-
Először nem tom h ki a f*sz vagy te itt,h mindenkit oltogatsz,másodszor ahoz h mi mit csinálunk,eszünk,szedünk stb semmi közöd.A kommentjeid alapján látszik,h nálad vmi nagyon nem ok.Nem akarlak megsérteni,de ide jössz és vered magad,mikor nem is ismersz minket,nem tudod h milyen a stílusunk és h milyen emeberek vagyunk valójában.Ha már hülye bodys topicba ír a srác(MI) akkor valószínűleg egy agyon kokszolt,tapló,izomagyú tírpák-gondolod te.
Mindenki azt a sportot választja amit szeret,és valamilyen célja van vele.Akár hízni akár fogyni,olimpiát nyerni vagy népszerűvé válni és a sportágában a legjobbá fejlődni.Igaz én kicsivel több mint 1,5 éve edzek és tudod mit,még porokat is szedek!!!De mikor lent vagy a terembe és edzel akkor kiengeded a napi gőzt,felszabadult leszel és edzés után marha jól érzed magad.Jót tesz fizikailag is és szellemileg is.És ez az egész önbizalmat ad és könnyebben feltudsz lépni bárki/bármi ellen ha szükséges.Én egyetlen sportágat se fikáznék a helyedbe mert mindegyikben keményen kell halytani azért,hogy valamilyen eredményt elérj bennne.
A kokszról meg coleman-ről annyit,hogy ha nem tetszik akkor ne nézdd,ne foglalkozz vele és különben is,ha csak fele annyit edzettél volna életedben mint ő 20 év alatt már rég kibuktál volna.És nem azt kell nézni h mit szed vayg mit szúr,hanem a kitartást és azt h küzdd azért h jobb legyen abban amit csinál.
Én 18 évesen ellég reálisan látom a dolgokat és nem baszogatok senkit se olyannal amihez fingom sincs és sajna nem tudom h TE mért teszed ezt.
AZT AJÁNLOM MENNYÉL EL A TOPICBÓL ADDIG AMÍG NEM LESZEL BANNOLVA.
ÉS NEM AZÉRT NYÍLT EZ A SZOBA H EGYMÁST FIKÁZZUK ÉS BASZTASSUK,HANEM H SEGÍTSÜK ILLETVE TAPASZTALATAINKAT MEGOSSZUK EGYMÁSSAL.