-
Jelenleg pihenő időszakot tartok se nem tömegelés, se nem diéta. Inkább ráhangolás a tömegelésre
Reggeli:
50g zab, 10g méz, 10g földimogyoró, 4db teljes tojás kb 200g
Napközben:
300g csirke, 500g kínai kel (olcsó, és sok benne a rost), 150g rizs, földimogyoró 20g
Lefekvés előtt:
Félzsíros túró 200g, földimogyoró 20g
Na és emellett napközben néha félreeszek egy kis joghurt, gyümölcs, vagy 85%-os csoki desszertnek. Meg a csirke sem diétás, szóval dzsuva is megy mellé :). Edzésnél a súlyt lejjebb vettem, és inkább átmozgatok. Meg edzés után megy most a szauna. Reggel éhgyomorra azért megy 20 perc aerob a kávé helyett :).
Semmi tápkieg., stimuláló, még vitamin sincsen most. édesítőről átálltam a steviára. Szóval egy olyan natúr natúr diétán vagyok :D. Igazából arra megy ki az egész, hogy jobban reagáljak majd a tömegelésre (meg hogy legyen átmenet a diéta és a tömegelés között nehogy hirtelen sok kcaltól túlgyorsan zsírosodjak), főleg a kezdeti potenciált akarom meglovagolni. Meg megfigyelem hogyan reagál a szervezetem az egyes kiegekre.
1 hete csinálom, eddig azt vettem észre, hogy nincs sok változás :D. Tartom a súlyom kicsit talán ki is szálkásodtam, talán a szauna miatt(?!). Ennyi kaja mellett is éhes vagyok még, szóval nem lesz gond a kcal bevitellel tömegeléskor. Úgy számoltam akkor erre rádobok még 100 gr rizst, 1 adag 100% whey-t, 1 addag 360-prot és edzés után VM35-t és leszek akkor 3g/tskg proteinen és 5/tskg Ch-n aztán vagy növk, vagy nem :).