-
jimcicc #12334 Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni, gondolom itt találok szakértőkre.
Magamról röviden annyit, hogy 63 kg-os nő vagyok (169 cm), szeretnék fogyni kb 10 kg-ot. Korábban 52 voltam mindig, csak a második terhességemmel igen sokat híztam (9 hó alatt sikerült 78-ra dagasztanom magam......) A baba már nem szopizik, de amíg nem választotta el magát, Norbi diétáztam minimális torna mellett, és nyár óta így fogytam 63-ra. Nyárig jó lenne elérnem az álomsúlyt, most már mindent bevetettem, de 3 hónapja stagnál a súlyom. (juhar-diéta, grapefruit diéta, káposzta diéta.....mozgás, minimális evés.......semmi nem jön be)
Baromi lúzernek érzem magam, mert világ életemben vékony voltam, első gyerek után is még modellkedtem és már kezdek bekattanni. találtam a neten egy "anyagot", gondoltam, megpróbálnám. Na erről kéne a véleményetek.
Új, szabadalmaztatott formula, mely 24 órás zsírégetést tesz lehetővé!
A THYRO-SLIM AM/PM forradalmi áttörést jelent a természetes fogyasztókészítmények területén. A szabadalom által védett THYRO-SLIM AM/PM a testzsír raktározásáért felelős metabolikus funkciókat befolyásolja, emellett segíti a szervezetet a kalóriák elégetésében és testzsír csökkentésében.
Amennyire tudok angolul, no meg biológus volnék, az feltűnt, hogy keserűnarancs, aminosavak, króm, szelén, HCA (garcinia kivonat)......stb van benne. Az is vili, hogy a szénhidrát zsírrá való beépülését blokkolja (mármint az ezért felelős enzimet), vannak benne fosató, vízhajtó anygaok, meg amik a pajzsmirigy működésbe beleszólnak, de mivel az is fitoszteroid, nem tűnik rossznak. (guggulszteron konkrétan)
Van értelme megvenni, ez a kérdésem, mennyire ismeritek, illetve milyen mozgás ajánlott mellé. (nem vagyok az a gyúrós fajta, de a cél érdekében bármit)
köszike előre is