Roman#13514
Meyer, 200 mg cink? Én 30 mg-ot eszek egy nap. Lehet növelni fogom az adagot. Cink-magnézium-b6, úgy vélem ez a ZMA.
Az anabolic diet? :D Én is azt olvastam s döntöttem úgy, hogy adok neki 1 lövést. De külföldön van egy mondás az anabolic dietről:
"mindig minden kövér ember elkezdi és 2 hétig írnak a fórumba, hogy dejó, diétáznak és szalonnás tojást esznek egész nap, aztán eltűnnek s soha senki nem hall róluk semmit"..
olt egy fórum, voltak olyan tagok akik ÉVEK ÓTA az anabolic dieten vannak, mások csak most kóstolgatják. Egyénfüggő a dolog, legalább nem szektáznak, mint a KBK-sok. a DC-s fiúkat meg azért szeretem, mert ők meg nem is reklámozzák a dolgaikat, megvannak magukban, ellentétben a sok waterbury fangyerekkel, azok már kereszteslovagok, de cserébe nem izmosak.
Most kicsit szénhidrátozok, gyakorlatilag a reggeli-edzés körüli időpontokban tolom a cuccot, edzés alatt 30 gr dextróz, utána 30 gr dextróz fehérgyével, rá 1 órára zabkása, szóval van benne valami cukros. Meg nyár van, rákaptam a gyümölcsre is.. csak a derekamon van szignifikáns mennyiségű zsír, majd leszedem.. asszem.. remélem.. :D