12316971501353788406.png
  • Panzermeyer
    Hú, milyen sokmindenről volt szó míg nem néztem be ide :)
    1-2 gondolatot én is hozzátennék:
    - A tej az eredeti formájában tényleg nem jó, lehet tőle nőni, de rettentő sok zsír is feljön vele, és marha gyorsan elfogynak a tejből épített izmok. Ezt tapasztalatból mondom, bár anno én csak 2 litert ittam naponta.

- Ha már szóbajött a tesztoszteron fokozás... Egy olcsó termék amit most én használok az a BTU-s Zinc 100, reggel 1 szem, és délután edzés előtt másfél órával 1 szem (a vitaminok és ásványi anyagok úgy mennek, mint régen). Nem hiszem, h placebo hatásról lenne szó, mert tényleg kicsit dühösebb vagyok (anno puhányabb, beletörődősebb voltam), borotválkoznom is gyakrabban kell és a libidó is olyan, mintha megint 17 éves lennék :) Már szedem egy ideje, de csak 1 kellemetlenebb dologról tudok beszámolni, a fokozottabb anyagcsere.

- Érdekes dolog ez a fehérje-zsír diéta. Ez egyébként külföldön már hódít, és itthon is elvétve találkozni vele, könyvet is írtak róla a "The Anabolic Diet" címmel (azt hiszem), nekem megvan valahol PDF-ben. Lehet télen én is kipróbálom kísérleti jelleggel, ha mégis zsírosodnék tőle, akkor úgysem rögtön olyan szembetűnő. De nem szalonnázás meg zsíroskenyerezés lesz, hanem jó zsírokat fogok alkalmazni :)

- Egy másik (nekem) csoda táplálék kiegészítő amit felfedeztem az a taurin, most a Scitec új termékei között lehet olcsón kapni. Olvasni róla sok pozitívumot, én tulajdonképpen a sejtvolumenizálás miatt vettem, de olyan dolgot tapasztaltam, amit döbbentem vettem észre. A térdizületeim recsegtek-ropogtak már talán évek óta is. Semmit se változtattam a kajálásomon, csak a taurin került be a képbe. Mikor elkezdtem szedni, másnap megyek fel a lépcsőn és a közepén járva arra lettem figyelmes, hogy a térdeim nem recsegnek. Azóta tiszta boldog vagyok! :) Még nem 100%-osak, lehet nem is lesznek, de én már ezt is nagy előrelépésnek érzem. Lehet, hogy szuperhidratáltságot okoz az izületekben is? Érdekes módon találtam taurint az egyik izületi készítményben is, amikor a neten kutattam az ok miatt, biztosan nem véletlenül rakták bele.