12316971501353788406.png
  • Roman
    Vejnemöjnen receptje az instant túledzésre és kardiológiai beutaló rovatunk:

1. reggeli, 6 egész tojás, 50 gramm bacon, egy marék dió, 40 gramm sovány túró
    2. angol emelt szóbeli, előtte 2 tabletta rinathiol (60 mg pseudoephedrine) és 1 kapszula darázs (300 mg koffein 190 mg egyéb gyógynövény
    2. következő étkezés 120 gramm csirke, olajos magvak, zsíros sajt
    3. felsőtest DoggCrapp módra, rest and pause technikával bukásig, intenzív nyújtás, edzés előtt 3 csésze feketekávé, 1 adag attack, 1 tabletta rinathiol
    4. edzés után 20 gramm kókuszreszelék 40 gramm tejsavó 25 gramm olívaolaj egy maerék olajos magv
    5. alvás majd "történelem vetélkedő a reformációról", semmi stimu :D Ja, még előtte 100 gramm hátszalonna, ződség.
    6. ezután 100 gramm zsíros túró, sajt, 1 óra alvás
    7. este 20 perc bicaj tüdőköpve, majd edzés ismét, guggolás és kettlebell 30 percben. Utána 50 gramm hátszalonna, sajt, csirke, olajos magvak.

És még nincs vége a napnak. :D Sajnos a magas koleszterolbevitelem miatt nem csak a tesztoszteron és DHAE van az égben, hanem a triglicerid is, de leszarom.. jobb napokon akár negyed kiló szalonnát is betömök, szóval tökmindegy.

Ja, és formálódtam. szálkásodtam, a tömegem maradt 97 kg. :) de a "tápkieg protokoll" >értsd, köptetők orrba-szájba.. ha nincs rinathiol, jó a colrex is, az fenilefrines....< szerintem BIZTOS ÚT.. nem is a kardiológiára, már patológiára.. :D