Frayer: Nem a FEHÉRJE placebo, hanem az a ki tudja milyen összetételű por elegy amit megveszek a boltban ez alatt a név alatt...ugyanaz a termék hol oldódik jól, hol nem, ez is bizonyítja , hogy nem azonos az összetétele! Egy sovány tejporról legalább tudom, hogy az van benne ami! Nyilván nem minden hülyeség, ezért írtam 60%-ot A kreatin és taurin annyiban volt jó, hogy nagyobb vehemenciával estem a súlyoknak és megsérült a vállam és derekam, na meg, hogy nem tudtam tőle elaludni csak éjfél után és 4-kor meg ébrednem kell olykor, ha dolgozni akarok. Részemről sokkal eredményesebb egy nyugodt, maximálisan koncentrálós edzés. Egyébként talán az is lehet, hogy túl sokat vártam ezektől a kreatinoktól, de végeredményben semmit sem kaptam, na jó max. tapasztalatot.
Roger6: Lehet. Nem zárom ki az esélyét, de naponta 6-8x ettem (sajt, túró, tojás, rizs, csirkemell, t.k. tészta, teljes kiőrlésű kenyér, + szőlőcukor, lenmagolaj, + 3x whey pro) Napi 20g Attack-ot szedtem 3 hónapig, 1 nap edzés , 1 nap pihi...(másfél órás edzések 10 perc bemelegítéssel) egyszer pihentem 1 hetet megfázás miatt. Ennek eredménye k.b. + 1,5-2kg izomtömeg és szintén ennyi a hasamra zsírban.
DE a kreatin kúra alatt erőnlétben nem adott semmit.
Elképzelhető, hogy a kreatin a szedését abbahagyva fejti ki a hatását? ...