12316971501353788406.png
  • Tibi7
    Sziasztok. Szeretném segitségeteket kérni. Szeretnék elkezdeni tömegelni, az alapozás már megvolt, meg igazából régebben is gyúrtam, csak akkor nem figyeltem annyira a kajára. Most viszont ezzel lennének bajaim. 19éves vagyok, 175 centi, 66kilo, sportos alkat. Nem akarok nagyon elmélyülni a gyúrásban, szal nem akarok nagy állat lenni, de szeretnék 6-7 kilót felszedni. Tudom ez nem kevés idő, de fiatal vagyok még. A szénhidrátot rizzsel oldanám meg, viszont nem tudom h ebből mennyit kellene ennem egy nap. Én 200g-ra gondoltam, ez elég lenne ahhoz h elég jól fejlődjek? A fehérjét elsősorban tojással és szardíniával oldanám meg. Úgy gondolom szardiniából napi egy doboz lesz, tojás 3db, valamint emellett általában van itthon valamilyen húsétel, szóval azzal is besegítenék. A zsír az oké, táplálékkiegészítőt nem akarok. Ezzel ne is nyaggassatok, egyszerűen nem. Valamint érdemes-e valamilyen vitamint beszerezni, sokban segíthet-e ha szedem? Ja és esetleg valami egyszerű fehérjeforrást tudtok-e még ajánlani kiegészítésnek? Előre is köszi a segítséget, remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget, ha valami eszembe jut még jövök. Hali