-
Roman #12745 diéta-szálkásítás alatt érdemes a súlyokat tartani, vagy akár emelni is (nekünk ez családi szokás, diétában erősebbek vagyunk)
Ha 100 kg-os fekvenyomásokkal felépítesz egy szép mellkast, aztán 50 kg-al elkezdel 25-ös ismétlésszámmal edzeni, nem a szálkákat égeted bele, hanem az izmot le.
Maradjon a 100 kg, de ha eddig mondjuk 8-as ismétlésekkel ment, ne sajnáld akár 6-ig visszamenni. Az össz-ismétlésszám meg 25-35 közt egy gyakorlatban, nagy súllyal.
Zsírt úgyse itt égetsz, hanem majd diétával meg kardióval, amiből szintúgy a HIIT a célravezetős. Úgy tapasztaltam, a zsír könnyen ég el, ha nekiállsz minden eszközzel a pusztításnak.
szóval rövidke diéták legyenek, de jók. És tömegeléskor sem engedni a gilisztákat föld alá mászni. Ha nem hízol be mint a gyesznó, nem kell majd annyit diétáznod később, ergó lassabb növekedés és nagyobb izommegtartás.
Már alig várom a nyarat, hogy gyakorlatba is átültessem amit tanultam. Mellesleg, haladok egy új koncepcióval is, 400-450 gr zsír, 200-250 gr fehérje és 10-20 gr szénhidrát naponta... Anyuék is kezdenek beleegyezni, miután feltártam néhány részletet.
Több tanulmányt végeztek már így embereken, de azokat nem Vejnének hívják, aki most bevállalná, hogy két vérvétel, hormonvizsgálat (ezért még külön könyörögni kell majd) bizonyítsa, hogy van élet szénhidrátok nélkül is.
Szegény gyrek kezd elhülyülni a sok stressztől ami éri mostanában, sikerült betábláznia magát az következő hónapokra, ezért ilyen szórakozási módokat keres. :D