a "teljes kiőrlésű" jelző semmit sem jelent, csak a glikémiás indexe változik egy kicsit ha teljes kiőrlésű, meg a rost tartalom.
Meg miaz, hogy kenyeret mersz enni? Aztán még írtad a sajtot is. Én is szeretem a sajtot, de eddig csak egy olyat találtam ami megfelel a testépítő kritériumoknak, és szinte biztos vagyok,hogy te nem a 6% zsírtartalmú extra sovány ovári sajtot fogyasztottad.
Kenyérre, meg a tésztára, meg a sok szénhidrátra még toltad a szölőcukrot is. Meg az attackot is. Az szép. Minek edzel másfél órát?
Ha nem tudod 45-60 perc alatt megcsinálni az adott programot akkor nem vagy képes arra,hogy a kellő intenzitással végezd az edzéseket, amire nem jól reagál a szervezet.
Roman, Jazzy, meg a többi szaki.. most már nagyon idő szerű lenne írnunk közösen egy testépítő enciklopédiát, mert egyesekre biztos ráférne.
Valami jó kis tematikus anyagra gondoltam. Elmélet, edzés gyakorlat, étkezés tömegeléshez és szálkásításhoz, táplálék kiegészítők. Megírjuk ahogy tudjuk, majd láttamozzuk a nagy nevekkel a szakmában, majd folyamatosan kiegészítjük, javítgatjuk.
Kezdjük el valahogy, még 50 oldal anyag is jó lenne már.
Mindenkinek van wordje, vagy open office?