Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
01110000 01110010 00110000
Ha 18-20 % körül vagy , vagy az felett, gondolkodás nélkül azonnal kezdj bele a diétába.
Ha 14-16 körül, akkor egy kis masszát pakolhatsz elõtte magadra 45 napig.
Az elején mindig jól nõ az ember, csak azért, és több izomból szálkásítani jobb végeredményt hoz.
Na azért kell 20 % körül megkezdeni a diétát, mert itt a zsír hatására valamiért az ösztrogén hatásafoka kerül túlsúlyba a tesztoszteronnal szemben "férfiban is termelõdik ösztrogén" ami egy pozitív visszacsatolást vált ki, a többlet étel, a többlet ösztrogén miatt inkább zsíráá alakul, ami még erõsíti az ösztrogén hatást és megint csak zsírosít. Tiszta szívás. Meg a zsír memórai miatt is, nem érdemes túl nagy százalékra felmenni zsírban mert megjegyzi a kis szemét, és lehet hogy évekig vissza- vissza akar térni abba az állapotba tömegelés alatt.
Így nehéz lesz tömegelni ha közben nagyon zsírosodni akar a tested.
Azt mondják az izomra nézve a leg anabolikusabb állapotok 8-14 % körül vannak.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Gracie Barra
Szóval szerintetek elõbb szedjek magamra pár plusz kilót még és egy kis tömegnövelõvel nyerjem vissza a régi erõnlétet aztán pusztítsam le a zsírt, vagy fordítva?
Igazából nem nagyon tudok most dönteni. Kérem a véleményeket😊
Gracie Barra
A 100% whey az jó
Én 80 kilóval megvagyok fél kiló csirkén és 2 adag vejprón, és növök is rendesen😊
Egyébként a legtöbb helyrõl a 100% whey pró-t hallom (profiktól, stb...), szóval nem lehet olyan rossz😄
Gracie Barra
Persze mindenképp bele kell számoolni a napi összCH-ba. De ha valamikor érdemes több CH-t enni, az az edzés utáni pillanat. Az izommegtartás céljából. (ez az anti-katabolizmus ugye?)
Gracie Barra
Minél kevesebb zsír és cukor van benne annál jobb mert annál nagyobb arány jut a fehérjének.
Én napi 50 gramm tejsavót és 50 gramm szója proteint tolnék, ez kb napi 350 ft körül van. Ez mellé még betolsz napi 750 gramm csirkét és jó is vagy, vagy fél kilót de akkor eszel mellé még sovány sajtokat, túrókat, olyan ételeket amikben magas értékû jelentõs fehérje van.
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Ha kihagyod, attól nem fog kevesebb zsír lerakódni, viszont jobban bomlik az izom.
Gracie Barra
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Légyszi segítsetek vettem Createc Goldot és szedem már pár napja és igazából nem érzek semmit tõle hogy edzés jobban menne stb... de nem is ez a baj hiszen ez lehet hogy majd még jóval késõbb jön!De az a lényeg hogy kb mennyi idõ amig feloldodik és milyen feloldott állapotban mármint nem szabad hogy usszon benne semmi ilyen kis kristályos anyag?mert arra is gondolotam hogy nem oldodik fel rendesen elõre is kösz a segítséget!
mov ah,4ch int 21h end
Napi ingadozást ne is figyeld, annyi minden közre játszik, hogy szinte nem is lehetne követni.
Nem érdemes arról beszélni mi volt rég, akkora flamek voltak, hogy 15 hszbõl 1-et hagytam csak meg, mert a többi nem ütötte meg a kultúrált épeszû emberek szintjét.
De ha visszaolvasol megtalálhatod mert egy idõ után meguntam a törölgetést..
Na evezzünk vidámabb vizekre 😊
csak mostanában gyanúsan sós volt minden, amit megettem, iszonyat szomjas voltam kaják után, plusz a fogaim miatt (besárgultak) dobtam a napi 3 kávét, ami ugebár erõs vízhajtó..
szóval szerintem errõl van itt szó. 😊
tegnap ismét fasza bicepszezés volt.. kb. 10 percben, két gyakorlat, semmit sem éreztem.. ma meg nem bírom kinyújtani a kezem, olyan része fáj (a külsõ) amit eddig nem tudtam megedzeni..
látszik kezdõ vagyok még, tapasztalom a testem reakcióit 😊 annyi biztos, h a vádlim, mellem, hátam, combom már megtanultam edzeni, eddig a kis izmok (bicepsz fõleg, váll, meg has) voltak a problémásak.
de élvezem a kis játékot 😊 az motivál leginkább, hogy a "partnereim" mind lekoptak 1-2 hónap után, én meg még mindig itt vagyok 😄
fenyegetõ levelek: szót se érdemel, volt itt egy-két érdekes arc😊
MJ rulz Pink Team The Only One
A só meg olyan a vízre mint a mágnes, visszatartja a sok vizet a szervezeted a só miatt és így eltömlõsödsz.
Felírok neked fél deci fekete kávét amit naponta kétszer szedj be, igyál sok vizet, és menj szaunázni. Majd következõ héten gyere vissza vizitre.
A napi 1-2 kilós ingadozások meg simán kijönnek, elég ha telezabálod magad, tele iszod magad, vagy másik oldalról szarsz egy jót😊
Nameg az izmok kiürülése/feltöltõdése is ide tartozik.
Gracie Barra
nem vagy versenyzó, én a helyedben nem törõdnék jgy a részletekkel, hetekben gondolkoznmék, nem kell szombatra vagy x napra legjobbnak lenni, pláne nem tömegelés alatt. olyan érdekes az emberi szervezet, órák alatt képes változni, nemhogy napok alatt, és teljesen kiszámíthatatlan néha (de hetekre simán lehet tervezni), néha 1-2 nap alatt leadok 2 kg-ot, aztán ugyanennyi visszajön. nem törõdök vele, hetekben nézem a dolgot.
múltkor valaki linkelt egy sovány sajtot (óvárit):
- sehol nem találok (cora, tesco, spar, match, real, plus,stb.)
- így bízz meg a tápanyagtáblázatban a kaják hátoldalán, ott basznak át ahol tudnak (lásd multivuitaminok, egyszer vizsgálták be õket, az összes boruilt a szarba) miért is?:
Fehérje 36
Zsír 6
Cukor 1,5
kcal: 170. 😄😄😄:ÁD csak tudnám hogy, amikor 1g zsír 9kcal, fehérje, szénhidrát meg 4. ez tény. számoljunk csak?😊 az 204. és ha lenne pénzem minden kaját elvinnék laborba, kiváncsi lennék mi jönne ki adatokban.
pl az alpa kurvajó. szinte gyanúsan jó. (én is azt eszem, nem lehúzom, csak senkinek/semminek nem hiszek, mert akárhányszor ellenörzik õket, mindig bebukja akármelyik céget nézik. soha egyik se megy át a teszteken.
MJ rulz Pink Team The Only One
Amúgy.. Szép lassan növeltem a ch-t,egy hónapig.. Közbejött egy román út, ahol egy hétig rengeteg szemetet kajáltam (kürtõskalács, fehérkenyér, csoki, áfonyalekvár, pálinka).. egy dekát se híztam, sõt, még tán jobban leszáradtam..
erre hazajövök, elkezdek tiszta kajával tömegelni.. napi 300 gr rizsecske, reggel gyümõccs (1 db), meg 70 dkg husika, proteinturmixok.. néhány napig semmi zsírváltozás szemre.. vasárnap gondoltam, pihinap, tele vagyok, együnk keveset, szóval vasárnap szinte nulla ch-n voltam, a reggelit leszámítva.. szépszép.. de hétfõ reggel felkelek, s mintha iszonyat bezsírosodtam volna.. korábban látszott négy kocka, most meg kettõt is keresni kell, markolni tudom a rengõhájt.. a teremben mondjuk csak annyit mondtak, h jó száraz a hátam már..
annyi, hogy létezik, hogy így bezsírosodok egy éjszaka alatt, vagy erõsebb szemüvegre van szükségem, vagy baszhatom a dolgot, s jobban figyeljek a kajára? csak mert 4 gr per testsúlykg ch felé egy nap se mentem, ahogy számoltam.. :@
mindegy, a tömegelést folytatnám legalább nyár végéig.. 😄 csak lehet, alacsonabb ch-val..
vagy a telített zsírok ennyire bejátszanak? mert reggelente 5 db egész tojást zabálok meg, mert hallám vola, hogy az egész tojás bv-je kicsit magas..
Most fogok ujra edzeni, elõbb tömegezek 45-60 napig, ez alatt kb visszajön 10 kiló massza, és ebbõl a kompozicióbol fogok lefaragni 10% os testzsír alá, ami kb most úgy 8-10 kilót fog jelenteni szálkásításkor.
Nyárra már jó is lesz.
Undorító vagyok, fujj! 😊
Le kell most dobnom jó pár kilót és persze az erõmet is vissza kell nyernem..
Visszajöttem Szolnokra és hétvégén programom van úgyhogy sajnos nem tudok ott lenni.
Te menni fogsz? Csinálj képeket! 😊
mov ah,4ch int 21h end
olvastam meg gondolkoztam de gondoltam megkérdezem a véleményeteket mit ajánlatok de ha ez baj akkor sorry
a sima hétköznapi eseményeket, meg beszélgetéseket meg lehetne ugyanígy továbbra is itt folytatni
más. legutóbb nem tudom ki írta hogy 1 csaj miatt volt bánata elment edzeni és a vasat is szétszakította, de igaza volt. és ha ehhez párosul 1 bb.tv 40. adás, akkor az már szinte halálos xD váll és hát most pihen vagy 2 hétig 😄