kritikuss#1359
Egy emberről én csak akkor tudok véleményt nyílvánítani, ha ismerem őt, addig nincs jogom hozzá, vagy az csak FELTÉTELEZÉS, és nem vélemény. Rossz esetben RÁGALOM. Van egy "fehérbölény" aki megérzésem szerint életében egyszer szeretett volna színpadon állni, megmutassa azt, hogy ő mit is tudott kihozni az edzéssel, a bodys szeretetével, stb. Szeretne nagy nevek között látszani. Szeretne bodys barátokat találni. És lehetne keresni az okokat, amiért ő ott megjelent és kiállt. Senki sem Cutler-ként születik. Tudom tudom van önkritika is a világon, de hát ki tudja kivülállóként egy másik ember belső gondolatait felfogni megérteni. Ez csak akkor lehetséges, ha megismerjük a másikat, beszélgetünk vele, stb. Tudod nagyon könnyű bárkiről is a legrosszabb véleményt, olykor rágalmat kialakítani. Mivel én soha nem beszéltem a sráccal, csak egy másik fórumon láttam a fotókat amik róla készültek, és egy cikizést, ezért mertem csak egy gondolat erejéig "FTRANX" fantázia nevű fórumos képéhez itt hozzászólni. Számomra továbbra is az ember a fontos.