Roman#12965
Srácok, nincs bajom a kezdőkkel, de azért olvassatok már, mielőtt hülyeséget kérdeztek.. eszem-faszom megáll néha a kérdéseken. Bunnytól 100% indokolt a stílus, amit használ, egyszerűen évek óta írnak már neki az idióták, akik nála keresik a szent grált. "ugyebanilehetalkoholizálni, ugyebanifelálafaszomhagyúrok" "ugyebaniahaveromnakigazavan" et cetera..
Közben meg megy a sírás, hogy nincs szteroid rovat már. De tudjátok, a legszörnyűbb, hogy az értelmesebb, gondolkodó rétegnek sincs szteroid rovat, mert a sok idióta egyszerűen lehetetlenné teszi a feladatot, hogy normális nyílt keretek közé megszervezzék. Ennyit akartam mondani, Vejne off.
Frayer, BTW, ma sem ettünk direkt szh-ot, egyre jobban érzem magam. Napról-napra stabilabb az energiaszintem, edzőteremben is erősödöm, lassan már egy hete vagyok "zsírbödönben".
Apu aszonta most nem kell labteszt, ráérek később. Majd remélhetőleg 2 hónap múlva meglátjuk, mit tett a testemmel ez a dolog. Szálkásabb az lettem mondjuk, meg talán picit laposabb, bár két napja iszonyat lázam van meg ráz a hideg, szóval közrejátszhat. :D