egy kicsit félreértettél. tőlem úgy csinálja mindenki ahogy ajkarja, csak amikor betéved ide egy kezdő, akkor nem kellene azt ajánlani neki, amit ronnie tol nem kevés pénzért. és azt is tartom, hogy az edzők 99% belefárad a "tökéletes" kajálásba, edzésbe, kardiózásba. akkor mi a fasznak? hogy kiégjen? hogy inkább keveset markolna és többet érne el?
futás: amíg aktívan sportoltam (hopp, másodosztály kosárlabda) naponta 10 km-ert futottam éveken át. és kurvára utáltam. és semmivel se voltam szálkásabb, mint most diétával, kumma futás, hiit nélkül.
kaja. pont alátámasztottam amit előtte és utána is írtam, mert arra céloztam, hogy úgy kell cisnálni a diétát is, amit nem adsz fel hetek hónapok után, hanem a változatosság, finomság mellett nem éhezel, és nem kötsz kompromisszumot.
mit edzek? csak azt, amit tudom hogy nem adok fel pár hónap hét múlva.
lehet érvelni, nem csak leírni hogy hülye vagyok, de te aztán ziher hogy évek óta futsz kardiozol hiitelsz.
kezdjük azzal, hogy ahiit-et tilos 15 percnél tovább csinálni, vagy szarul csinálod. és nekem aztán nem fáj hog yhüyleségeket írogatsz másoknak, hogy akezdőket belelökitek az ideálotokba amit ti se csináltok rednesen, aztán meg csodálkozik az ember, hogy a kezdők jelentős része szart se csinál 1-2 hónap múlva...