Elkezdtem idén a második (és egyben utolsó) kreatin kúrámat is. Súlyban eddig egy hét alatt (feltöltési időszakban) 1 kg jött rám, de ez látszik is, főleg a melleimen, mintha tényleg lenne mellizmom! Erőben viszont rengeteget dobott már most ezután a pár nap után, fekvenyomásban +10 kg ment ki az eddigi maximumhoz képest, bicepszben meg levertem az összes edzőtársamat, azokat is, akik 10-15 kilóval nehezebbek nálam. Hát ez durva... Előző kúra nem volt ilyen hatásos, pedig ott még figyeltem a kreatin szedésére (éhgyomorra reggel, meg szőlőcukor), most meg csak belevágom a tömegnővelőbe, oszt hadd szóljon! Remélem folytatódik tovább a jótékony hatás a feltöltési időszak után is.
Viszont előjött egy kisebb gond, és nem tudok mit kezdeni vele. Nagyon szeretek lábazni, igaz, még csak 1-2 hónapja foglalkozom komolyabban ezzel a testrésszel (a többiek nem is csinálják). Szóval most olyan 150-165 kg-ot tolok ki lábbal 7-8 x, de ilyenkor rettentően fáj a hátam. Nem is a hátam, inkább lejjebb a csípőmnél. Edzés után hajolni, felemelni dolgokat elég nehezemre esik. Elkezdtem használni övet, addig segít, amíg rajtam van, de ha leveszem, akkor ugyanolyan rossz a helyzet. Nem tudjátok, hogy mitől lehet ez? Hogyan tudnék ez ellen tenni? Nem szeretnék lesérülni...