12316971501353788406.png
  • csuszi
    mínusz 15kg-nál járok, már látom az alagút végét:)
    akit érdekel:
    reggeli 250g túro 30g lenmag őrölve bolero
    tízórai 250g túró 40g lenmag őrölve bolero
    ebíd 200g csirkecici 50 g rizsa :)
    estebíd ugyanez
    és este ha már nagyon kész vagyok akkor még 4-5 tojás
    néha paprika hagyma paradicsom gomba feldobni a kaját. nagyon néha valami kevés szénhidrátos szósz de max hetente egyszer.
    ez szerintem nem kevés, és bőven tartható. az erőm: 120x6fekvéből lett 110x7. nem vészes. és SZABÁLYOSAN, ezt úgy veszem észre nem árt leírni:D
    lásd lentebb:
    fekvenyomás. minden kedves sportpajtásnak üzenem, hogy a fekvenyomás abból áll, hogy az ember leengedi szépen a cickójára a rudat és onnan kinyomja szépen. nem homorít, nem emeli a seggét, nem a segítő segít neki 30kg-ot, és nem 20, nem 10, nem 2 centire állítja meg a rudat. hogy ezt miért? általában reggel gyúrok max 5-en vagyunk a teremben, csupa hc sportman. de most kivételesen lementem a terembe délután spannal. hát ez szörnyűűű: 10-12 srácot láttam nyomni, ebből 1 ismétlem 1 nyomott szabályosan. és ráadásul amikor ez az 1 segített egy olyannak aki 140-el nyomott fekve, úgy hogy állítom 100-ba se tudna szabályosan tolni 2-őt!!!! megkérdezte tőle a span, hogy te mindig így nyomsz? válasz: nem csak olyan 120 felett. előtte néztem, hogy már 100-ba is úgy noymott, hogy feléig engedte, és olyat homorított mint ide NY. magyarán, akik csalnak, azok észre se veszik mekkora faszok??
    és utána csodálkoznak, hogy miért néznek ki olyan balfaszul, és miért nem fejlődik a mellük. innentől kezdve minden párbeszédnél fentartással kezelem, ha valaki közli velem hogy ő 130-ba nyom 6-ot, én meg eddig pironkodtam, hogy cirka 10 év gyúrás után ilyen gyengusz vagyok...hát lehet ezért.