12316971501353788406.png
  • csuszi
    kíváncsi lennék, hogy akik ide írnak, vagy a teremben kardióznak, hány százalékuk az aki kardiózik becsülettel minimum 1!!!! éven át. mert szerintem 1%. a többi csak elbaszta az idejét, kiégette magát mentálisan, ahelyett hogy azt csinálta volna amit bírt volna éveken át. aki szeret kardiózni az hazudik. és nem vagyok testépítő, hogy munkának tekintsem a gyúrást, és olyan dolgokat csináljak, amit kibaszottul utálok. ez a büdös a munka, meg te is csak nyafogni tudsz baromságot hagyjuk már, csinálom ami jól esik, elérem amit akarok, nem akarok mr olympia lenni, de még csak debreceni megyei bajnok se, csak hogy értelmesen nézzek ki. ezt úgy érem el, ha a gyakorlatokat minimum 1-2 éven át csinálom (de igazából semmi olyat nem csináltam az elmúlt 10 évben, amit ne csinálnék 10 éve), és nem bassza széjjel a lelkemet... vagy van a másik út, a 99% aki úgy tolja 3 hónapon át mint egy kurva testépítő, kaját, kardiót edzést, és aztán abbahagyja, kibaszott pénzt, energiát, időt, és szart sem ért el. nyafogok ja. itt mindenki lefut hetente 30 km-ert, meg hiit-el 2-3szor, és hasazik naponta 20 percet, és még úszik is reggelente:) én inkább nyafogok, puha vagyok, de 10 éve bringázgatok nyugdíjasan, és azt se minden nap, csak ha kedvem van.