12316971501353788406.png
  • jazzy
    Frayer, utolsó, hogy nem moderálom ki, ilyeneket priviben.
    Ez már hirdetésnek számít amit fórumszerte nem kimoderálással hanem bannal jutalmaznak, úgyhogy kérlek, ne.

A téma.. hát kicsit fura, hozzáfűznivalóm nincs, megelégedve az emberek 90%-a nem lesz magával, ilyen-olyan méretű embereknek is van párkapcsolata, a férfiaknál is ki a kis ki a nagy mellet szereti egyénenként változik, úgyhogy ilyet kijelenteni, hogy mindenki a nagyobbra voksol a nők közül szerintem hülyeség.

Oké te nő vagy, de nem te vagy minden nő. Lehet, hogy a 20-30 barátnőd igenis arra voksol, de a másik 543millió nő lehet, hogy nem.

Más: Frayer ha elmondod pontosan, hogy hogyan szeretnél ilyen FAQ-t összeállítani, vagy adsz egy mintát szivesen segítek, átolvasom.
    Ha ilyenre kerül a sor akkor viszont alapszinten kéne leírni, mert FAQ átlagembernek kell, és ők nem sejtszinten gondolkodnak.
    Ha valaki segít, hogy hogyan kell kicicomázni a topicot, bannerbe beszúrni linkeket stb ilyenben benne vagyok.
    Hátteret nem rakok, egy minimális dekoráció oké, na de nem kell mindent kiszinezni amit csak lehet. Választhattok hátteret saját magatoknak a saját beállításaitok között.

Jim: nem hiszem, hogy érdekel minket a férjed mérete, engem legalábbis marhára nem. Neked jó, örülünk neki mindannyian, nekem is jó és még sok embernek, mindenki örül, ez a ti kettőtök dolga, arctalanul sem tartom jó ötletnek ilyen infokat kiadni, és fölösleges is.
    Ha mindenképpen ezt tovább akarjátok vitatni ajánlom a fiúk-lányok-kapcsolatok fórumrészleget, vannak ilyesfajta topicok.