12316971501353788406.png
  • Atrium
    Multi-x elég jó szerintem. Tény hogy a 6 bogyó közül van amit alig lehet lenyelni. Legalábbis nekem gondot okozott. lipo 6 nem is tudom micsoda.
    A lényeg, véleményem szerint ezek élsportolóknak készültek és félre ne érts, nem akarok buzizni veled vagy semmi parasztság, de gondolom te nem vagy az. Legalábbis abból hogy edzéstervet kértél ami legalább 1 hetes, gyanítom hogy nem vagy évek óta a testépítés rabja. Szóval ha eszel rendesen, meg az edzések is rendben vannak, meg minden szirszar amit leírtam kicsit lentebb, akkor lehet érdemes ilyennel kiegészíteni a táplálkozást.

Tudnod kell hogy multi-x-ben vannak vitaminok amelyeknek a mennyisége a napi szükséglet néhány százszorosa. A túlzott vitamin fogyasztás nyilván veszélyes lehet. Mint a nevében is benne van "túlzott". Azt tudom javasolni hogy ne napi rendszerességgel szedd. 2-3 naponta egy ilyen kis csomag elég lehet. Persze ez a testi adottságaidtól és az edzések intenzitásától is függ. Szóval mikor a vizeletednek olyan szíe van mint valami rikító sárgás-zöld kiemelőfilcnek, akkor kicsit koncentrált a dolog és sok. A napi folyadékbevitel ezt befolyásolhatja.