12316971501353788406.png
  • jimcicc
    Az évezred poénja, hogy én ilyen helyre kezdtem el írni........ha ismernétek, régen még arra is lusta voltam, hogy tesiórán átöltözzek......még az egyetemen is volt tesi, én gyúrást választottam.....néztem ahogy a pasik nyomják a tükör előtt. Ez volnék én....amúgy nekem tök nem jönnek be a nagyon kigyúrt palik, de múltkor tök meglepődtem. Van egy unokatesóm, akinek az unokatesója (anyám öccsének a lánya, de annak meg az anyja felől rokona, szóval nekem nem) tök kis vézna kölök volt pár éve, most meg úgy néz ki, hogy nem ismertem ráiwiw-en keresgéltem (Kovács Zoltánként vagyok fent, csak hogy kukkoljam, aki érdekel, de engem hanyagoljanak.....de még így is volt aki bejelölt)szóval a srác nagyon durván ki van gyúrva, és én ezt nem hiszem el, hogy ez tetszik a nőknek. Nagyon jó, ha vki izmos, meg minden, de ez nekem már brutál kinézet. Babai Tamás a neve, kaposvári. (nézzétek meg)

na nem fikázok, mert még ki leszek tiltva innen, az meg nem lenne jó, ki adja nekem a jó kis tippeket zsírégetésügyileg