12316971501353788406.png
  • jimcicc
    mert nem akarják megbántani a férfi büszkeségét. Mivel leszedtem a képeim, nyilatkozom.
    Volt jópár pasival dolgom, illetve van 1-2 magamfajta 28-38 év közötti családos barátnőm, aki hasonlóképp nyilatkozik. (mindent megbeszélünk, csak másik és zárt fórumon) Szóval, nem az a lényeg, hogy 22 cm legyen (persze az sem rossz), csak ne legyen túl kicsi és túl vékony. Amúgy akikkel konkrétan én voltam, többnyire az volt a jellemző, hogy átlagos vagy átlag feletti volt a méret, 1 olyan volt aki átlag alatti. Azért mondom, hogy mindenki találja meg a magának megfelelőt, mert azért az anatómia is közbeszól, pl más hüvely mérete van egy 158 cm-es és más egy 180 cm-es nőnek. Mivel én 169 cm vagyok, nekem speciel az átlagos méret a jó, mert a 22 cm-esnél (az első férjem)nem élveztem az összes pózt, mert elérte a méhszájam, ami nem egy kellemes érzés. Aztán volt olyan is még ifjabb koromban, akinek még nagyobb volt, 28 cm......na az kimondottan nem volt jó, sokszor fájt....Az átlag alatti alatti pasival meg nem sokszor feküdtem le.....a történet, hogy azért kis farokkal is lehet hódítani: 8 éve volt, mikor még egyetemista voltam........volt egy tanárom, akkor volt 34 éves. Laza, intelligens, tipikus a nők kedvence, de nem egy nagyon jóképű, de a dumája sok csajt levett a lábáról. Egy buli alakalmával hazakísért és megcsókolt. (jó azért van háttértörténet, nős volt én meg gyűrűs menyasszony, vőlegényem külföldön ösztöndíjjal, meg minden szerénységet félretéve rám buktak a pasik, mert jó nő voltam) Szóval extrán izgi szitu.....aztán 1 hét múlva nálam aludt......na most kimondottan meglepett, hogy ilyen kisfarkú, mert komolyan, nem tudtam eldönteni, hogy áll vagy sem......az már komoly....mondjuk csinálta így is úgy is, szóval maximálisan kielégített, de nem tudtam volna elképzelni vele hosszú távon, mert oda, ahova igazán való (jaj nem térek ki részletekre)a farok, szóval ott nem tudott kielégíteni. Többször összejártunk, végül az volt a jó, hogy otthagytam a vőlegényem, nem miatta, csak rájöttem, még "élnem kell"........a srác is válni akart, de ő miattam......

na mindegy. Egy szónak is száz a vége, akinek átlagos farka van, ne aggódjon. Kicsivel is lehet sok nőt megdugni, de ahhoz kell vmi plussz, ami miatt rádgerjed egy jó nő is.