12316971501353788406.png
  • iko
    A turmixokban is van valamennyi CH. Hát nem tudom, ugyanúgy ahogy normálisan 1 nap diéta nem okozz zsírcsökkenést (a glikogén raktárakat használja a szervezet) úgy 1 nap szemétkajától sem okoz nálam zsírosodást, legalábbis azt vettem észre. szóval utána kb. 1 kgval vagyok több de a következő töltésig már 1 kgval kevesebb mint töltés előtt. Szóval ez kb. olyan mint 1 lépés hátra 2 lépés előre.
    Nem tagadom innen merítettem ihletet:
    Illés Norbert versenyfelkészülés Superbody 2005

"Vasárnap déltől pedig elszabadult a "pokol". Be kell vallanom, hogy annyit tudtam enni ilyenkor, hogy hétfőn reggel csak egy 3 adagos Anabolic Whey csúszott le, mert olyan savam volt. Kíváncsiságból kiszámoltam, hogy kb. mennyi kalóriát eszem vasárnap és a 8-9000 simán megvolt!
    Hétfőre kicsit be is vizesedtem, de ilyenkor nem aggódtam, mert tudtam, hogy 2-3 nap múlva olyan formám lesz, ami jobb az elmúlt hetinél. Én is feltettem a kérdést, hogy mi lenne, ha normálisan töltenék és nem engednék a kísértésnek, megtartva a formát. Ki is próbáltam. Mit gondoltok, jobb lett az eredmény a következő hét végére? Természetesen folytatódott a fogyás, de korántsem volt olyan mértékű, mintha ettem volna fullra!"

Lehetséges, hogy ilyenkor a leptin nő a szervezetben és fokozza a zsírégetést? A diéta egyáltalán nem volt nehéz számomra és nem is voltam éhes."

Eddig mintha működött volna nálam. Max, hanem akkor majd köv diétán csiszolok rajta pl. fél helyett, negyed tábla csoki :).