-
Roman #13465 Hmmm diéta egy ideje.. Ma lesz lassan egy hete, hogy elkezdtem. Eddig szép, felsejlett néhány kis oldalsópocak izmocska, elkezdett megint csíkozódni a mellem, picit a vállam szárazabb lett.
Zsír lehetett, ami lement, mert a szénhidrátbevitelem jó magas, de nagy része edzés előtt-közben-után fogy, s iszonyat mennyiségű nátriumot viszek be. Muszáj, mert pl. ha nem tolok be 1 kis konyhasót edzés előtt, szanaszétgörcsölök. Szóval ca-mg-k-na megy orrbaszarásig. Kardió is, intenzíven ám. Ugrókötél-lépcsősprint-vízszintes futás-gyaloglás ezek váltakozva, de figyelek, hogy 30-35 percnél ne tartson tovább egy kardióedzés (be is szarnék, meg is halnék.. ez intenzív bazdmeg)
Súlyzós edzés heti 3-ra visszavéve 2fele bontva, nagy súllyal 1 munkasorozat (persze :D 3-4 bemelegítősor az mindig van, de azt nem számoljuk.. pl. guggolás rúd-12 50 kg 6 80 kg 6 100 kg 6 és utána mondjuk munkasor 130-al 6-8, vsagy amennyi megy.. a melegítés alatt nem fárasztom szét magam)
Csak egy picike diétát tervezek, mert szerencsére már most vagyok olyan szálkás, mint tavaly nyár végén. 2-3 hét s jó leszek, ha fenntartom az edzések sűrűségét-intenzitását. Ezt úgy próbálom biztosítani, hogy inkább kevés napra besűrítek több edzést s több teljes pihenőnapot biztosítok.
A szedret meg le kell szednem a kertben, aztán lefagyasztani. Reggelire nagyon bubsi pár kanál zab, fagyasztott "berrymix", felöntve vízzel, mikrózom amíg a zab jól fel nm püffed, egy kis édesítő s ehhez a vaníliás protkó. Ez kéremszépen a mámor mennyországa, iszonyat fincsi.
Most büszke vagyok mondjuk. Hiába nőtt tavalyhoz képest a testsúlyom 81-ről 97 kg-ra, tavaly nem bírtam tolódzkodni testsúllyal, most meg 16 kg-ot magamhoz kötve megy 12, a mellem meg szétdurran. Felhúzás most 155 kg*5. Év végére ezt fogom feltornázni, ígérem!
Tuan Tran nevű sárgát ki ismeri? youtube-on van róla pár videó, ő úgy edzi a felhúzását, hogy csinálja normálmagasságból, aztán emelvényről, aztán bakról. Nekem most csak "alacsonyról" van lehetőségem csnálni, mert a legnagyobb tárcsa átmérője fele a szabványnak, de így erősödni fog a mozdulat alsó része. Erre kéne rádobni pár bakost, hogy erősödjjön a marik meg a befejezőrész.
Btw, amióta minden nap futkosok, azóta krvára nincs izomlázam az alsótestemben. Tegnap mondjuk a vádlim fel volt dagadva, mint egy elefántnak, de ez normális, ha vki DC-s vádlitréning (5 mp-es negatív, lenn 15 mp-es vagy ameddig bírod statikus nyújtás, aztán robbanékony pozitív és ezt csinálod gecinagy súllyal) után még ugrókötelezésbe kezd.
Nem hinném, hogy nagy baj lesz a túledzéssel, amíg egy héten 2 nap teljesen pihi, s minden nap 10 órát alszom, s eszek elég szénhidrátot, mikronutrienst. Igaz-é?
Amúgy basznám tovább a ketogén dijettát, de egyik nap vásárolgatva megrohantam a gyümölcsöst. Mondom, ha van valami, ami miatt megéri szénhidrátot enni, az a gyümölcs. Édes és imádom.
Hűű ez hosszú lett :)