12316971501353788406.png
  • jimcicc
    Srácok, ha én beleszólhatok újként, szerintem ami van most banner nő nélkül, jobb.

Aranyosak vagytok tényleg. Lehet hogy kevés a 100 g szénhidrát, de kell korlátokat szabni, mert én cukorfüggő vagyok.(mint mondtam, nem hiába lettem 52-ről 78 kg a terhesség végére.)

Amikor lekzdtem a Norbit, ettem 2-es kódot is, nem csak 1-t, a szoptatás miatt. Szopi alatt csak ezt lehett, hogy el kezdjek fogyni. Mozgást sem támogatják annyira, mert megváltozik a tej íze, és nem fogadja el a baba. Szóval aug 20-án, mikor még mindig 74 kg voltam, el kezdtem Norbizni. Októberre 66 kg lettem éhezés nélkül. Majd megállt a fogyás. Decemberben el kezdtem a káp levest -ne anyázzatok-, 4 napig bírtam, de lementem 64-re. Szerintem nem tetszett a fiamnak és szépen január 1-re már nem kellett neki a cici. (annyira nem bántam meg, mert átalussza az éjszakát......stb, meg már 10 hós) Jó oldalát is néztem, végre ész nélkül fogyózhatok és nyárra újra tangabikini.
    Grapefruit diéta ment 1 hétig mozgással kombinálva......semmit nem fogytam. Aztán vettem juharszirupot. (gondolom ismeritek, 10 napig csak azt) 5. napon összesetem: eredmény 61,8 kg. 2 nap múlva ismét 64 voltam. (most is lehet anyázni). Szóval azóta is csak annyi, és ha jobban belegondolok október óta ennyi vagyok. Ha eszem, ha nem, ennyin áll a mérleg. rajtam csak a mozgás segíthet, de az olyan mozgás, amitől ég a zsírom. A gyerekeim nem fárasztanak le fizikailag (inkább agyilag idegelnek ki, két fiú: a nagyobbik nyáron lesz 5 éves) Sajna a kicsi miatt nem vagyok vmi mobil, mert a férjem vezetői állásban van Bp-en, reggel elmegy, este jön haza. Családunk 200 km-re, szóval csak magunk vagyunk.

Ezért is kerestem egy "szakértő" fórumot, milyen mozgást ajánlana nekem vki, hiszen kurva hiú vagyok és belebetegszem, ha nyárig nem fogyok le. Strandolni akarok

Férjem is gyúrt régebben, ő is szokott nekem okoskodni, de neki annyira nem hiszek, mert már nem jár sehova és elhanyagolta magát. Persze így is tetszik, semmi bajom vele, de nem hiteles forrás számomra.