-
nem visszavágni flémelni stb.t akarok mert ahogy elnézem normális társaság van itt normális beszélgetésekkel és hozzáállásal. én csak leírtama véleményem. valószínüleg ti sem gondoltok engem (mint vaxi írta) sportolónak azért mert bmx ezni szoktam és ezt sem kevés munka elérni hogy az ember úgy tudjon biciklizni ahogy valójában akar. sok sok egész napos szenvedés és kínlódás mire összejön valami, sok sok esés sok sok méter magasról mire stablian tud biciklizni (jelen esetben ugrálni) sok sok forró nyári, vagy fagyos téli hétvégég kellenek mire megássa az ember a pályát, és folyamatosan szintentartja.
legalább annyi kitartás kell ehhez mint máshoz, csak ehhez kell egy fokú megborult őrültség is hogy egyáltalán nekiáljon az ember fia.
egy két kép (remélem nincs harag és elfér itt) [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1076443069&no=4573]itt van pár kép a pályánkról amit így "fiatalon" ásunk folyton, és szenvedünk hogy legyen valami magyarországon is . ahol ezt mint ugrálósdit totálisan elítéli mindenki.[/URL] mert hogy rombolás, és értelmetlen stb. támogatás nulla (kivéve bár biciklis bolt) csak magára számíthat aki belevág...
és végezetül magyarország legnagyobb (és egyetlen) extreme sport, urbán és kulturális életmóddal foglalkozó újság - weboldal és programszervező szervezet vagy hogyhívjam no :D is megtisztelt minket hogy eljött és ottvolt és segített az első DTLF (csapatnevünk) trails jam-en...
köszöntem a részvételt :D