12316971501353788406.png
  • ezrael
    Ami a bannert illeti szerintem maradjon a jelenlegi fekete fehér, max. egy nőnemű egyedet kellene még valahogy belevarázsolni

A minap megnéztem az Iron Pumping c. filmet, mert egy spanom ajánlotta...hááát én nem nézem le a kokszolást, csak részemről biztosan nem fogok vele élni:) Inkább növök egy év alatt 3-4 kilót simán! Szerintem egy teljesen más világ, egy más "kaszt" az övék, képtelenek megelégedni azzal a teljesítménnyel amit egyébként képesek lennének elérni. Nem ítélhetem el őket és nem alkothatnék róluk véleményt, sőt csak ember vagyok én is... talán valahol irigykedhetnék is rájuk az ELSZÁNTSÁGUK (...és nem izmaik mérete) miatt. Ha már ott tartunk abban is biztos vagyok, hogy az összes élvonalbeli focista is rommá van doppingolva, max. meccsek előtt leállnak kicsit.

A tápkiegekről pedig: k.b. 2 éve használok ilyeneket (amino, kreatin, fehérje) és nekem is az a tapasztalatom, hogy eddig k.b. a WPC 35 volt az egyetlen értelmes dolog amivel találkoztam! Jelenleg is abbahagytam a kreatin szedését és fekvenyomásnál szélesen 5kg-al, szűken 7kg-al többet tudtam stabilan nyomni, míg a kreatint használva a teljesítményem nem volt ennyire jó. Annyi, hogy két korty fekete kávét tolok edzés előtt. A 60%-a kamu ezeknek a cuccoknak, placebo. A legfontosabb a hit és az elszántság!

Más: Szerintetek elősegítené a növekedést ha nem két hétre, hanem háromra bontanám az edzéseket gyakorlatok szerint?