiváncsi lennék mi jönne ki adatokban.
pl az alpa kurvajó. szinte gyanúsan jó. (én is azt eszem, nem lehúzom, csak senkinek/semminek nem hiszek, mert akárhányszor ellenörzik õket, mindig bebukja akármelyik céget nézik. soha egyik se megy át a teszteken.

MJ rulz Pink Team The Only One

A GYIK-es, alapismeretes ötlet jónak hangzik 😊

Amúgy.. Szép lassan növeltem a ch-t,egy hónapig.. Közbejött egy román út, ahol egy hétig rengeteg szemetet kajáltam (kürtõskalács, fehérkenyér, csoki, áfonyalekvár, pálinka).. egy dekát se híztam, sõt, még tán jobban leszáradtam..

erre hazajövök, elkezdek tiszta kajával tömegelni.. napi 300 gr rizsecske, reggel gyümõccs (1 db), meg 70 dkg husika, proteinturmixok.. néhány napig semmi zsírváltozás szemre.. vasárnap gondoltam, pihinap, tele vagyok, együnk keveset, szóval vasárnap szinte nulla ch-n voltam, a reggelit leszámítva.. szépszép.. de hétfõ reggel felkelek, s mintha iszonyat bezsírosodtam volna.. korábban látszott négy kocka, most meg kettõt is keresni kell, markolni tudom a rengõhájt.. a teremben mondjuk csak annyit mondtak, h jó száraz a hátam már..

annyi, hogy létezik, hogy így bezsírosodok egy éjszaka alatt, vagy erõsebb szemüvegre van szükségem, vagy baszhatom a dolgot, s jobban figyeljek a kajára? csak mert 4 gr per testsúlykg ch felé egy nap se mentem, ahogy számoltam.. :@

mindegy, a tömegelést folytatnám legalább nyár végéig.. 😄 csak lehet, alacsonabb ch-val..

vagy a telített zsírok ennyire bejátszanak? mert reggelente 5 db egész tojást zabálok meg, mert hallám vola, hogy az egész tojás bv-je kicsit magas..
hali!
elado egy doboz NOXPLODE, ha vkit erdekel irjon
[email protected]
Frayer
Én is hasonló cipõben járok.
Most fogok ujra edzeni, elõbb tömegezek 45-60 napig, ez alatt kb visszajön 10 kiló massza, és ebbõl a kompozicióbol fogok lefaragni 10% os testzsír alá, ami kb most úgy 8-10 kilót fog jelenteni szálkásításkor.
Nyárra már jó is lesz.

jazzy
Egyébként mint írtam pénzügyi okokból majd 1 évet nem tudtam edzeni és baromira elhíztam.
Undorító vagyok, fujj! 😊

Le kell most dobnom jó pár kilót és persze az erõmet is vissza kell nyernem..
jazzy
Már nem tanulok Szegeden sajnos úgy döntöttem nem akarok informatikát tanulni.
Visszajöttem Szolnokra és hétvégén programom van úgyhogy sajnos nem tudok ott lenni.

Te menni fogsz? Csinálj képeket! 😊
Panzermeyer
Jut eszembe Jazzy, te mégy a 17-i szemináriumra? Ha jól tudom Szegeden tanulsz.

mov ah,4ch int 21h end

miért juttotál el arra pontra h neked tömegnövelõ kell? ird már le a kajád pls

zotja
olvastam meg gondolkoztam de gondoltam megkérdezem a véleményeteket mit ajánlatok de ha ez baj akkor sorry

FOXX supreme
Hát igen, vannak néha egyszerû hétköznapi variációk, amikor engem is felbasz barátnõm😄

FOXX supreme
csak annyit kell majd írni hogy FAQ....

a sima hétköznapi eseményeket, meg beszélgetéseket meg lehetne ugyanígy továbbra is itt folytatni

akkor mi meg majd beírjuk neki hogy ott a link az oldal tetején. nem az a baj hogy kérdez. dehogy baj az, inkább kérdezek én is mint hogy faszságot csináljak. a gond inkább az hogy szerintem itt már jópáran (meglepõ de köztük én is) írtak az alap dolgokról valakinek válaszként, így már annyira nincs nagy kedve leírni újra és újra. És ugye mivel a topic elég nagy, nem fogja mindenki elolvasni az egészet. én a régi hozzászólásaimat is alig találtam meg. szóval ha kérdez kérdez ha nem nem, mi csak rámutatnánk a linkre és nem is kellene többet tennünk. aztán persze biztos felmerülhet olyan kérdés amire nincs válasz, azt majd felteszi itt. és azzal meg tudjuk egészíteni az oldalt. szóval ez 1 jó ötlet szerintem.
más. legutóbb nem tudom ki írta hogy 1 csaj miatt volt bánata elment edzeni és a vasat is szétszakította, de igaza volt. és ha ehhez párosul 1 bb.tv 40. adás, akkor az már szinte halálos xD váll és hát most pihen vagy 2 hétig 😄

szerintetek elolvasnák? úgy szarnának rá ahogy van! és ezzel nem az ötletet tartom hülyeségnek.....csak ugye jön a paraszt aki arra sem képes h olvasson mielõtt kérdez..és majd pont innen fog rálépni egy linkre ahol le van irva... bejön megkérdi mert az egyszerübb...