Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frayer
Mi a fene ez? Hesszeljétek mán miféle tüzes fehérnép reprezentál mán a vidóban 😄D

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Frayer
Mondjuk ha adsz nekem pár száz ezret az én nevemmel is eladhatod a cuccost 😄DDD

"Digitális személyi tréner, hááhhh, ne viccelj már.
Ez valami komolytalan dolog lehet, ha valaki komolyan szeretne változtatni az alakján akkor nem ilyen szavakat keres,hogy FIT, vagy Fitnes..

De egyébként miért van az,hogy ha belenézek ezekbe a fitnes magazinokba ,vagy könyvekbe nem találok benne semmi érdemlegeset, semmi értékes információt.

Miért írnak olyan emberek könyvet akiknek lövésük sincs arról,hogy mûködik az emberi szervezet, vagy hogy lehet edzeni a testet?"

Hehe, szívem nézz bele jobban ezekbe a magazinokba, h megtudd, ki az a Kiss Jenõ, és akkor nem fogsz ilyeneket írogatni :-)
k O T T A

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Frayer
A faszom ketté roppan, mi ez valami MLM, vagy valami piramis bezervezõs üzlet?
Nem szeretjük a PR-t errefelé, sem a forum spammet.
Digitális személyi tréner, hááhhh, ne viccelj már.
Ez valami komolytalan dolog lehet, ha valaki komolyan szeretne változtatni az alakján akkor nem ilyen szavakat keres,hogy FIT, vagy Fitnes..

De egyébként miért van az,hogy ha belenézek ezekbe a fitnes magazinokba ,vagy könyvekbe nem találok benne semmi érdemlegeset, semmi értékes információt.

Miért írnak olyan emberek könyvet akiknek lövésük sincs arról,hogy mûködik az emberi szervezet, vagy hogy lehet edzeni a testet?
Pl. itt van ez a közröhej tárgya cucc..ez a fitball. az a nagy golyó amin lehet gurulgatni vagy nemtom mire jó..
Na az egyenesen balesetveszélyes,Ettõl nem leszek edzett, vagy soványabb, semmire nem jó és ilyeneket árulnak, több száz könyv van ebben a témában..nézd meg on-line, mindenhól ezeket nyomják.
Tisztára haragszok, komoly irodalmat már ki se adnak, csak olyanokat amivel becsapják az embereket.

A másik, meg vannak ilyen szauna övek.
Könyörgöm, miért nem felejtik már el ezeket az összes többi tv-shopos sport cuccal együtt????
Semmire nem jók!!!
Jah, leszedi a hasunkról a zsírt.
Láttatok már olyan embert akinek 20 kilós lógó tokája van, csüng a zsír a karjáról, de valamilyen úton módon leszálkásodott a hasa, és kockás hasizmai vannak???
Ilyen az életbe nem létezik.

Arra gondoltam,hogy amint lesz töb idõm, csinálok egy ilyen MANUALt- egy ilyen útmutatót, ehez a sporthoz.
Ehez jól jönnének majd segítségek, írni, fordítani, meg tapasztalatot megosztani, közös megegyezéssel írhatnánk a többieknek.
Felrakni egy domainre, komoly keresõoptimalizálás, egy programmal beregelek vagy 1000 linket ilyen free directorikba és nem létezik majd hogy a fittnes vagy a sport szóra ne az oldal jöjjön ki az elsõ 10 között, mert a buta népnek most már valakinek el kell mondania a frankót. A magyar ember sajnos olyan,hogy az orráig nem lát, ezek simán beszopják a norbi féle szövegeket.
De kb ha megkérdeznénk a norbitól,hogy mi az az inzulin, miért kell, és hogy hogy megy végbe a fehérje szintézis a sejten belül, vagy, hogy mik azok a messenger-rns ek, milyen receptorok vannak az izomsejtfalán, kapásból nem tudna mit mondani.
Szerintem még a glikémiás indexel sincs tisztába,hogy miaz.

Kedves Testépítés - testformálás Fórumozók!

Örömmel láttam, hogy már esett szó ezeken az oldalakon a Fit-Way Magazinról.

Ettõl függetlenül szeretne Nektek bemutatkozni a Fit-Way:
- ami egy testformálás, egészségformálás magazin, cikkekkel, hírekkel, interjúkkal, számtalan hasznos tanáccsal.
- ezen kívül egy digitális személyi trénerrel szeretnénk szolgálni, ami nem kisebb személy tudása alapján készült, mint Kiss Jenõ, Mr. Universe! Gyakorlatok helyes végrehajtásáról is megtudhattok sokat, amit Szilárdi János (Csuri) mutat be Nektek.

Hogy az aktualitásokról is szóljak:
- két fotós cikksorozat hozza közelebb Nektek a finomságokat, az egyik Mr. Universe-zel készült, a másik pedig Purger Hajnalkával, lányoknak népszerûsítve a konditermi edzést.
http://www.fitway.hu/

k O T T A
edzõtermi tipusok
valószínûleg sokan olvastátok már de nekeem ez jutott eszembe hirtelen errõl

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

zmeor
multkor bementem az öltözõbe és megittam egy fehérjeturmixot..
bennt van egy "kreolbõrû" 😄 mondja mit iszol? mondom turmixot😄
erre õ: én otthon 100% osat szoktam inni....
mondom hát azt nehezen hiszem el mert olyan nincs..
mondja.. de vaan.. õ azt issza.. mondom jó😄 akkor 200% osat is😄
jó hogy mennyire nincs képben azzal kapcs. amit iszik😄

leszarom a konfigod...

[Walaki]D`Lair
Én mindig szívesen veszem, ha segítenek, vagy mondják, hogy rosszul csinálom...(hiszen az az érdekem, hogy jól csináljam 😄)

Ja! Meg vettem az elõbb olyan fél kilós csuklószorítót...😊 2 párat, hogy karonként 1 kiló legyen 😄😄 Tök kényelmes, és télleg van értelme egész nap mászkálni vele 😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Mhosah Myth
Én azt nem szeretem mikor valaki lejön a kondiba minden feladatnál az általa elbírt súlynál több 10 kilóval több súlyt rak fel rá és teljesen szabálytalanul csinálja... Mikor óvatósan segítõ szándékkal megjegyzem neki, hogy hát figyelj ennek így nincs sok értelme akkor meg leugat, hogy én ne szóljak bele mert õ jobban tudja... Múlt héten is lent volt egy idõsebb 35-40 éves férfi a kondiba felrakott bicepszre 40 kilót de bemelegítésnél még a 30al sem bírt mert az egész testét belerántotta és azt hitte õ a májer gyerek! Szólni meg már nem akartam neki mert tuti leoltott volna, hogy én mit ugatok neki õ idõsebb és jobban tudja... Már nem is szívesen próbálok segíteni az embereknek csak ha segítséget kérnek mert különben én vagyok a szemét meg bunkó aki beszól közben pedig csak segíteni szeretnék az embereknek átadni egy kis tapasztalatot , hogy jobban menjen nekik az edzés...

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

hát figyu egyrészt azért sztem nem rossz egy vb testépítõ edzésterve szerint edzeni; másrészt sajna tele van minden terem olyan edzõkkel, akik mindenkinek uazt az edzéstervet adják, tekintet nélkül mindenre. nem egy helyrõl hallottam már igazi testépítõket panaszkodni, h BÁRKI aki elvégez egy 3 hónapos(!!!) személyi edzõ tanfolyamot, az elmehet edzõsködni-na köszi; végül pedig gondolj bele: h edz a legtöbb ember: újságokat olvas, cikkeket nézeget, h mit h csináljon. Na ez az, ami nem tud megfelelõ tanácsokat adni mindenkinek, mégis, nagyon sokan követik õket.
persze ha vki megteheti, h folyamatosan fizessen egy edzõnek, annak jó, az eddzen is edzõvel...

Frayer
Egy program nem tud mindenkinek megfelelõ tanácsokat adni edzéshez, mindenki más, mindenkinek más válik be.
Vannak alapelvek amikre érdemes rátámaszkodni de szerintem ennél többet vagy jobb tanácsot nem lehet adni látatlanban senkinek.

ja, elfelejtettem, a prograomt kiss jenõ csinálta, gondolom, nektek is mond vmit a név.....ha nem , nézzetek utána 😄
Ja, amúgy, akit érdekel az ilyesmi: www.fitway.hu
itt van marha jó digitális személyi tréner nevezetû dolog, tök poén, be tudod állítani az összes adatodat, h h nézel ki, milyen sérüléseid vannak, mi a célod, hányszor tudsz lemenni stb, és kiad egy edzéstervet, amit ráadásul mindig frissít! Tök poén!!! Én kábé egy hete találtam, és tök jópofa!!! 😊
Szteroidokról annyit mondanék, h nincs olyan sportág, ahol bárki bármit is elérne teljesítményfokozók nélkül.
Arról nem is beszélve, hogy egy csomó átlagember, aki nem is sportol, szteroidos gyógyszert szed 😄 pl az allergiások, a klimaxoló nõk, és sorolhatnám....
Persze az más kérdés, hogy mi a siker: ha Te vagy a legnagyobb a környéken, de ezt javarészt a cuccnak köszönheted, vagy nem Te vagy a legnagyobb, de azt javarészt magadnak köszönheted. De versenyzõként labdába sem rúghatsz.

Sziasztok én is tudok egy két ilyenpéldával szolgálni éppp olvastam az MD-t melo közben azt oda jön a kollégám hogy milyen kis pöcsük van ezeknek mondom te ezt nézed te egy köcsög vagy most már 100 de nem a pöcsük kicsi hanem a testük nagy mert izmosak és nem ugy néznek ki mindt egy rakás szar . A másik meg mondja a egy másik srác hogy ezek impotensek meg nem áll fel a cerka mondom neki figyeljmá olyan vagy mindt a többi paraszt mindenfélét mondaszz mert ök nem néznek ki ugy mindt te jól néznek ki nem ugy mindt egy rakás szar jól leoltottam aztán egy 2-3 óra mulva odaön hogy mennyi a kondibérlet meg milyen zsirégetõt vegyen meg stb. Na szóval ezek az emberek ennyit érnek.

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

FOXX supreme
tudatlanok az emberek ezzel kapcsolatba, és tényleg azt hiszik hogy szedsz valamit akkor már edzeni se kell járni...meg azt bírom még : na majd figyeld, meg úgy összefogsz esni utánna, szokásos mondóka😄DD

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

FOXX supreme
nekem is volt ilyen, én 14 évesesen kezdtem járni, de elsõ fél évbe nem vettem semmit, simán nõttem amúgy is, utánna na, valami nem komolyat próbáljunk ki, stb..megvettem életem elsõ aminóját, hazaviszem elkezdi apám, hogy nem kell az neked, kitudja mivan benne stb...meg a hülyeségek, tudjátok egybõl az van hogy a régi idõbõl levonva, ha valami kiegészítõt veszel egyvõl szteroid

aztán mondtan neki hogy ne hülyeségeket beszéljen nézzen utánna...aztán rájött hogy egészségesebb mint a kóla amit ivott közbe😊

Palinko
hát igen miért nem iszol meg cigizel mint õk? aztán meg egykét év múlva miért nem bírsz lefutni 100mert gyorsabb tempóban... hát nehogy már egészségesebb legyél és nehogy már jobban érezd magadat mint õk... úgy néz ki a pár hónap is elég volt neked hogy úgy nézz ki hogy nekik legyen kissebségi komplekszusuk 😄 na errõl enyit szerintem mert ide olyan szerencsére úgy sem jár aki fikázza a dolgot és hogy "kinnt" mit gondolnak az szerintem nem érdekel minket 😊

szerintetek ha kellõ bemelegítést végzek nem tekerek el amgamon semmit ezzel a kombinációval?
fekvõtámasz,hasizom,húzódzkodás,tolódzkodás,székes dolog amit már említettem,bicepsz
mert találtam húzótszkodásra király leírást ilyen kezdõknek pont mint én. ha valakit érdekel szívesen megosztom.
Frayer
Persze,hogy ezt mondják a buta parasztok.
Ezeknek téveszméi vannak.
Azt gondolják,hogy a sok szar bogyótól lesznek egészségesek meg ilyen meditációtól, vagy az imádkozástól, vagy nem tom mit gondolnak még.
A testépítésrõl meg egyenesen az a képzetük,hogy egésségtelen és sok esetben a SZÜLÕK tiltják el a gyereket ettõl a sportágtól, nem vicc, sok esetben fordult már elõ az,hogy gyerekek lapatyomba járnak el edzeni titokban és otthon azt hazudják,hogy focizni voltak.

Meg ha a gyerek otthon eszi a fehérje vagy szénhidrát kiegészítõket, egybõl azzal jönnek,hogy kisfiam ne szedj ilyen szarokat mert beteg leszel.

Ezeknek az embereknek fingjuk sincs errõl a sportról, de arról meg mégúgysem hogy hól is kezdõdik az egészséges életmód.

Sajnos olyan emberek is vannak szép számmal "kb 90%" akik azt hiszik,hogy ezek az emberek bekapnak valami bogyót és pár nap múlva feldagad az izmuk 😄D, azt a jelzõt használják ilyenkor ezek a szánalmas buta emberek,hogy "felpumpálta magát".
Az ilyenektõl rögtön lefagyok, úgy kell leolvasztani az arcomat, akkora a vákum a fejükben, hogy behorpad tõle a homlokuk.

Nincs olyan szer a világon amit ha beszedsz megizmosodnál.
El sem tudnák képzelni milyen munkát kell ezért megtenni, csak, hogy 1 centivel, vagy 1 kiló izommal több legyen az emberen.

Még régen egy ilyen amatõr boxoló bejött a terembe, beszélgettünk vele, azt mondta,hogy segítsünk neki, mert szeretne felszedni 20 kilót mert feljebb szeretne lépni sulycsoportban.
Azt képzelte,hogy az olyan gyorsan megy 😄
Mindenki neki ált mutogatni a gyakorlatokat, gyakorlatilag ingyen edzõsködtünk felette. Minden jó tanáccsal elláttuk és az elsõ hét után nem láttuk többet.
Aztán összefutottam vele az utcán egyszer, kérdõre vontam, be is vallotta, hogy ez a dolog neki még nehéz, meg hogy kiszívja minden erejét, meg jöttek a szokásos kifogások az idõrõl, barátnõrõl.

Egyszóval ez is csak olyan mint a többi senki, egy akaratgyenge puhány csicska.
Ennél szebb szavakat nem találok sajnos.
Az ilyenek ne mondjanak kritikát errõl a sportról, aztán meg ha sokat pattognak majd néznek ha egyszer valaki úgy istenesen belelép az arcukba, hogy a májukról fogják leolvasni a cipõméretet a rendõrök a kis fasszívóknak.
De amúgy meg le vannak ezek szarva a felismerhetetlenségig.

Danny1987
szerintem azért nem tekintik sportnak mert nem tudják mi van mögötte.pl.:haverom ekezdi vagyek fehérjét és ennyi izmos leszek melette mehet a szalámis zsemle zsiros kenyér meg minden szar.
az emberek nem hiszik el hogy kiegészitõk nélkül izmos tudsz lenni az van a köztudatban hogy ott a por meg kell venni letolni és kész szerintem ez a tévhit miatt nem tekintik sportnak.
Amúgy itt egy újabb példa hogy az emberek hogy állnak ehhez a dologhoz.Én még csak pár hónapja foglalkozom ezzel a sportággal de mindenki azt kérdi,,Minek gyúrok kisebbségi komplexusom van vagy buzi lettem?" Na errõl ennyit

Live for nothing or die for something.

Palinko
értelek és a lovaglás is lehet fizikailag megterhelõ állítólag és a sakk nál is kell gondolkodni, szóval mindennek egy a vége sport ez is az is de ha a testépítést nem tekintik sportnak akkor azokat miért? na errõl szól a vita...
Danny1987
Nem beszolni akarok de az autóversenyzés kurva kemény sport fõleg a forma-1 a majdnem 1000 lóerõs gépek pár mp alatt 200on vannak szóval a pilotáknak van mit kibirniuk.

a focisták minden hétvégén...péntek szombat-on a legnagyobb diszkókba vannak bebaszva, drogozva! lógnak az edzésrõl...a normális kajárol hirbõl sem halottak! ez a sport mi? a foci

Danny1987
frayer a focistákról annyit hogy szerintem inkább a kábszerektõl hullanak mint sem a szteroidtól

Palinko
kérem szépen tisztelt Drogba. miér a sakk, az autóversenyzés,lovaglás stb. sorolhatnám,hogy mi kevésbé sport mind ez.
jaj most olvasom Vackor véleménye is ez volt a témában de én mindjárt írtam mielõtt le értem volna ebbõl is látszik hogy hány sportot tudtunk kapásból felsorolni és még hasonlóakat is 😄
Frayer
Errõl beszélek, egyszer írnak egy fontosabb újságban egy ilyen eseményrõl és máris kik szólnak be a lapban?? :

Drogba162007-09-10 13:15:39 #2Elnézést a testépítés mûvelõitõl, de sztem ez nem sport. Mondjuk a véleményemben az is benne van h nem vok egy scwarzenegger...😛 A sport a foci meg a hasonlók!
---
Lempi2007-09-10 16:03:34 #8A sport a teljesítményrõl szól. Itt hol a teljesítmény. Lemérik õket kilóra, mint a disznókat. Közben lehet, allig bírnak megmozdulni.
---
Vackor702007-09-10 13:31:53 #4szteroidok

Meglepõdnének ha megtudnák,hogy sokkal több visszaélés van szteroidokkal más sportokban mint a testépítésben.

Megnézed a profi focistákat sorban hullanak el a pályákon, pár hete is egy elesett a pályán , ott ált meg a szive, huszonévesen.
Akkor ott van a Fehér Miki is, 27 évesen esett össze a pályán, szívmegállás, több száz hasonló esettel egyetemben mind a szteroid használat ésszerûtlen hatásaitól.
Vagy ott van a nagy EPO botrány a francia biciklistáknál.
Az epo szintetikus szteroidot eleve nekik fejlesztették ki.

A testépítés is ugyan olyan sport mint a többi és sajnos ebben is vannak szerekkel való visszaélések mint a többiben.

A másik, a testépítés álítólag azért nincs elismerve mert azt gondolják egyesek,hogy nem is igazi sport..

Erre csak annyit mondok,hogy akkor miért nevezik sportnak a Forma-1 et, vagy a lovaglást? Vagy a lövészetet?

Ezek csak tingli tangli sportok, olyanok amit adott idõben csinálsz aztán abba hagyod és hazamész, és mással foglalkozol.

Egy testépítõ az egy igazi sportoló, sokkal jobban mint bármelyik más sportember.
Baszki egy testépítõnek nem csak naponta eg órát kell testépítõnek lennie, hanem a nap 24 órájában.
Ott kell lenni agyilag non-stop, nem ehetsz akármit, nagyon sok lelki erõ kell ehez, rengeteg akaraterõvel a súlyok felemeléséhez és a hétköznapi ételek megtagadásához is amit mások természetesnek vesznek.

Meg egy focista hól tudna betartani egy olyan életvitelt amiben meg van percre pontosan szabva,hogy mikor mit eszel, mikor mit csinálsz, és mikor hogy edzel, órára pontosan, kilókra kiszámolva, rengeteg szabályhoz alkalmazkodva.

Az emberek többsége összeszakadna ilyen 50 kiló alatt, ezek a sportolók meg a többszörösével játszanak, több száz kilókat mozgatnak meg, és ez nem sport? Az agyam leszakad.
Ezek után, jobb ha elmegyek horgásznak, akkor biztos elismertebb sportoló leszek. 😞((

k O T T A
nem tévedés, nemzetisportban testépítés
nem hittem a szememnek😊
gz pisti

Frayer
A body builder meg a konkurens tesztoszteron.hu -n vannak jó dolgok. Más releváns anyagot nem igen fogsz taláni a neten itt magyarországon.
Olvastam még ilyen fitt-ball "pr" anyagokat más helyeken, és a libriben is már csak ez a fitt-ball könnyvek vannak erõltetve az értékes testépítõ könyvek meg ki vannak vonva a forgalomból. még a nagy arnold könyvet sem árulják sehól.
Úgy csinálnak mintha a testépítés valami betegség lenne, és meg akarnák óvni az embereket az egészséges élettõl 😮

Buta bunkó emberek elõítéletekkel.

16 évesen, még fiatal vagy ilyen havi 7 kilós változáshoz, jó lesz akkor a havi 4-5 kiló is. Fél év alatt akkor is 30 kiló lesz.
Ez könnyen teljesíthetõ, HA okosan eszel és edzel.

Olvasgasd ezt a két oldalt, írd le a kérdéseidet, majd egyszerre amit nem értesz ITT tedd fel nekünk.

De ne hanyagold ezt a topicot sem, érdemes visszalapozni, sokat foglalkoztunk a témával, és nem akarjuk magunkat ismételni, inkább olvass vissza, úgy is meglátod,hogy hól foglalkozunk ezzel, mert ott nagy anyázások és eggyet nem értések is vannak, veszekedéssel. 😄D

Frayer
Sok fehérje, alacsony folyton változó mennyiségû szénhidrát, és NO FAT, nuku zsír. Ennyi a recept, nincs benne semmi titok.

Palinko
a clenbuterolt nemtom mi, talán anyagcsere gyorsító készítmény? hát igen a kaja sajna recepteket még nem láttam sehol. a body.builder.hu n elég változatos van csirkemell meg csirkemell. na de az ultimate dietnek utánnanézek és remélem találok valamit emg még jó sok írás áll elõttem este átrágom magam. és az említett személyek is fognak tapasztalatot osztani. a fórumkeresõn meg nem próbáltam a témával kapcsolatban kulcsszavakat mert úgy elég nehéz megtalálni ha hosszabb kérdésfolyam volt az említetteknél is. hát 7-8 kiló havonta talán sok lesz még csak 16éves vagyok és talán nem lesz meg de olvasok és kérdezek és várok a tapasztaltak tanácsaira. minden eddigit köszönök!
Frayer
Figyi, itt a topicban vannak nagyon jó 5letek ilyen "túl"súlyos problémákra.
Somati tud mondani tapasztalatokat, de itt van még "170" is. 😄

Neked egyszerûen egy aktív fogyasztó diéta kell.
Nézz utánna ilyen "Ultimate Diet" nek.

Ilyen súllyban mint te, magas zsírszázalékkal, felmehetsz szerintem heti talán 2 kiló fölé is, nem sokkal.
ÉS MÁR AZ ELEJÉN, variálj a kajával, ne várd meg míg falba ütközöl.
Én a helyedben olyan 90 kiló körül szereznék clenbuterolt is, és azzal lemennék addig amíg már lesz hasizom is. Aztán fél év múlva jöhet egy izom építõ tömeg növelõ fázis, de csak okosan, a buta zsír emlékszik még milyen jó volt amikor nagyobb volt és könnyen elcseszheted majd, könnyen visszazsírosodhatsz. Sajna úgy tünik,hogy csak évek múlva felejti el a zsírszövet ami a memóriájában van. Kurva szövetek is emlékeznek ma már 😞(

Szerintem egy havi 7-8 kiló a te esetedben még oké minuszban, nembaj ha megy vele egy kis izom is, az majd nagyon gyorsan visszaépül, mert az is emlékszik.

Palinko
köszönöm hogy a buta kérdésemre enyi idõt szántál és nagyon örülök hogy nem lettem elküldve a fenébe mert általában azt szokták tenni ezen a fórumon sok helyen ha az ember kezdõ mer lenni. szóval minden tiszteletem kijár! sajna a netem szar. most esik szóval alig használható. de hát leírtaf hogy mi van a videóban és én maradéktalanul elhiszem.te ismét az izmok növekedésérõl beszélsz. szeretném magamban letisztázni, hogy izom=erõ? mert én nem csupán izmot szeretnék felvenni mert az ugye csak plusz súly és abból így is van 115 anyi szerintem bõven elég inkább ezt lefelé csökkenteném emrt komolyan mondom hogy nem bírom magam felhúzni egyszer sem! n ajólvan a lábam elhagyja a földet 1-2 centimétert... fekvõtámasz az viszont megvan a 8x8 ágyra feltett lábbal és még lehetne több is. sajna konditeremmel szarul áll a falunk 😄 szóval itthoni körülmények között megteszek mindent hogy magasabb fokra fejlesszem a jártasságom. mert már asszem több mint fél éve csinálom hetenete 5ször amit leírtam +a boksz zsákom rendezem és elérkezettnek láttam az idõt a húzótszkodásra és komolyan meglepõdtem hogy nem megy 😄 és azért nem szeretnék még izmot mert nem tom hogy menyi van rajtam a zsír alatt és a szúlyt és 90kg alá szeretném csökkenteni mert futni is szeretnék késõbb csak most még nem nagyon szerenték mert ahogy említetted a futás is megterhelõ az izületekre nézve és akkor már -kilókkal jobb esélyem van.. egész déálután bújom a tesztoszteron leírásait és sajna nem tudok még semmi újat. vagy azért mert hülye vagyok vagy mert összekavarom magam ahogy szoktam 😊 szóval tényleg nem nagyon tudok mit csinálni és a nagyobb baj hogy mint látod kérdezni sem tudok csak panaszkodok itt nektek 😊 remélem azért értitek a problémát és van kedvetek/idõtök engem tanítgatni, de ha nincs akkor sem sértõdök meg mert ugye nehéz eset vagyok ahogy kitûnik 😊 ha valaki mégis rám szánna idõt szívesen felvenném vele a kapcsolatot msn en mert már lassan szégyellem a hülye kérdéseimet. minden jót!
Frayer
Ja, még annyit elfelejtettem Palinko.
Ha téged nem a nagy izmok érdekelnek, ha azt akarod ,hogy az izmok ne nõjennek annyira mint a teljesítményük akkor az erõemelõ módszereket kell alkalmaznod.

Az nagyjából annyiban tér el a testépítõ edzésétõl,hogy a nagy súlyok után nem végeznek nagy ismétlesekkel kisebb súlyokkal pumpáló sorozatokat. Azaz, nem edzik meg az izom glikogén felvevõ képességét.
Így lapos maradsz, de ugyan azt a teljesítményt tudod hozni erõben, mint, kb 4 centivel nagyobb karral.
Szerintem ezzel csak kicseszel magaddal, jobb az ha az izmoknak van alakjuk. Ugyan annyiba van.

Frayer
Egyáltalán nem kell 2 óráként fözõcskézni.
Én úgy csinálom,hogy egyik nap megcsinálom a kaját, 2-3 óra alatt mindent a következõ 2-3 napra. És esténként másnapra szépen beporciózom ilyen kis mûanyag dobozokba, olyant érdemes venni amit ha feje tetejére is állítasz nem jön ki belõlle még a leves sem.
Turmixot is megcsinálom, másfél liter, vitaminokat bele,dextrozt, fehérjét, mindent bele.
És szép lassan iszogatom nap közben.

Na jó, nem kell 2 óránként enni, de 3-4 óránként már ajánlott.
Kb napi 6-7 étkezés.
Idõben elosztva.

Frayer
Nem kell félni,hogy tönkre mennek az izületeid.
Ha nem kokszolsz és nem terheled meg õket egyik napról a másikra plusz 40-50 kilóval és nem ugrálsz nagy súlyokkal, akkor nem teszed tönkre, és ha helyesen végzed a gyakorlatokat, az fontos.

Most pont jó példát tudok neked mutatni.
Töltsd le a bb.tv most legújabb epizódját, a 30. részt.
Van benne egy 50 éves pali, de amikor az elején direkt nem mutatták az arcát, csak hátulról,hogy edz, na azt gondoltam,hogy megint egy 20 on éves tehetséget fognak bemutatni.
A palinak a teste nagoyn ott van a szeren a korához képest.
Azthiszem 100 ból 99 hoszonéves örömmel cserélne vele fizikumot.
Makk egészséges, 50 évesen 20 éveseket megszégyenítõ teljesítményeket tudna mutatni sok sportban szerintem.

Az meg a másik,hogy ha összehasonlítod más 50 éves faszokkal , nem is összehasonlítható, amíg a többi kora beli már szarni sem tud a köszvénytõl, menni nem bírnak már a földön normálisan addig ez a pali több száz kilókat mozgat meg rendszeresen az edzõ teremben.
Szal abból a hülyeségbõl jöjjünk már ki,hogy testépítés egészségtelen.
Nem tudsz mondani még egy ilyen egészséges sportot mint ez.
A futásra azt mondják egészséges, de kb 100 szor elõbb tönkre mennek tõle az izületeid mint a sújzózástól.

50 évesen a pali fejre fiatalabbnak néz ki mint sok más 30 asnak.
Toka meg ilyen felpuffadt szemek felejtõsek nála.
Vagy nézd meg mondjuk Nicut, õ is öreg róka és ilyen 20 on éves csajok lengik körbe.

Na mindegy hülyeségekrõl többet ne beszéljünk hogy a testépítés leépítõ lenne. Akik aktívan edzenek ,azok nem mondanak ilyen hülyeséget.

Palinko -
Ne szarj be.
Nekem van itthon egy húzodzkodó cuccom.
Mikor kezdtem én is csak nagy kínkeservesen tudtam felhúzni magam rajta EGYSZER 😄D és hidd el, egy hónap múlva már 4x10 eket húztam fel.
Úgy csináltam,hogy felhúztam magam egyszer, nehezen.
Aztán fél perc kifújás, rákészülés, felszívtam magam és megint egyszer felhúztam magam.
Párszor megcsináltam és másnap megint megcsináltam.
Pár nap múlva már ment a 3 felhúzás.
Hihetetlen volt de az izom így tud alkalmazkodni a nagy terheléshez.
Ha állandóan csak eveztem volna egy év alatt nem erõsödtem volna meg úgy mint ezzel az erõltetéssel egy hónap alatt.

Ha nem lenne ez az anatómiai meg genetikai fal bennünk, már úgy tûnik,hogy ez a nagyfokú adaptáció lehetõvé tenné akár végtelen nagy súlyok felemelését is.

Ezt az izom adaptációt csak úgy tudok elõhívni ha minden edzésnél többet teljesítesz.
Nagyobb súlyok, vagy többször.

Olyan ez mint a sakk, ha folyton csak hülyék ellen játszol sose leszel jó sakkban. De ha lejátszól pár meccset egy kaszparov ellen akkor már úgy álsz fel tõle,hogy tényleg megtudtál valamit a sakkról.

Kis súlyokkal a végtelenségig emelgethetsz, csak kifárdsz tõle, eredményeket nem kapsz.

Ellenben ha nagy súlyokkal, megterhelõ edzéseket végzel, az izmok ténylegesen megváltoznak, és percrõl percre készülnek, épülnek az izomsejtek mert jön az inger,hogy készülni kell mert újabb nagy terhelésre számíthatunk a túlélés érdekében, a szervezet rákészteti az izmokat a növekedésre, de csak ha tényleg olyan terhelést adsz neki amitõl beszarsz, ami igazán embertelenül nehéz, és itt dõl el,hogy van e ehez elég akareterõd,hogy szembe nézz vele. Megfutamodsz az ellenségtõl, vagy félelmet nem ismerve egy spártai harcos leszel a 300 ból 😄DD

Palinko
szóval az elvárásokat ismerve nem változott meg a véleményetek? ja és a másik gondom a kaja hogy enyit nem bírok enni mert suli és hát 8 sozr naponta hát nem kivitelezhetõ meg hát nem akarnék 2 óránként sütögetni fõzõcskézni... igaz van túlsúlyom ami talán most hasznomra vállhat és szerencsére nem kell anyit enni.
Palinko
szóval ami érdekel hogy mit kövessek mert nem tudok igazán mit követni. olvastam edzésterveket de ahogy néztem ott az a lényeg hogy "kiugorjanak" az izmok nem a teljesítményen van a hangsúly. most amit csinálok fekve tárogatás,felülés,fekvõtámasz,bicepszre egykezes súlyzóval és tricepszre van ilyen székes cucc azt aki ismeri aki nem... még szívesen csinálnám a húzótszkodást de az nem megy 😄 na szóval tényleg elveszek az oldalon mert ismétlem engem nem a nagy izmok hanem a teljesítmény érdekel. és arra kéne valami leírás de ahogy olvasgatom mind másról szól. sajna nagyon összekavartam magam a két oldallal
Ha akarnál se tudnál profizusba belemenni, ahhoz kicsit több kell mint gondolnád... Ha odafigyelsz, nem baszod szét az izületeidet. Az hogy komolyan edz valaki, nem jelenti azt hogy tönkremegy mindene. Lehet ezt okosan is csinálni.
FOXX supreme
ha helyesen csinálod, akkor fog mûködni

Palinko
köszi a válaszokat!hát igazából én a teljesítmény miatt gyúrok. csak elég rendesen elvagyok tévedve, amit adtál oldalakat a body.builder.hu néztem már régebben de ahogy láttam az is inkább profiknak van kitalálva. és azért anyira nem akarok a profizmus felé belemenni mert pár év múlva szeretném ha még mûködne a hátam, térdem, könyökem stb.
jazzy
Olyan padot nem érdemes venni ami mindkettõre alkalmas ugyanis azok nagyon drágák.
Ha komolyabb láthatóbb eredményt szeretnél elérni akkor terem.
Fekvenyomó padot www.tesztoszteron.hu, body.builder.hu és ilyen helyeken nézhetsz.
Felüléshez pedig egy olyan kell ahova le tudsz ülni, valamibe beakasztod a lábad és a hátad alatt nincs semmi.
Frayer
Szerintem jobb a terem.
Minek otthonra gép?
Csak foglalja a helyet, meg idõvel úgy is rájössz,hogy csak hátráltat a fejlõdésben.
Ha folyamatosan csak ugyan azokat a gyakorlatokat csinálod, beég rá az izom és nem fejlõdik. Szal csak pénz kidobás.

Palinko
szeretnék beszerezni egy olyan fekvenyomó padot ami a fekvenyomásra és felülésre is lehet használni. tudtok ilyet ajánlani? és menyibe kerül? vagy esetleg honlapot?
Valaki...bsn-cellmassról tapasztalat,vélemény?!

\"Anyámmal élek,babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?\"

Frayer
Egyébként nagyon fontos,hogy sok mortal kombatot nézzél.
Attól nõ legjobban az izom. Lehet,hogy mások azt mondják,hogy hülyeség de nézd meg jay catler-t. Mikor átvette az elsõ helyezet érmet köszönetet mondott a film alkotóinak, hogy nagy segítséget jelentett neki az izom növelésbe és hogy nélkülük nem sikerülhetett volna.

Bazki, de érthetõ is, megnézel egy epizódot, a film végére úgy álsz fel,hogy ki tudnád biciklirúgni a bejárati ejtót meg mintha vagy 5 centivel nagyobb lenne a karod is, és nem véletlenül.

Frayer
Rmx, figyelj.
Elõbb meg kell értened mik azok a fontos faktorok amiktõl nõhetnek az izmok és erõsödhetnek.
Fontos,hogy a kettõ nem zárja ki egymást, sõt egymást erõsítve a legoptimálisabb a dolog.
Azzal,hogy sokszor csinálsz kis súllyal gyakorlatokat, mint eddig csináltad, csak még soványabb leszel.
Azzal csak kalóriát égetsz el az izmoktól.

Ami neked fontos, és mindenki másnak az az, hogy fejlõdjél is tõle.

Ennek a kulcsa a fokozatosan növelt súlyok.
Nagyon egyértelmû!
Láttál már olyan testépítõt aki kis súlyokkal dolgozik és több mint egy mázsa az ember?? Nem hiszem. Hatalmas sonkák, hogy egy évig jól lakna belõlle a család azok nem emelnek lány súlyokat.
Nézd meg a sóher norbit, csak ugrál , lépeget és úgy néz ki mint egy teli szart zokni, nincs formálya az embernek.

Barátom. Úgy csináld,hogy elsõ héten nyomd a fekvenyomást 60 kilóval.
Szép lassan emelheted minden alkalommal. Akár egy kilónként is.
De két hét múlva már 5-10 kilóval többet kell emelned.
Ha kicsit kevesebbet tudsz bele nyomni, nem baj, kell az edzõpartner aki segít és megtartja a súlyt.
Ha igazán erõsödni akarsz akkor minden alkalommal úgy menj be a terembe ,hogy széttéped a súlyokat. Haragudj rájuk ha nem megy.
De ha nem bírod kinyomni, akkor megdühödsz és rámorogsz a súlyra és kivégzed a picsába. Le kell gyõzni azokat a rohadt kilókat. Ez egy háború, amit lassan de biztos megnyerünk.

Figyeld meg, hogy ha 2 hónap alatt egy súlyból 20-30 kilóval többet nyomsz akkor vagy 10 kiló izommal több van rajtad, "de ez változó" és vagy 4-5 centivel nagyob is a karod 😄D

Szal idõben legyen minél nehezebb a használt súly- ha nagyon nem megy csökkentsd az ismétléseket.
Mellette zabálj, de ne csak kenyereket, minél több húst, csirke pulyka és alacsony zsíros húsok a jók.
Mellette sok szénhidrát, de úgy hogy naponta 2-3 óránként eszel, nem nehéz, tudod vannak ezek a kis mûanyag dobozok, légmentesen zárható, nem sok gond van vele, csak mindig vigyed magaddal a kis porciókat.
10 perc kaja szünetet mindenki kibír 2 óránként, sõt ha sietek egy perc alatt lenyelem.

A következõ, a pihenés!!!
Nem szabad ugrálni. Ne csinálj nagyon intenzív sportot, mint a foci vagy a kosár.
A küzdõ sport ég bele fér az technikai sport.

Ha meg állóképességet akarsz fejleszteni arra is tudok jó dolgokat, amik nagyon hatásosak, de halálosak is úgy meg dolgoztat hogy az nem emberi.
De cserébe úgy fel tudnál futni egy 10 emeletes épület lépcsõházában hogy nem igen menne 110 fölé a pulzusod, nem fújtatnál, meg sem éreznéd.

értem
mit hisezl h oda nõ magátol az izom? meg h elég ha emelgeted a vasat? meg h egy két hónap és akkor látszodni fog e? ha egy két hónap alatt látszódna akkor...... áhh

hát az úszást hobbi szinten csinálom heti két alkalommal, a többit komolyan