12316971501353788406.png
  • Roman
    btw, Frayer, továbbra is várom a reportot a halolajról akcióban. Tudni akarom, (valójában tudom, csak nem hiszem) hogy amerikában, meg nyugatibb helyeken miért tömik úgy, mint nálunk a cukorkát..

Egyébként bőrre vitamin, nem tudom. Nálunk a doktorok inkább cinket javasolnak, nem tűnik el, de halványodhat. Ja, a cink elég fontos szerepet kap a normális hormontermelés működésében, szóval elvileg más haszna is van. nem is drága.

De én most nem veszek tápkieget egy jóideig.. lehet, hogy most karácsonyra kaptam péánzt dögivel, de november 2-ig egy fillért se fogok kapni, az fix. :)

tegnap hónapok óta először edzettem úgy, mint egy testépítő (pl. nem mellrevételes lökéseket csinátam, hanem ülve nyomást, csigás evezéseket meg iesmik) és már fáj a derekam :D bár 194 centisen tudom kurvajó állva nyomni, de azt az iszonyat törzserőt, ami stabilizál, azt elveszíteni nem akarom, mert nagyon követel a testedtől. Egyébként a szálkásságot kereső cfb-knek üzenem ffb-ként, hogy érdemes a többízületes, teljes testes alapgyakorlatokkal menni, meg állva szabadsúllyal mindenben. Egyszerűen több izmot használ-->kalóriát éget, ha állva nyomtok, mintha seggre ülnétek. smith gép és egyéb hülyeségek messziről legyenek kerülve. Izolációval majd ráérünk akkor szarakodni, ha nagyon koncentráltan akarunk egy területre menni (mint most én.. hehe) addig csak az alapok,