Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziporka tõled? Villásreggelire felkenlek mint egy ementálit haver :))
Bocs, de téged is lányomnak hív a Bunny baba :))
Most meg el is sunnyogsz haver :)) Könyveket, meg szakmai újságokat kellene olvasnod nem egy forumtól várni a megváltót. Talán a bunny mesteri honlapján többet fogsz olvasni, meg az edzõ válaszolban is felvilágosítanak, csak ne hogy kettõzve írd a mássolhangzókat, mert arra alergiás :)) Utibatyúnak had ajánljam Bunny Ronni sztriját, amit itt már le sem mert írni, de élõben ezek után biztosan elmondja Gyõr mellett,meg Kathi Béci a SAKKTÁBLÁN.
Komolyan kár érted, ez most nem vicc, sajnálom, minden jót a továbbiakban.
Nem tudjátok hogy mik lettek a belgiumi NAC vb magyar vonatkozású eredményei?
1. Nem tudsz olvasni
2. Tudsz olvasni, csak másképp értelmezed amit leírtam (újravolvasás javallott)
3. Tudsz olvasni is meg értelmezni is, csak a fejedben alakul át. Körvonalazok valamit, te meg kitöltöd. Ez olyan mint a buzizás. Aki elkezd visszafelé köpködni, az tuti hogy az is.
Én azt mondom bunny segít, te azt írod bunny fizet.
Én azt mondom olyanokat bántassz akik nálad tisztességesebbek, te azt írod tisztességtelennek tartalak téged. Ha ez egy félreértés miatt van, akkor sajnálom, ki is javítom hamar: nem tartalak tisztességtelen embernek.
Azt írod butaságokat és hazugságokat írok, de nem tudsz tõlem idézni semmit ami ezt alátámasztaná, csak úgy ha átfogalmazod, kiforgatod. Te vagy az aki minden hozzászólásodban említed ezeket a bizonyos cégeket. Hol látod ezeket az én hozzászólásaimban? Én mindíg általánosságban fogalmazok. Te vagy az egyetlen aki itt üzletrõl meg pénzrõl beszél, vedd már észre! ÉN EMBERI ÉRTÉKEKRÕL BESZÉLEK!
Azt írom bunny, te azt látod scitec. Én azt írom segítség, te azt látod fizetség. Hát velem van a baj?
Hol írtam hogy tisztességtelen vagy? Azt írtam hogy magadnál tisztességesebb embereket fikázol. Nem vagy tisztességtelen, nem vagy bûnös, olyan vagy mint a többi. Átlagos. Egy kicsit hangos, kicsit összeszedetlen, de ez nem jelenti hogy rossz ember vagy... feltéve hogy nem csinálsz segget a szádból. Itt csak te látsz démonokat.
Reklám mindehol van, de ez nem kényszerít arra hogy minden szart megvegyek. Persze hatása van a laikusokra, el lehet vele adni olyasmit amit nagy ígéretek nélkül nem venne meg senki. A világ így mûködik. A tv-ben sugárzott reklámok 80%-a átbaszás. Ez nincs így rendben, de marad ez a rendszer, ha tetszik ha nem. Nem kell kattintgatni a norbiápdétes bennerekre és nem lesz baj! :D
A bbtv szponzorlistát életemben egyszer néztem végig, akkor is a kaméleon miatt :D
MJ rulz Pink Team The Only One
másrészt ott áll minden webshop vagy bodybuilding portál elõtt a lehetõség, hogy csináljanak bbtv-t vagy hasonlót és csinálnak? na errõl ennyit
Én személy szerint nem túlságosan búslakodom miatta, mert így legalább van pörgés a fórumon! <#mf2>#mf2>
Engem is beírhattok a másik táborba, abba amelyik a muscleteammel szimpatizál, mondhatjátok rám is hogy klon vagyok. Mert addig amíg ez az oldal érvel, és sziporkázik lásd (derrick), addig Ti csak annyit tudtok mondani hogy klonok. SZÁNALMAS
Scitec-en kivül nem nagyon használok más márkát,de ha valamirõl tudnám hogy jobb, és nem sokkal drágább természetesen azt venném.
\"Anyámmal élek,babettával járok, macskám van és ne is legyek kemény?\"
Ilyen 1 homoszexuális kislány... http://kepfeltoltes.hu/view/070620/1168196502_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Te magad mondtad, hogy téged a bunny segít és tol. Tehát valószinüleg nem véletlenül sértegeted azokat, akiket bunny patkányozott és buzizott pár napja.
Te nagy nyilvánosság elõtt vádolsz egy céget olyan dolgokkal, amit nem tesz meg! és a bunnytól hallott hazugságokat terjeszted tovább, anélkül, hogy személyesen ismernél engem például és a cégemet és a cégben dolgozó embereket. Tisztességtelenséget sugalsz névtelenül megbújva és a becsületében sértesz meg egy céget és az azt képviselõ embert, csak úgy játszásiból. Ez nálatok egy ilyen kis jó játék a bunnyval? Te komolyan tisztességes embernek gondolod magad? Gondolom, meg vagy róla gyõzõdve, hogy igen. Nagyon tisztességes dolgokat csinálsz éppen.
A mi cégünk a világon a legismertebb, legkeresettebb cégeket és termékeket forgalmazza és képviseli magyarországon. Ez tény és nem kitaláció. ha jobban utánanézel, akkor ezt te magad is láthatod. Ezt te fikázhetod, de ez akkor is tény marad. Ez nem tetszik a konkurenciánknak és ezért megpróbál minden módon lejáratni minket évek óta, mint ahogy ezt évek óta teszi minden más céggel a piacon. Ennyi. Butasáokat és hazugságokat írsz, anélkül, hogy bármi alapjuk lenne, mert mondta neked egy olyan ember, aki téged nyom és szintén megpróbálja lejáratni a cégünket évek óta és patkánynak nevez engem és mindenki mást a musclebuilder és scitek. Ez egy rettentõ tisztességes ember.
Ilyen hazugságokat terjeszt, mint pl. hogy "rábeszél kezdõkre mindent ez a cég." Ez hazugság! Vagy te személyesen kezdõként bejöttél az üzletünkbe és rádbeszéltünk valamit? Hazudsz! Szemen-szedett hazugság!
Azt mondo, hogy el kellene mondani, hogy a reklámok kamuk? Kinek a reklámjai kamuk? A mosópor reklámokra gondolsz? Vagy azokra a reklámokra gondolsz, amiben egy majdnem meztelen csaj kezébe adnak egy proteines vödröt? Vagy azokra, amikor szkanderezik két izmos srác egy tömegnövelõn? Vagy melyik reklámok kamuk? És kinek kellene elmodani, hogy ezek kamuk? Te le akarsz járatni valakit, névtelenül és sunyin.
Azt állítod, hogy nálunk mások tisztességesebbek? Ezt mire alapozod? Személyesen megvizsgáltál minket és van egy ilyen tisztességmérõd és az lemérte, hogy bunny a tisztességes és mások a tisztességtelenek? Ez becsületsértés, kedves versenyzõ barátom! Vagy te egy ilyen szupertiszta gyerek vagy aki itéleted mondd és sérteget embereket, mert éppen játszik? Ezért bunny barátod a bíróságon fog felelni, hidd el.
Nem bunny egyik újabb barátja vagy, aki félrebeszél?
Szeretsz csipkelõdni? Te csak játszol a szabadidõdben, mi? Nem tudnál kitalálni valami értelmesebb játékot magadnak barátom?
Itt nincsenek napos csibék, hogy oltogatni kelljen, ez itt nem szokás, csak odaát:))
Bakker mintha olyan nagy dolog lenne leírni az igazságot. Többezren vannak aki leírnák, csak azért nem teszik mert ezen a fórumon már van egy idióta aki ezt megteszi helyettük.
Azt hiszed érdekel engem mi lesz a nagy vállalkozásoddal? Azt hiszed jó nekem ha rossz színben tüntetlek fel mások elõtt? (bár felmerül a kérdés ki a fasz vagyok hogy ekkora hatalmam van? :D - ezt én kérdem) Én csak játszom. Tudod? Már leírtam, de leírom mégegyszer. Én nem vagyok itt senki. Az én véleményem nem számít semmit. Vannak akik egyetértenek vele, vannak akik nem. Az utóbbi esetben nyílván válaszolnak, hogy szerintük az nem úgy van. Ezt nevezik fórumozásnak :) Tessék itt az alkalom. Cáfolj meg. Mutasd meg hogy tévedek. Nagyon tanulságos lenne.
Biztos vagyok benne hogy sokminden nem úgy van mint ahogy én azt hiszem/látom, de végülis erre való ez a kis kék izé, ide leírhatod hogy Te hogy gondolod... ha gondolod :)
De télleg. Hihetetlen hogy nem tudsz mit válaszolni, és csak ennyire telik. Engem mindenhol utálnak, mert szeretek csipkelõdni (persze csak interneten keresztül nagy a pofám). Ne vedd a személyed elleni támadásnak. A Németh Pistit is cinkeltem kicsit, pedig nem utálom, sõt! A bunnyt is... pedig nem vagyok én olyan rossz ember.
A nevem kell? Mit kezdenél vele? IWIW-en nem vagyok fent, a "konkurencia" sem ismer. Tudod hány hasonló nevû ember rohangál az utcákon? Esetleg a lakcímem nem kell? Azzal már lehet kezdeni valamit. Például meglátogathatnál, esetleg hozhatnál ajándékba olyan nagy piros dobozos kapszulázott akaraterõt, úgyis épp diétázom :)
Engem nem fizet senki,saját magam veszem a különféle tápkiegeket. Használtam Scitec-et és Cytogen-t is. Amióta azonban a BSN, Muscletech termékeket használom, sokkal jobban fejlõdök, mind erõben,mind izomzatban.
Lehet itt vitázni évekig az extremefit(MHP,BSN,Muscletech,AX stb) meg a bodybuilder.hu(Scitec,Cytogen stb.) között, azonban azok akik használták mindkét "oldal" termékeit azok tudják és érzik magukon, hogy összehasonlíthatatlanul jobb termékek az extremefit termékek.
Én sem hittem mielõtt ki nem próbáltam. Szerintem bunny Zsolti barátunk is titokban BSN cuccokat szed, mert tudja hogy az a jobb, de az üzlet miatt mást kell mondania és ezért frusztrált ennyire és ezért beszél ilyen paraszt módon a bodybuilder fórumon az õt kérdezõkkel...:)))
Hajrá Berkes Laci,remélem a NAC vb-rõl is hozod az aranyat!!!!
Én biztos vagyok benne, hogy te nem aljas szándékból próbálsz sértegetni engem és másokat itt. És abban is biztos vagyok, hogy nem a konkurencia fizet téged.
Biztos vagyok benne, hogy te a tisztességes emberek közé tartozol...
Már csak azt kérném, hogy mutatkozz nekünk be tisztességes ember. Mi a neved?
Melyik fehérje bizonyul úgymond a legideálisabb vételnek Mo.-on ár/hatékonyság alapján szerintetek? Szeretnék venni vmi jót, ami használ is.
Csirkemell nélkül nincs élet!
MHP glutamint próbálta már valaki?
Eddig g bombot nyomtam de nem hangzik rossznak az mhp-s glutamin...
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
Majd leírom, mit tapasztaltam, úgy augusztus vége felé :-)
"Bunny egyedül nem sok mindent tud elõrevinni" - milyen szerencse hogy nincs egyedül!
"Jelentkezzenek itt a milliomos, sikeres sportolók és versenyzõk, akik úgy hiszik bunny miatt lettek sikeresek, gazdagok és boldogok." - Nos hát itt volnék én. Milliomos az nem vagyok, de asszem a többi passzol. És igen, bunnynak köszönhetem (többek közt).
"Ha ez a cég még DVD-ket is elad, az nem bûn!" - Ki mondta hogy bûn? Bûn lenne ha valakit csak a haszon érdekel? Deeehogy! Félreértettél. Bûnös az nem vagy. Te valami egészen más vagy :)
" ...De mindenki annyit tesz a versenyzõkért amennyit akar és amennyit tud. És ez senkinek nem kötelessége." - Magyarul nagy ívben szartok rá. Jól olvastam ki a sorok közül? :D
"A haszon minden üzleti vállalkozás alapja. Ezt a sportot mindenhol a világon kiegészítõ gyártók és forgalmazók pénzelik." - Nem a pénzrõl beszélek. Én arról beszélek hogy amíg valaki (saját magát megrövidítve) inkább lebeszél egy kezdõt a felesleges tápkieg vásárlásról, addig a másikat csak az érdekli hogy minél több cuccot sózzon rá a kedves vevõre. Persze nem bûn nem elmondani hogy a reklám kamu, de azért jobb ha tudod hol a helyed mielõtt olyankat fikázol akik tisztességesebbek nálad.
"Gyurma címû mûsorának szinte teljes költségvetését az extremefit fizeti a mûsor indulása óta..." - Felõlem a Nestlé is támogathatná, nem érdekel. Örülök hogy létezik ez a mûsor.
Mer asszem a dobozon 3x3 van minden nap, de az qrva drága...
Ha sporolni akarsz a tapkiegeden akkor rendelj INNEN !!! : www.myprotein.co.uk 5 % kedvezmeny ezzel a koddal : MP88473
ne fárasszá má, klóóóóóóóóóóóóóóóóóónnnnnnnnnnnnnn
dddddzzzz:D:D:D:D:D:D
Mostmár hmmmmmm néven tetszelegsz?
hmm ?<#ejnye1>#ejnye1><#gunyos1>#gunyos1>
Ilyen 1 homoszexuális kislány... http://kepfeltoltes.hu/view/070620/1168196502_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Pl. A Sport1 - Gyurma címû mûsorának szinte teljes költségvetését az extremefit fizeti a mûsor indulása óta. A Vásárlók pénzébõl közvetetten! A producer végigjárta az indulás elõtt az összes lehetséges céget ebben a sportban a mûsor szponzorálására. Mindenhonnan szinte kidobták!
Az ingyenességrõl:
Ez a világ így van felépítve. Semmi nincs sehol, a világ utolsó legkisebb zugában sem ingyen! Valahol valakik megfizetik az árát valaminek, mégha mások azt ingyen is kapják. A legangyobb butaság az ellenkezõjét hinni és terjeszteni.
Hazugság: „Bunnyék viszik elõre a sportot.”
Igazság: Bunny egyedül nem sok mindent tud elõrevinni, a mocskolódásán és mindenki lejáratásán kívül, ahogy látszik, és fõleg nem ingyen csinálja. Jelentkezzenek itt a milliomos, sikeres sportolók és versenyzõk, akik úgy hiszik bunny miatt lettek sikeresek, gazdagok és boldogok.
„Mások csak a pénzt látják benne.” – Hazugság. Kik azok a mások?
Igazság: A valaha volt legnagyobb pénzt ebbõl a sportból Magyarországon, bunny szponzora, a scitec kaszálta be! Ez tény. Messze messze messze többet bármelyik más cégnél és szervezetnél ennek a sportnak a történelmében Magyaroszágon és messze többet, mint amit beletett.
„Ti csak a DVDiteket akarjátok eladni.” - Hazugság
Igazság: A muscleteam weboldalának felületérõl nagyon sok film tölthetõ le és nézhetõ meg ingyenesen is! Ha ez a cég még DVD-ket is elad, az nem bûn!
„Akik bírálják õt, semmit nem tettek a versenyzõkért”. - Hazugság.
Igazság: Az elsõ hazugságnál már leírva az igazság errõl. Mások is sokat tettek és tesznek ezért a sportért és versenyzõkért, amióta ez a sport létezik. De mindenki annyit tesz a versenyzõkért amennyit akar és amennyit tud. És ez senkinek nem kötelessége. Mindenki felvállal akkora részt belõle, amekkorát akar és képes. Van olyan, aki nullát vállal fel. Ehhez is joga van.
És végül a haszonszerzésrõl: A haszon minden üzleti vállalkozás alapja. Ezt a sportot mindenhol a világon kiegészítõ gyártók és forgalmazók pénzelik. A legtöbb hasznot eddig Magyarországon a scitec vette ki ebbõl a sportból és ebbõl fizetik ki bunnyt is. A vásárlõk pénzébõl! Tehát a kiegészítõ vásárlók fizetik bunny-t. Ez sem bûn, csak ez az igazság.
Ha valaki esetleg használta már a BSN Nitrix-et közületek, kérem írjon pár szót róla.. Olvastam a gyártó ígéreteit, de kíváncsi lennék valaki(k) személyes tapasztalatára is, megéri-e az árát ?
Köszi !