12316971501353788406.png
  • SeanJRRussel
    Dragon én is csak azt tudom ajánlani h iratkozz be vilyen küzdő sportra,mert én is úgy kezdtem.Ott szívós leszel,erősödsz és magában a bodizás nem eléh ahoz h megvédd magad.
    Én Miskolcon az Avasra járok gimibe(aki nem ismerné a helyet az miskolc gettója pár ezer roma család van ott és még 10000 et akarnak betelepíteni) és azért elnézve az ott lévő napbarnított emberkéket,hát... nehéz lenne vmi is csinálni ellenük.A legrossazbb az h csoportosan támadnak úgy is ha egyedül van valamelyik annak úgy se lesz akkora pofája meg nem köt beléd.
    Én a kondizás elött 8 évig kempoztam és majdnem mester fokozatig jutottam amikor abbahagytam és úgy döntöttem h mostmár ideje nagyon megerősödni mert azért a 100kg-s emebrt is meg kell tudni dobni ha arról van szó.
    Én is 16 voltam mikor elkezdtem terembe járni és most 2 éve h ott vagyok,én nem jaánlanám hamarabb mert sztem se az izületednek nem tenne még jót ha elkezdenéd meg hát vaéamiylen szinten azét ehez agyailag is fel kell nőni.
    Rengeteg fuiatal 14 év körüli srác jár le hozzánk is és röhögcsélnek beszélgetnek és csak foglalják a helet az ember elöl mert csak divatból járnak le meg azt se tudják h mit csinálnak.Lehet h te nem vagy iylen...

egy a lényeg h ha megakarod magad védeni akko elmész vmiylen harcművészetri irányzatra,mert a gyúrás magában nem elég ahhoz h megvédd magad!!!!