Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FOXX supreme
hát így látatlanba, én hozzáraknék tejet meg valami gyümölcsöt, tejberizs fíling😄

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

Sziasztok!
Nem tud valaki valami fasza kis rizsturmix receptet?
A sima víz+rizstöl undorodom nemtudom mit nyomjak bele h ihatóbb legyen.<#conf>Fehérje+rizs kilöve mer nincs lové fehérjére<#falbav>

\"Anyámmal élek,babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?\"

jazzy
Hülye kérdésre hülye válasz.
FOXX supreme
Gyerekek, itt lakik tõlem egy utcával alrébb egy volt EB bajnok erõemelõ ....

Mostmár 51 éves, kis szikár szívós cigányember, de nagyon rendes.

Egy buszon jöttem vele, látásból ismerjük egymást, elkezdtünk beszélgetni hogy hogy megy nekem az edzés, és akkor mondom hogy hát így meg úgy, elég jónak érzem mostanába magam. Halotta az eredményeimet, elkezdi te nem akarsz igazán erõs lenni. Mondom dehogynem, azon vagyok mindennel. Elkezdi, nem, te nem akarod mégse eléggé, akkor már rég jobb lennél. Mondom ezt hogy érted ? Nem izommal kell nyomni, ésszel, az agy irányítja az izmokat, ha nem jól irányít, nem használod ki magad. A mentalitás és a hozzállás, a fanatikusság........ezzel lehet erõsnek lenni !

Hihetetlen, de nagyon elgondolkodtam rajta, mondta az eredményeit, tudom nem fogjátok elhinni, de még annó 70-es 80 as évekbe, 58 Kg-san csak azt ette amit otthon az asszony fõzött neki, semmi mást, úgy ment dolgozni gyárba !! gyári munkás ember volt, 3 mûszakba, és úgy edzett melette ! kox és kiegészítõk nélkül, ugye akkor még nem volt elterjedve amúgy se itt magyar o. -ban. 120 körül nyomott fekve, képes volt 160-ba 10-et !!!!gugolni, és képes volt 610 Kg-mal lábtolózni 6 ismétlésekkel !!!!!

Mondta hogy nála fiatalabb és sokkal nehezebb és nagyobb embereket szégyenített meg versenyeken, és a teremben.

Ezek a számok, hihetetlenek, sõt !! mondta volt hogy 52 kg-ra fogyasztott be, és napi egy pohár tejet ivott !!!! annyi volt kész. mondta hogy zsíros kajákkal álmodott, de nem lehetett neki, míg el nem éri a súlyt.

Azt mondta, hogy lehetne összehozni egy edzést, mutat trükköket, és megnézni mit csinálok én odabent.

Azt hittem jó a hozzállásom, de úgy látom mégis átgondolom az egészet 😊

Frayer
Az hogy kinek hogy éri meg gyúrni azt mindenki maga dönti el.
Valakinek meg csak koxal éri meg az egész, valaki meg beéri azzal is ha hatente megfog 5 percre egy súlyzót és elmondhatja magáról hogy õ testépítõ. Kész szégyen az ilyen emberek a testépíõ társadalomra nézve.
Nekem például úgy éri meg az egészet csinálni,hogy abban a tudatban vagyok hogy mindent megteszek az egészséges fejlõdés érdekében, és ha csinálok valamit akkor azt vagy normális csinálom, vagy sehogy.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Danny1987
Nekem is van egy ilyen haverom gyurni akar de nincs pénze kiegészitõre és ezt szokta mondani "csak ugy éri meg gyurni ha szedsz vmilyen szert"
Kész röhej.

Live for nothing or die for something.

Frayer
Hagyjad, egyszerûen vannak olyan emberek akiknek nem való a testépítés.
Emelgetni a súlyokat és várni a csodát, na az az ami nem mûködõképes.
Engem is kiborít ez a "szer"-es dolog.
Mert akkor ezek szerint az a tej amit az ember iszik az SZER.
Mivel ugyan az a tejsavó fehérje van benne 😊
Vagy a porított tojásfehérje is szer.
Akkor ezentúl milka, ne egyél semmi féle élelmiszert, mert mindegyik SZER.
És ha a jövõben mégis ennél ilyen szereket, akkor ezzel fogod igazolni hogy te mégis egy sík hülye fasszívó vagy, elõítéletekkel.
Ha kibírnád élelmiszer nélkül, napfénnyel és vízzel táplálkozni akkor leborulok elõtted.

ez olyan mint a foci, ehhez mindenki ért <#ravasz1> <#zavart1>
FOXX supreme
Ha edzel, és nincs zsír rajtad akkor látszódnia kell ! de nem látszódik, ennek valamilyen oka van.

1. Vagy mégis van zsír (erre tippelek)
2. Egyszerûen nincs hasizom, amit azért kétlek.

Olvass utánna a diétának, a megfelelõ edzésnek, legyél türelemmel, ha nincs változás egy idõn belül, akkor gyere vissza.

Milka
jolvan,látom nagy geik vagsytok azért,amugy kb semi zsirpárnám nincsen...ez it a gond!na mind1,ugyse tudjátok felfogni,nemis tudom minek fordultam ilyan balingokhoz...

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Azért kicsit legyél toleránsabb. Õ legalább kérdezte ezeket, és nem állította.
Valahonnan neki is meg kell tudnia. Vagy utánaolvas, vagy megkérdezi az okosabbat (minket😄)

Gracie Barra

FOXX supreme
Nem szeretem a buta embereket. Azt meg még jobban nem, hogy van ez a közhang hogy " biztos felfújja az izmokat meg utánna úgyis összeesik a sok szertõl ( de bírom ezt a szót 😄 ) stb "...

És a barma nem utánna olvas hogy ez most tényleg igaz-e vagy valami, hanem elhiszi a szomszéd pista bának ( mondanom se kell segg hülye hozzá ) azt amit mond.

OLVASNI OLVASNI OLVASNI. ( minden fent van a neten, vagy szakirodalomban, csak venni kéne a fáradságot )

akkor talán nem maradnak hülyék

Jah és még valami....

Én pl. nem értek a tv szereléshez, meg mitudomén a vízvezeték-szereléshez.

De akkor nem is pofázok bele, nem okoskodok, meg nem mondom a hülyeségeimet !

Kérem ezt tiszteletben tartani, minden mostani, vagy leendõ fórumozónak aki ebbe a topikba ír.
písz

Addide az ujjad!😊

Gracie Barra

Te ez kaja, nem pedig szer. Úgy is állj hozzá.
Ha nem kajálsz, akkor az izom elfogy, mert nem kapja meg a fenntartáshoz szükséges tápanyagot.
TÁPLÁLÉK!!! Ettõl épülsz.

Gracie Barra

PyRex
látom kurva vicces valaki, biztos nagy tapasztalatod van a végbélbe nyomott tárgyak tekintetében... <#mf2>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Frayer
Ez már rendesen a topik lakók szándékos ingerlése amit te mûvelsz.
Mintha középiskoában valaki nem tudna összeadni

Milka, szerintem tudok segíteni.

Lepucolod egy ilyen lengõkábel végét, a zsírpárnába beszúrod a drótszálakat, bedugod a konnetorba szépen, ez leégeti a zsírt.

az isten faszára is veled, minek segítenék, majdnem megöltél! még most is nehezen kapok levegõt a röhögéstõl 😛 kicseszésbõl nem segítek 😛
FOXX supreme
mármint milyen "cuccok" -hoz?

Panzermeyer
Ááááááááá! 😄
Ez nagyon Bunnys volt, szakadok! XD

mov ah,4ch int 21h end

jazzy
végbélen át szedhetõket
PyRex
Szájon át szedhetõ cuccok mellé milyen májvédõ szert (teát, stb.) javasoltok? 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Milka
figyu,gondolkodom egy kis szálkásítõ szeren,nemtudom ki menyire van othon a témában.vanak ezek a fehérjekészítmények,namost ezek mennyire ártalmasak?ha leálsz az ilyen szerröl akor "elfogy az izmond"szép lassan?vagy felfuja az izmokat vagy,enek pontosan milyen hátrányai vanak?ugye nem ez az a szer ami mondjuk vizzel felpumpálja az izmot,aztán ha leálsz akor SZHEEVA...röviden
100% Whey Isolate-t nézegetem,tapasztalat?vélemény?

jövõhéten már 200 fog menni, így hetente emelgetek kicsiket 😊

juzosch, leírni elég nehéz, az ember a tarkóján van gyakorlatilag, és kinyújtja a törzsét ahogy tudja, majd szépen visszaemeli az egész alsótestét hasból.. a 14es BBTV-ben benne van, 28. percnél 😊
Mi is ez a " lábemelõsféle"?

Én azt szoktam, hogy lógok a húzódszkodórúdon, és lábfejjel megérintem. Lehet ugyanarról beszélünk?😊

Gracie Barra

jazzy
Én felemelném a szénhidrátot 200ra mer el fogsz fogyni öcsém 😊
uhh én mostanában azon kaptam magam, hogy emeltem a ch-t, a szüleim "nyomására"... mert korábban gyakran pottyant le a vércukrom, hiába ettem rostosat, meg összetettet, esténként olyan rosszul voltam gyakran, hogy áá..

most kb. 120-150 gramm ch-n vagyok, amit a nap elsõ részében, meg edzés után fogyasztok el. Bár az átmenet a 80-90-rõl fokozatosan ment, kb. 1 hét alatt 😄

lassan elérek a 'tömegnövõs' ch-mhoz.. legalábbis Edzõbácsim szerint nekem izokvantitatívan kell adagolnom a proteint és a szénhidrátot (amúgy lófasz fogalmam sincs, hogy létezik-é az izokvantitatív szó, csak fel akartam vágni, hogy tudok magyar szavakat még az "egyenlõ mennyiségûre" 😊 ), olyan 2.5-2.5 gr per testsúlykg-ra. Legalábbis Õ hisz benne, hogy ettõl zsírosodás nélkül fogok nõni. 😊 én egy barátibb 2-4-es elosztásra gondoltam.

Meg be fogok ruházni 3k forintot a termünk "csodaszerébe", egy kg porított tojásfehérjébe. Ezt keverem majd szójával, dextrózzal, meg 5 gr kreával edzés utáni turmixba, azt meglátjuk, lesz-e tõle növés. Csak úgy el van ájulva jópár ember a cucctól, hogy már én se hagyhatom ki 😄

ajjaj, úgy néz ki, már nem tudom, hol jár az agyam. Amúgy fix, hogy vesztettem a hasamról.. izmot.. mert a mérleg kevesebbet mutat 4-kg-al, mint 3 hete, sokkal durvábban eresedek, vékonyabb a zsírréteg, de a hasam nem olyan jól "definiált" már.. szóval lehet, sikerült a lentebb említett hasvesztés.. szóval tömegelés alatt fogom nyomni a hast szépen, nõjenek a bordák. amúgy én ált. hasprést csinálok, vagy azt a lábemelõsfélét, amit a Rocky4-ben láttatok.. utóbbi nagyon nehéz, a hasprésbõl kb. 20-at tudok csinálni egyszerre :S

na, elnézést a hosszú beírásért, úgy látszik, már "vágyom" át a vastagodás idõszakába.. tiszta kajával ofkorsz.
Persze itt jön a szokásos izomnövelés/szálkásítás probléma, h egyszerre nem lehet, szal találd ki, hogy a hasizmod nem elég vastag, vagy keményen bordás, csak nem látszik.

Gracie Barra

Napi 500? Akkor nem csoda hogy nem nõ. Próbálj ugyanennyit fekvenyomni, el fog fogyni a melled is nyugi😊
Csináld rendesen a hasprést, hogy max csak 50-et tudj belõle. De inkább még kevesebbet, 20-30 körül. Ezt egyrészt elérheted, ha szabályosan csinálod, másrészt fogj meg valami súlyt hozzá, bármilyen ellenállást. Ettõl nõ az izom, nem az 500-tól, és akkor szép bordás lesz.
Ettõl persze látszódni nem fognak a bordák, de ottlesznek😊 Ehhez kell a diéta, de ezt már leírták.

Gracie Barra

hova jut ez a világ :S

FOXX supreme
Ha nem látszódnak a kockák, akkor van rajta felesleg, tudom rossz érzés ezt hallani, de ez az igazság. De van rá megoldás !

Diéta ! a fehérje mindíg mehet ezerrel, a szénhidrátra, és a zsírokra figyelj !

Milka
amugy ha mondjuk napi 3tojás,1-2joghurt,meg 1-2ilyen fehérjés cucc elég sztetek?vagy inkáb kéne veni valami fehérjeport?

Milka
de nincs a hasamon fölösleg,lehet kéne kis zsir égetö vag ynemtom

Brolly
áhh, inkább 1000 hasprés és 300 lábemelés, napi 2x és egy fél évig folyamatosan😊
inkább aerob+diéta😉

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

diéta

Milka
üdv!kis segitség kéne,nyomom a hasizmot ezerel..tényleg ilyen napi 500,iszonyat kemény a hasfalam,de nem kockás!mit ajánlotok?valami ötlet hogy hogy nyomjam még?500hasprés 100lábemelés háton edig

Frayer
én már rájöttem,hogy a magas GI jû ételeket lassan eszegetve, nem okozik zsírosodást
Kenem vágom a magyartot.

Panzermeyer
A rizsnek amúgyis magas a GI-je, ha ezt még porrá zúzod, akkor mégmagasabb lesz. Inkább akkor már barna rizzsel, de lehet, hogy te eleve arra is gondoltál.

mov ah,4ch int 21h end

Frayer
fogd meg a rízst és vágd bele a turmixba, turmixold le, és a végén kapsz ilyen jó kis rízslisztet, na abból nagyon jó tésztákat lehet sütögetni.

Frayer, anyám valamelyik hétvégén ezzel állított haza, meg ilyen 'teljes kiörlésû rozsliszttel', mondta, hogy ma pizzát szeretne sütni 😊 Belementem 😊
hmm, érdekes a gondolatmeneted...😄

Gracie Barra

FOXX supreme
! jó

FOXX supreme
hát hogy az egyik válla kissebb mint a másik, hogy nem egyenlõek

Frayer
Ehun-e:

http://www.ovartej.hu/index.php?menu=2&almenu=3

Egy sajt ami nem zsíros.

Tápanyag (g)/100g
Fehérje 36
Zsír 6
Cukor 1,5

Energiatartalom (KJ)
700 KJ/170 Kcal
a Trappistánál 57,5 %-al kevesebb
energiatartalom,
80 %-al kevesebb zsír és
33 %-al magasabb fehérjetartalom

Még a sovány túrónál is ezerszer jobb.

Frayer
Amikor felébredsz AZONNAL az elsõ dolog legyen az hogy táplálékot adsz a testednek, hiszen több mint 8 órán át éhezet az esete amíg aludtál.
Napközben sem vársz 8 órát két étkezés között.
Vannak prioritások is, fontossági sorrend.
Azért mert a tini ninják reggeli elõtt leedzenek és mert véres tedd a vadnyugaton még reggeli elõtt szokott gyilkolni, még nem kell követni a példájukat.

Kelés után kardió, aztán reggeli ch. Hol ütköznek ezek?😊

Hordd most bal oldalon a táskát.

Gracie Barra

ezt gy most kinek is válaszoltad? Nem igazán értem az indíttatásod😄

Gracie Barra

FOXX supreme
Elvileg ha 2 kezes gyakorlatokat csinálsz vállra, pl. kézi súlyzós nyomás helyett rúddal nyomsz nyakból, az összhangba hozza és "egyszerre" edzi
ez elvielg kiegyenlíti a különbséget,

nekem annó a bicepszel voltam így, a jobb nagyobb volt mint a bal jóval. és elkezdtem jobban koncentrálni a 2 kezes egyforma gyakorlatokra, az helyrehozta a nagyja különbséget, bár hozzá kell tenni, hogy jobb kezes is vagyok, biztos ez is számított benne.

egyéb ötlet?

jajj...ez a mindenség teljesen összezavar ám. táplálkozás. mikor edzünk. mikor ne. elméletileg reggel ch-t kell bevinni. legalábbis valamikor régebben ezt írták nekem itt a fórumon. de akkor ez ellenkezik a kardiós reggelivel :-/ nálam reggelente vagy zabpehely vagy pufirizs. de inkább pufirizs mert a zab nagyon nehezen csúszik. fél kiló csirke meg egy 3dl-es puhár rizs. ezt mondjuk két adagban eszem meg. edzés reggel vagy este. vagy ha van rá idõm akkor napi kétszer. edzés után rögtön tonhalas,brokkolis "turmix" (ez nálam 2doboz tonhal jópár szem brokkoli meg 1 liter víz). este meg mehet a túró. bár azt nem tudom hogy jófélét e. még valami. a bal vállam kurvára kisebb mint a jobb. ennek több oka lehet. az elsõ hogy genetikailag szar az anatómiám. a másik hogy még kisebb koromban mindig jobb oldalon hordtam ezt a bazinagy utazótáskát és megerõsödött. a kérdésem az lenne hogyan tudnék ezen az arányon javítani?

FOXX supreme
vagyis mindannyian csak zsírt égetünk, fogyunk, és semmi msát nem csinálunk, cask elfogadjon a társadalom a divatos alakunkal😄D<#idiota><#idiota>