-
Maga a GI értékük.
Ez a baj a public general society-vel, a hétköznapi emberek társadalmában, az emberek azt gondolják, hogy azok a nagydarab emberek a gym-ben biztos buták, bunkók, seggek.
Azt gondolják, hogy egy ember nem lehet egyszerre erős, és okos.
Ezek mind urban legendek. A testépítést csak okosan lehet csinálni.
Gondolkodás nélkül emelgetni a vasakat, az bohóckodás.
Így is elég sok bohóc van már a termekben, azt hiszik rájuk hogy testépítők, és csak szégyent hoznak a többiekre akik szintén abba a terembe járnak le edzeni.
Ezek általában, csupazsír, háj, fedett, szteroidozott bőrnyakúak, kopasz behajtóformák. A sok koxtól, és piától a májuk már kint lóg az ablakon, a sok szintetikus hormontól, már férfiaknak sem nevezhetőek, az ilyeneknél szinte törvényszerű az impotencia és néha a sterilitás.
Ők nem testépítők.
Testépítő lehet valaki 70 kilósan is. 70 kilósan is észre lehet venni valakiről, hogy testépítő.
Régen én is nagyobb masszával járkáltam.
Lementen 85-re.
Most 80 vagyok, és tervezem hogy tovább megyek 75 re.
Egyszerűen nem kívánja meg az életvitelem, hogy baszott nagy legyek, akkor meg minek?
Az hogy eddig egészségesen éltem, arra sem emléxem mikor voltam utoljára orvosnál, kivéve egy esetet, mikor a jogsi alkalmasságit intéztem. De akkor sem voltam beteg.
Most hogy lemegyek 75 kilóra, szinte úgy fogok kinézni mint 18 éves koromban. Sőt, 30 felett is tudom majd tartani ezt a formát.
Ha vigyázok magamra, a kor 40-50 éves koromig nem fog meglátszani rajtam.
Egyik gyerekkori volt osztálytársam, kinéz vagy 35-40 évesnek. Engem meg baseball sapkában volt már, hogy tizenévesnek néztek.
Azért ez szerintem jelent valamit.
A másik, hogy vannak olyan 60-70 éves emberek akik kinéznek jó ha 50-nek, rendszeresen edzenek, vigyáznak magukra. És olyan fizikumuk van, mint egy huszonévesnek, vagy még jobb. Általános betegségeket nem ismerik úgy mint ahogy a korosztályukra ez jellemzők, akik már szarni sem tudnak egyedül.
Ha csak a lelkiismeretes életvitelen múlna mi örökké élnénk, az hétszentség. De hát van genetika is, kódolva van az emberben a halál is.
Senki nem menekülhet.