Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kedd - bicepsz, tricepsz
szerda - pihenõ
csütörtök - hát, nyak
péntek - egy kis mell/bicepsz/tricepsz, törsz
szombat - szünet
vasárnap - mell
Most még hasra nem csinálok, majd egy idõ után, lábra meg azért nem, mert majd futni fogok.
Amúgy mi a különbség fehérje és tömegnövelõ között? Nem szeretnék elhízni...
A fejlõdést nem úgy értettem, hogy teljesen megálltam, hanem csak lelassult, nem olyan intenzív, mint az elején.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
amúgy a heti 5 edzés az hogy néz ki kb? minden nap teljes testet edzesz vagy hogy? mert ha tesjes test akkor szerintem csak túl edzetség van, szerintem heti 3-4edzés bõvel elég kezdõ szinten még ha szét is szedem a testrészeket kb így (1: mell-váll 2: hát-láb 3:kar) vagy akárhogy ez akkor is heti 3 napot jelent és lefegtem az egész testet nagyjából 😊
Eddig látványban és erõben is "gyorsan" feljõdtem, de már szinte "megálltam". Sok barátom kondizik, és szinte mindegyik szedett már valamit...ennek ellenére nem tudnak tanácsot adni.
Én is szeretnék majd mostanában venni valamit (semmi káros, semmi koksz, csak kiegészítõk /fehérje, tömegnövelõ...stb/), de annyi féle van, hogy nem igazán tudok választani, mivel nem értek hozzá...
Remélem tud itt segíteni valaki! 😄
2-3 hónapja edzek rendszeresen, heti 5 alkalom, napi 1,5-2 óra. Úgy 75 kg vagyok, és 185 cm körül, ha számít ez valamit.
Elõre is köszönöm!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
itt nézd meg a 2.2-es pontot...
másik, ha 1 hónapja kezdted akkor lehet hogy az elején olyan súllyal kezdted az edzést hogy az még nem volt megerõltetõ és ezért tudod emelni a súlyokat bár ezt így nehéz megmondani, erre neked kéne rájönni, ugyanis mindenkinek más és más a testfelépítése.
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Egy olyan kérdésem lenne lehet hogy hülyén fog hangzani de a gyurás szempontjából a gyors vagy lassu anyagcsere az elönyösebb!
Kideríted a dextróz / maltodextrin anyagsûrûségét, majd az
m = ro * V
képlettel kiszámítod <#buck>#buck><#nyes>#nyes>
mov ah,4ch int 21h end
csak mert a mérlegem nem mér annyira jól (10-15 grammos pontossága van, így kaját jól tudok vele kimérni, de mást nem igazán :S).. a patikába meg lebattyogni ezekkel s fûzni a dolgozokat..
eddig nemtudom mennyit ettem ezt a kombót ez alatt a hétvége alatt, de már minden kaját sonkásnak érzek😄
én általában 3 gyümölcsöt eszem 1 nap.. 1 reggel,1 edzés elõtt, 1 edzés után 😊 1 gyümölcs átlag tömege 100 gramm, aminek 10-15%-a gyümölcscukor.. (mert némi glükóz is van azért a szénhidrátrészében).. hááááát ez necces :S
azt hiszem, az edzés utánit elveszem 😊 bár ha azt vesszük,hogy illésnorbi a leírt diétájában 2 alma 1 banánnal nyomult, akkor még benne vagyunk a keretben 😊 😊
amúgy kajak, emelem itt a ch-t, már nem csak az edzés utáni nagy, hanem a reggeli is, a többi egyenletes, s még mintha 'több zsírt vesztettem volna' mint amikor nagyonmegszorítóson voltam..
azt hiszem, ez egy jó kezdet :\
Azaz ha egy nap 50 g gyümölcscukrot eszel meg, akkor abból 15-25 gramm szalonna lesz 😊
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Én most vettem Animal pakkot megint, és a scitectõl CE-EXTREM-et ( kreatin etil-észter) kicsit most hozok magamra erõt..ezeket használtam és már beváltak, msot sajna nem úgy állok pénzel, azért nem akartam új dolgokkal msot kisérletezni.
De ha természetesen akarod, akkor sztem is a banán a legjobb, kiváló CH-forrás.
Gracie Barra
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Illetve másik kérdésem hogy valaki tudna valami jó reggeli turmixokat mondani, valami olyan kéne amibe nem feltétlen szükséges fehérjét stb-t tenni mert én vitamonokon kívül nem szoktam mást szedni és reggelire kéne valami tápláló kaja, de olyan amit könnyû megkajálni mert sajna reggel nincs erõm még egy "tucat" tojást stb-t elkészítani és megenni ( meginni sokkal jobb lenne 😊)
/úgy gondoltam hogy majd veszek a capriovus kft-nél tojásfehérje lét és ezt lehet nyersen is enni szóval úgy gondoltam hogy ebbõl csinálok majd turmixot, és ebbe teszek gabonapelyhet hogy a rostok is meglegyenek/ vélemények hogy ez mennyire lesz jó?
Gracie Barra
fenn karattyolok F1 miatt :s
59 kilosan még mindig szálkásodna.. ennek ellenére vett attackot, hemo-not, kreatint, wheyprot (saját pénzbõ.. honnan van neki ennyi? :S) s mondta h jövõhéten újrakezdi az edzést.. cytoproja is vola.. azt mondta, napi 3 wheyt és 3 cytot inna meg, meg megenne 10 halrudacskát és 1 szelet rántotthúst.. 😄
én is örömmel jelenthetem, hogy leszakad a deltám.. nálam ez azért nagy szó, mert én vállazáskor érzek mindent, csak a vállat nem.. ma ez változott 😉
sajnos enyhe hidegrohamok, vérzõ íny is jött ma.. talán érzem, hogy 3 napja elfogyott a vitamin s csak kedden kapok újat?:S addig a tesóéból szedegetek befele..
amúgy a cla-val kapcsolatban van vkinek tapasztalta? 😊
erõben pedig kb már ugyanott vagyok, az izmaim is kb ugyanakkorák mint elõtte, annyi van hogy a mellem laposodott le kissé, de minden más oké mostmár 😊
öröm' é' bódottá' van 😊
A kokszosokat még caskcsak értem, csinálják, ha nekik így jó, csak ne szóljanak be az igazi sportolóknak.
Gracie Barra
Nagyon sok syntolos barom arcú van az utcákon.
Sok esetben nem csak steroidoktól olyanok az izmai, hanem teli vannak pumpálva olajjal, ezért úgy néz ki a karjuk, válluk mint egy vizestömlõ, semmi definiáltság nincs benne, izomnak nem lehet nevezni, rendszerint ezek az embererk el vannak zsírosodva, több okból is, de mert így nem lehet olyan könnyel felfedezni a mûizmot szerintem.
Na mindegy, hányingerem van ettõl, hogy valaki csak ennyire a külsõségek rabja legyen, és nem veszi észre hogy megcsonkítja magát, ezek a dolgok mindent csinálnak csak esztétikusabbá nem teszik az izomzatot.
Okés, hogy csak a diszkóba gyúr, tegye, de én inkább szégyenleném magam emiatt, hogy csak ennyire vagyok képes nem pedig beszólogatnék a rendesen edzõknek.
Gracie Barra
Természetesen az anyagcserének van egy kicsi lejtése ahogy telik a nap, de nem számottevõ, és sokkal több kára van annak ha emiatt rosszúl csoportosítod az étkezést.
1. eset
Van egy kiló kenyered, mivel azt hallottad ,hogy este 6 után már nem szabad szénhidrátot enni, ezért már délelõtt és kora délután bezabálod egyszerre, és minden étkezéskor megeszel mondjuk több mint 300 grammot.
Este meg éhezik a tested.
2. eset
Ugyan az a kenyér.
Reggeltõl estig szépen egyenletesen fogyasztod el, lefekvés elõtt és ébredéskor valamivel többet fogyasztva mint normálisan , ezzel kompenzálva az éjszakai éhezést.
reggel 8- tól este 10 ig, 6 szor eszel a kenyérbõl 160 grammot.
Mi az egészségesebb a testnek?
Melyiknél hasznosul jobban az étel?
Melyiknél van kevesebb esély arra hogy a felesleg zsírrá alakuljon?
Melyiknél szenved kevesebb "traumát" a máj?
Melyik emeli meg kevésbé az inzulin szintet?
Melyik tartja az inzulin szintet egy egyenletes "magas" szinten?
És melyik hullámoztatja meg ezt a szintet?
Melyik biztosít egész nap optimálisabb tápanyag ellátást az izmoknak.
Na azt hiszem ezt megtárgyaltuk.
nincs miröl beszélni...nincs gáz a szójával nekem bejött és élek is még 😊
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
mov ah,4ch int 21h end
Amit írtál abban van némi fikció, és némi igazság.
A szójában valóban van némi növényi-hormon, ami csak hasonlóan hat mint az igazi emberi hormon, és csak nagyon korlátozottan.
A szójában Fito-ösztrogén van. Ami kicsit megemeli a pajzsmirigy mûködését, természetesen fokozza és amely következtében fokozódik az anyagcsere, ami nagyon jól jön szálkásítás közben.
Még mellékhatásként szebb lesz a bõröd tõle, de ezek a hatások csak hosszú idõn át való rendszeres fogyasztás esetén érezhetõk.
A természetes állaptban lévõ szója emészthetetlen, annyira töményen vannak jelen benne a fehérje szálak, 40% felett, hogy összekapcsolódnak és amely így megköti a fehérje bontó enzimeket, ergó képtelenné válik az emésztése a szójának és így toxinhatást fejt ki a szervezetre.
Ezért a kínaiak is csak kis mennyiségben használták, szósznak. Holott könnyû volt termeszteni.
De amit te a boltban megveszel azok mind kezeltek és nem is hasonlítanak ahoz a szójababhoz amit a növényrõl szedsz le.
Gyakorlatilag hatástalanítják a szója káros tulajdonságait, úgy megdolgozzák a babokat.
Na mindegy, még tudnám folytatni, de már egyszer írtam róla eleget.
Amúgy ha metioninból kevesebb van benne, ezt ellensúlyozza,hogy másból viszont több van.
A szójában amúgy rengeteg az eszenciális aminó és teli van glutaminnal is, meg argininnel, fõleg argininnel.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Live for nothing or die for something.
Én amondó vagyok, hogy a tejsavót azért nyomatják úgy a gyártók, mert fillérekér elõállítható. De mostanában egyre több kutatás bizonyítja, hogy egy kevert szója-tejsavó kombó erõsebb.
Biztos ami biztos, bioteches isowhey mellé most rendeltem proformos soyt, mert indulhat nemsoká a masszolás 😊
Ja, amúgy ma vért vettek tõlem, s nagyon nem tetszettek az eredmények.. azt mondták szülõk, álljak le az edzéssel, egek normálisan, et cetera.. nos, beleegyeztem, hogy csökkentsem az edzések számát, emeljem a kaját. másba nem.. elvégre most õk fizetik majd a 7000 forintos vita-minerál pakkom, amit erre a következõ két-három hónapra rendelek, ennyi tiszteletet megadok nekik 😄
A hozzászólásaid alapján úgy tünik te nem utálod annyira a szóját.
Nekem a fehérjeforrásom napi 500g csirke 2,5dl tej és 200 g szójakocka.
A szójáról elég sok rosszat olvastam (ösztrogén,t3 hormon stb.).
Ezek egyik sem igaz gondolom vagy lenne vmi félni valom?
A szója akkor most mennyire jó fehérjeforrás hány esszenciális aminosavat tartalmaz?
Valahol teljes értékünek mondják valahol meg hogy az eszenciális amminosavak közül a Metionint tartalmazza kis mértékben.Akkor most ez hogy is van?
Live for nothing or die for something.
Gracie Barra
A hüvejesek jók mert azon felül hogy teli van ch-val sok plusz fehérj is van benne.
A lencse nagyon jó, a legjobb a szója lenne, de a szójabab kezeletlenül nem egészséges. Nagyon sok Ch- forrás van amúgy.
A rízst meg lehet csinálni tésztának is, ha leturmixolod.
Csinálhatsz belõlle kenyeret is.