12316971501353788406.png
  • dragon11
    Sziasztok. Elgondolkodtam írjak-e, de írok. Anno, még tavaly ilyenkor kb. kezdtem érdeklődni az edézés után. E nyár augusztus 17-én leszek 14 és szeretnék megerősödni.(Felvettek Miskolcon a Zrínyi Ilona Gimnázium haladó angol tagozatára) mellékesen..:D:D szóval mire be kellesz járnom Miskolcra és ott akadhatnak gondok, ezért szeretnék megerősödni.

Tavaly ilyenkor, nagyon rendes emberek segítettek Nekem, mint Pl.: Roman,Frayer és még sokan mások.:)

#10250hsz-t komplett lementettem egy txtbe, mert nem kis meló lehetett Frayernek.:)

Most már tartom magam olyan idősnek, hogy elkezdjek edzeni.(Ám abban egyeztünk meg, hogy 16évesen..) ezért nem olyan keményen, de erősödni akarok a nyár végére.:)

Remélem segítetek újra rajtam.:)

Nos, mostanság 1 hónapja elkezdtem felüléseket csinálni, 50et.. meg egy 5kg-os körüli súlyzóval kezenként 50et úgy, hogy teljesen leteszed a súlyzót és fel..hajlítva ugye.

Annyira nem hozza a "gyümölcsét" ezért szeretnék komolyabb segítséget kérni Tőletek.:)

Igen, valóban fiatal vagyok, de jövőre már adódhatnak gondjaim. Most 175cm körül lehetek, de még növök, ezért nem szeretnék nagyon erős edzéstervbe belemenni.

Köszönöm előre a segítségeiteket!:)