evilscorpio#13117
Hy all!Segítséget szeretnék kérni, én sosem voltam egy angy vastag gyerek, sosem sikerült, híznom akármit ettem,és akármennyit. most az utóbbi 3-4 hónapban elkezdtem hízni, és szeretnék kicsit rágyúrni, karra vállra, meg mellkasra. konditerembe nemnagyon járnék el, itthon van pár súlyzó, ezekkel megoldható e, és a leföbb kérdés, hogy ha nem lefogyni szeretnék ezzel az edzéssel, akkor kisebb súlyokkal többet vagy inkább nagyobb súlyokkal kevesebbet? olvastam a húst hússal enni tanácsokat, mindenhez kenyeret sok tésztát, fehérjét stb, ezek is megvannak, elő lépéseknek mivel kezdjek? nem a gyorsaságra hajtok, és nem is a nagy izmokra, inkább hogy ne fogyjak le de azért látszódjon hogynem zsír van rajtam...ezeket kiegészítők, és konditermek nélkül szeretném, ien itthon is elvégezhető dolgokat. akinek van egy kis ideje, léci irjon pár jó tanácsot. még egy apróság, lehet butaság: imádom a coca kólát, rengeteget iszom, szinte állandóan, 2 hónapja leálltam vele, gyümileveket ittam, tejet, sok tejet. elképzelhetö ez is befolyásolta hogy hízni kezdtem? én arra gondoltam a koffein miatt lehet nem sikerült, vagy csak a gyümilé meg a te segített nem tudom... szal egy prá sorban ha segítene valaki megköszönném.