Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
400g rizs eddig kb 0g rostot jelent, ami semmiképp sem jó.
Gracie Barra
Gracie Barra
De én azért a tápkiegtõl való félelmet nem sorolnám a (leg)alapismeretek közé, nemolyan egyszerû kérdés ez.
Gracie Barra
Egyébként igaz kicsit vettem át a stílusból de muszáj közölni az emberekkel, hogy legalább 20 hszt olvassanak vissza mert 150ig én se untam leírni az alapokat de utána már kezdem.
Bocsi, helyesbítek, mert 9 ezer Kkcal-át égetünk el akkor.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Szerintem az az optimális ha a fehérét egész nap elnyújtottan fogyasztasz, és lefekvés elõtt valamivel többet, hogy felkészülj az esti 8 óra éhezésre. Ez azért kell mert a fehérjének nincs tároló szerve mint a ch-nak és a zsírnak. Ch- val is ugyan az a helyzet mint a fehérjével hogy érdemes a nap folyamán elnyújtottan fogyasztani, sokszor kicsit, mert így nem zsírosít. Ha sokat veszel be rövid idõ alatt akkor nagyon megemeli az inzulint és a magas inzulin már nyomja is befele a zsírsejtekbe a felesleges Ch-t a zsírsejtekbe. Persze elõbb átalakítja a máj. Ha meg keveset veszel be akkor egyértelmû éhezik a szervezet.
A legoptimálisabb az ha, az inzulin olyan valamivel a normál szint felett van, hogy a szervezet eléri az anabolikus állapotot, DE nem olyan magas hogy a felesleges töblet ch ami nem tud beépülni az izomsejtekbe átalakuljon zsír lipidekké.
Ez mellett ha pozitív a nitrogén mérleg (több fehérjét eszel meg mint amennyit kihugyozol) akkor ténylegesen megindul a fejlõdés HA elég mechanikai ingert kaptak az izmok, ÉS elég egészséges a szervezeted, meg van minden katalizátor molekula a véredben, mint hormonok és vitaminok, ásványok.
Gracie Barra
Gracie Barra
Sztem oszd szét azt a 100g-t, fõleg edzés környékére. Ha tömegelsz, este is lehet nyugodtan, én fekvés elõtt közvetlenül eszek. Igaz, akkor már csak fele-2/3-a annyit, mint máskor.
Gracie Barra
A csaló nap meg valami olyan dolog lehet szerintem hogy két hétig éhezek és az a sok éhezést ami összegyült ráeresztem a sok zsíros cupákra, szalonnára meg tonna szám eszem a cukrot és visszajojózok.
Na ehhez semmi köze nincs a ch visszatöltésnek.
A visszatöltés lényege = izmok visszatöltése üzemanyaggal, teltebb izmokért, nagyobb erõért és több kitartásért az edzéseken. Az anyagcsere fokozása, hogy folyamatosan fenttartsuk a megfelelõ szintû kalória elégetését a szervezetünkben.
Ha elfogy a szervezetünkbõl 1 kiló zsír, az az jelenti hogy tisztán 900 kalóriát égettünk el a szervezetünkbõl.
Csak mivel folyamatosan eszünk egy kicsikét ezért nem valósul meg ez az optimális eset.
És nem is szabad megvalósulnia, mert a nem evés, az éhezés nem tesz jót, és nem is lehet jól fogyni tõle mert úgy belassul a belsõ anyagcserénk hogy szinte alig alig fogyasztunk energiát, ergó nem égetünk zsírt.
szvsz ami az alapismeretekben van, az elég kezdõ szinten 😊 késõbb jöhet illésnorbi, fórumozás, kutakodás.
Csak a tejet ne bántaná ennyire.A zsíros tej a jó mert attól nem nyikorog a tehén😊
Live for nothing or die for something.
("de bunkók ezek, még rendesen válaszolni se tudnak, csak parasztok")
Normális hangnemben is el lehet mondani, hogy húzzál alapismereteket olvasni.
Gracie Barra
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Gracie Barra
Teremben osztom az észt, hogy milyen a helyes gyakorlatvégrehajtás (azért nem észnélkül, hanem aki a haverom/kéri), aztán képes vagyok utána szarul csinálni😄 Pedig mondani teljesen jól mondom, ha mutatni kell az is jó.
Gracie Barra
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Gracie Barra
Az, hogy valaki saját magán is tapasztalta, az elõny, de nem feltétel.
Bunny amúgy alapvetõen jól ért a dolgokhoz sztem, csak kicsit le van maradva a legújabb eredményekrõl (HST, intervallumedzés pl), de ez kezdõknek bõven elég is.
Nagy hülyeséget még nem hallottam tõle, ha nem is a legjobbat mondja😊
Gracie Barra
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
leszarom a konfigod...
Gracie Barra
Neki jobban áll...
Gracie Barra
Köszönöm a megértésed.
Gracie Barra
Tehát marhára nem éri meg nekik ez a kockázat.
Másrészt sztem nem céljuk, hog ymegdrágítsák a gyártást, amit aztán nem nagyon tudnak behajtani😊
Harmadrészt nincs olyan szer, ami ne lenne kimutatható😊 Tehát az elterjedtebb termékek gyorsan lebuknának.
Szóval a doki túl sok mesét nézett😊 De azért ismeretlen gyártóknál kitudja mi van, azokat elkerülném. A nagy gyártóknál erre elenyészõ az esély.
Gracie Barra
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
hát bocs ha megint felhuztam valki agyát,csak tényleg körbejárok mindent,nehogy valami gebasz legyen ha értitek
szal valami ötlet?mondot vlami "DHE-S" nemtom milyen szulfát vagy mi,hogy ha ez van bene akor nemajánlot...hát nemtom,holnap benézek 1-2boltba hátha szerencsével járok
vélemények az ANABOLIC WHEY-rõl vagy a WHEY ISOLATE-rõl?
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Live for nothing or die for something.
ch-nál viszont ha többet viszel be mint amennyi kéne, zsírosoddással járhat
\"Anyámmal élek,babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?\"
pipihusi nekem is kell !!
Anyud meg nem akar engem is örökbefogadni?😄
Gracie Barra
közben "elõre számolva" csináltam egy óvatosan tömegelõs kaját, kb. 270 gr ch-val, 180 gr fehérjével, 3 ek lenmagolajjal egy napra.
edzés utáni turmixnak a következõt tervezem:
20 gr tejsavó, 20 gr szója, 25 gr maltó, 25 gr dextróz, 7.5 g kreatin, 1.5 gr aszkorbinsav....
jó a koncepció? a kevert fehérje egyrészt költségkímélés, másrészt (állítólag) így erõsebb, mintha csak az egyiket használnám.. a kreatint "parából" vágtam hozzá, elvileg segít a tápanyag izomba építését, vagyis kevésbé lennék hajlamos zsírba pakolni az anyagot. talán csak a ch sok benne, de szerintem ennyi kell.. már csak az egy jó kérdés, mivel fogom kimérni, de hát van már ötletem rá 😊 a c vitamin azért megy még, mert edzés után amúgyis tolom, de most aszkorbinsav port vennék, így elvileg olcsóbb, tovább elég. és finomabb is 😄
a kaja az 600 gr csirke, 10 tojás (ebbõl 2 egész).. nomeg rizs helyett barna rizs, tönkölybúzás korpás kenyír, szóval ilyen alacsony gi-s dolgok.. minden kajához menne a zöccség (kígyóuborka, pritaminpaprika, paradicsom, brokkoli, karfiol.. ami van)
úgy számoltam, hogy a reggeli, és edzés utáni kajám lenne a legkalóriadúsabb. anyám tud szerezni kicsit zsírosabb, de elég tiszta csirkemellét, 600 ft per kiló áron.. még jó, hogy vannak kapcsolatok :\
természetesen menne a daily vita-min, c-vitamin, ca-mg. a 3 ek lenmagolaj kell majd, szvsz.. kalóriadús, egészséges, meg amúgyis az összbevitel 20%-a zsír kell tán,hogy legen? :\